Microskinpolish Huidverbetering

Heb jij last van rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een rokershuid, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht kon. Maar dat is verleden tijd.

Wij werken met de revolutionaire MicroSkinPolish van Medcos. Door deze geweldige MSP behandeling bereiken wij geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier…

DE BEHANDELING

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Aantal behandelingen

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid en meer zelfvertrouwen. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Wij bieden deze behandeling in kuurvorm aan omdat wij het beste resultaat willen behalen.

Vergoeding

Microskinpolish behandelingen worden vaak bij acne ingezet en voor het verminderen van littekens ontstaan door acne. Deze behandeling wordt dan ook vaak vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar welke recht op vergoeding jij hebt en welke polisvoorwaarden gelden voor deze vergoeding.

Belangrijk om te weten:

  • Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen.
  • Advies: minimaal 10 dagen tot na de behandeling een SPF 30/50 gebruiken.
  • Tot een week na de behandeling dient u warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden

Het proces in 5 stappen

De huid voor de behandeling: Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.
Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen (microdermabrassie) halen we laagjes oude en dode huidcellen weg. Met deze eerste stap wordt tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is je huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stappen.
Low Level Laser Therapy wordt ook wel Cold Laser genoemd, omdat er geen warmte bij vrijkomt en er dus geen risico op verbranden is. Wij brengen hyaluronzuur aan op je huid en dankzij de Cold Laser kan je huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt en fijne oneffenheden vervagen. De ‘batterij’ van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.
Als finishing touch verdelen we het polishing serum over je huid. Het serum, voorzien van zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, een beschermingsfactor en een speciale olie, wordt met de Polisher in je huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch.
Na de behandeling voelt jou huid egaal aan en het zal een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en jouw cellen weer actief zijn. Je gaat naar huis met een gladde, stralende huid en meer zelfvertrouwen.

Heb jij last van rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een rokershuid, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht kon. Maar dat is verleden tijd!

intake huidadvies

PROFESSIONEEL ADVIES

BOEK NU EEN GRATIS CONSULT

Neem contact op met Perfect Skin & Beauty. Wij gaan graag met jou in gesprek en onderzoeken de beste oplossing voor jouw huidwens!