Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Wat fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen en een afspraak wilt maken.

Je kan een afspraak maken door middel van het formulier in te vullen.

Kom je voor de eerst keer bij Perfect Skin & Beauty en wil je graag een gezichtsbehandeling? Boek dan de kennismaking & huidanalyse. Tijdens deze kennismaking stel ik een aantal vragen aan je, analyseren wij je huid en gebruiken we het RS Lightskin analyse apparaat. Hierna ontvangt je een advies en (indien gewenst) een behandelplan. Zo weet jij precies wat jouw huid wel en juist niet nodig heeft om jong en vitaal te blijven.  En kun jij thuis aan de slag met de tips voor jouw huid.

Wil je advies over onze behandelingen? Neem dan contact op; 026 786 53 800

Afspraak boeken;

  1. Kies de behandeling die je wilt boeken.
  2. Mocht je meerdere behandelingen op 1 tijdstip willen boeken kan je ze allemaal aanvinken in 1 boeking.
  3. Kies een datum en tijdstip
  4. Vul je gegevens volledig in

Mocht er geen datum en / of tijdstip open staan wat je uitkomt kan je per mail (info@perfectskinenbeauty.nl) of per app (06 533 063 34) contact opnemen zodat er gekeken kan worden of eventueel nog andere mogelijkheden zijn!

Je kan ook gebruik maken van de wachtlijst optie, als er nu geen mogelijkheid is op de jouw gewenste datum / tijd kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@perfectskinenbeauty.nl met de jouw gewenste tijd, datum en dienst. Mochten we een uitvaller hebben nemen we contact met je op!

Je ontvangt na het boeken een email met de bevestiging van de gemaakte afspraak. Mocht je binnen 15 minuten geen email hebben ontvangen neem dan aub contact op via info@perfectskinenbeauty.nl of per telefoon 026 786 53 800 of app via 06 533 063 34

Te laat of annuleren?

Het kan voorkomen dat je een afspraak heeft gemaakt maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren. Wij zullen in ieder geval altijd zorgen dat wij klaar zitten voor je en ons aan de gemaakte afspraak houden, dit is voor zowel jouw als onserg prettig.

Indien je vooraf weet dat je verhinderd bent?
Het kan voorkomen dat je. een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren en van de frequentie.

Indien je uiterlijk 48 uur voor de afspraak de annulering doorgeeft zijn er geen kosten aan verbonden.

Indien je de afspraak binnen 24 uur annuleert ben ik genoodzaakt om, als dit de eerste keer is, 25% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan ben ik genoodzaakt om 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er op maat worden gekeken.

Mocht je zonder enige afmelding niet op de afspraak verschijnen zal er 100% van de gereserveerde behandeling in rekening worden gebracht.

In het geval dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht, zal dit per factuur gebeuren. De betaaltermijn is 14 dagen. Mocht de betaling dan uit blijven, zal het incassotraject in werking worden gezet. De eventueel daarbij komende kosten zijn voor je eigen rekening.

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01
skin-vignet-diap-2
feelgoodcadeau_white_137x50
170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant