Helaas kan Perfect Skin & Beauty tm 28 april geen behandelingen uitvoeren. Lees meer…

IVM HET CORONAVIRUS HEB IK BESLOTEN OM DE SALON TOT 28 APRIL TE SLUITEN VOOR BEHANDELINGEN

ER KUNNEN WEL AFSPRAKEN WORDEN GEBOEKT VOOR NA 28 APRIL  (ONDER VOORBEHOUD) 

DAARNAAST KUNT U VIA DE WEBSHOP UW PRODUCTEN VOOR UW THUISVERZORGING GEWOON BESTELLEN

MOCHTEN DE MAATREGELEN WORDEN DOORGEZET NA 28 APRIL ZAL IK CONTACT MET U OPNEMEN OM DIT TE BESPREKEN EN DE AFSPRAAK EVENTUEEL TE VERZETTEN

 

U kunt een afspraak maken door middel van het formulier in te vullen.

  1. Kies de behandeling die u wilt boeken.
  2. Mocht u meerdere behandelingen op 1 tijdstip willen boeken kunt u ze allemaal aanvinken in 1 boeking.
  3. Kies een datum en tijpstip
  4. Vul uw gegevens volledig in

Mocht er geen datum en / of tijdstip open staan wat u uitkomt kunt u per mail (wendy@perfectskinenbeauty.nl) of per app (06 533 063 34) contact met opnemen zodat er gekeken kan worden of eventueel nog andere mogelijkheden zijn!

Komt u voor de eerst keer bij Perfect Skin & Beauty? Komt u voor specifieke vragen over de huid, dan kunt u het beste een kennismaking met huidanalyse te boeken. Dit is nog om te kunnen bepalen welke behandeling ingezet dient te worden. De kennismaking en huidanalyse kost € 35,00. Tijdens deze kennismaking stel ik een aantal vragen aan u en gebruik ik het RS Lightskin analyse apparaat. Uw gezicht wordt gereinigd en behandeld met een moisturizer. Hierna ontvangt u een advies en behandelplan.

U kunt ook de Meet & Treat van Cosmedix boeken, hierbij is een uitgebreide intake, huidanalyse én een behandeling inbegrepen. Hierna ontvangt u een op uw huid afgestemd advies. Deze behandeling is alleen voor nieuwe klanten te boeken. 

Als u de behandelingen open klikt kunt u zien wat de behandeling inhoudt. Mocht u nog vragen hebben over de inhoud van een behandeling kunt u mij appen, mailen of bellen. Mocht het zijn dat u een behandeling heeft geboekt en tijdens de huidanalyse blijkt dat een andere behandeling beter aansluit bij uw huid zal in overleg met u worden besproken of de behandeling wordt aangepast.

U ontvangt na het boeken een email met de bevestiging van de gemaakte afspraak. Mocht u binnen 15 minuten geen email hebben ontvangen neemt u dan aub contact op via info@perfectskinenbeauty.nl of per telefoon of app via 06 533 063 34

Te laat of annuleren?

Het kan voorkomen dat u een afspraak heeft gemaakt maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kunt u de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren. Tevens kan het voorkomen dat u te laat op de afspraak verschijnt, hieronder staat vermeld wat dan de mogelijkheden zijn. Ik zal in ieder geval altijd zorgen dat ik klaar zit voor u en me aan de gemaakte afspraak houd, dit is voor zowel u als mij erg prettig.

Bent u tot 10 minuten te laat?
De afspraak gaat gewoon door. Dit kan iedereen wel eens gebeuren.

​Bent u tot 15 minuten te laat?
Dan ligt het aan mijn planning en aan de behandeling welke u heeft of de afspraak nog door kan gaan. Ik zal altijd kijken naar de mogelijkheden om het door te laten gaan, al zal dit mogelijk dan wel in een aangepaste vorm zijn.

Bent u meer dan 15 minuten te laat?
Dan zal de afspraak komen te vervallen, en ben ik genoodzaakt om 25% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan ben ik genoodzaakt om 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen, bij de derde keer breng ik 100% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening.

Indien u vooraf weet dat u verhinderd bent?
Het kan voorkomen dat u een afspraak heeft gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kunt u de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren en van de frequentie.

Indien u uiterlijk 24 uur voor de afspraak de annulering doorgeeft zijn er geen kosten aan verbonden.

Indien u de afspraak binnen 24 uur annuleert ben ik genoodzaakt om, als dit de eerste keer is, 25% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan ben ik genoodzaakt om 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er op maat worden gekeken.

Mocht u zonder enige afmelding niet op de afspraak verschijnen zal ik de eerste keer 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen. Mocht dit hierna nog een keer voor komen zal ik 100% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen.

In het geval dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht, zal dit per factuur gebeuren. De betaaltermijn is 14 dagen. Mocht de betaling dan uit blijven, zal het incassotraject in werking worden gezet. De eventueel daarbij komende kosten zijn voor uw eigen rekening.

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer