Consult inplannen

Welkom bij Perfect Skin & Beauty! Door middel van een totale analyse kijken we samen hoe we jou het best van dienst kunnen zijn. Hieruit rolt een (vrijblijvend) advies dat we samen doornemen. Staan er geen data en tijden die jou uitkomen? Laat het ons weten, dan kijken we naar de mogelijkheden. Je kunt ook gebruik maken van de wachtlijstoptie. Stuur een mail naar info@perfectskinenbeauty.nl of vul het contactformulier in op de contactpagina. Vermeld hierbij de gewenste datum en tijd, dan houden we je op de hoogte indien er een uitvaller is.

Als je na het gesprek besluit een behandeling bij ons te starten, dan brengen we de prijs van het consult in mindering op de kosten van de behandeling.

Nieuw!

Online huidadvies

Bij Perfect Skin & Beauty geloven we in kwaliteit, eerlijkheid, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid. We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om persoonlijk langs te komen voor huidadvies. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om professioneel huidadvies te ontvangen vanuit het comfort van je eigen huis.

Hoe het werkt? Voorafgaand aan het consult ontvang je een vragenlijst die je invult. Dit stelt onze experts in staat om je specifieke huidbehoeften te begrijpen. Tijdens een online
Zoom-consult bespreken we de ingevulde vragenlijst en analyseren we jouw huidbehoeften. Onze ervaren huidspecialist biedt vervolgens gepersonaliseerd advies op maat. Het is een interactief gesprek waarbij je vragen kunt stellen en direct antwoord krijgt. We delen tips, productaanbevelingen en behandelsuggesties om jouw huid naar een hoger niveau te tillen!

Let op: elke huid is uniek en heeft een persoonlijke benadering nodig. Voor het verkrijgen van het juiste advies is het daarom van belang dat je over een webcam beschikt.

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu