Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Wat fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen en een afspraak wilt maken.

Je kan een afspraak maken door middel van het formulier in te vullen.

Mocht je niet weten welke behandeling te boeken. Dat is geen probleem, ik kan me voorstellen dat dit lastig is.

Kom je voor de eerst keer bij Perfect Skin & Beauty en wil je graag een gezichtsbehandeling? Boek dan de kennismaking & huidanalyse zonder behandeling of de Love Your Skin behandeling. Tijdens deze kennismaking stel ik een aantal vragen aan je, analyseer ik je huid en gebruik ik het RS Lightskin analyse apparaat. Hierna ontvangt je een advies en (indien gewenst) een behandelplan. Indien je de Love Your Skin treatment boekt ontvang je daarbij een behandeling die past bij jouw wensen en huidtype.

Ben je al eerder geweest maar weet je niet wat je nu het beste kan boeken dan kan je tijd reserveren, we gaan dan voorafgaande aan de behandeling kijken wat bij je past en wat je wensen zijn. Hier wordt dan de behandeling op aangepast (dit kan een facial zijn maar bijv. ook apparatuur)

Wil je advies over onze behandelingen? Neem dan contact op; 026 786 53 800

Afspraak boeken;

  1. Kies de behandeling die je wilt boeken.
  2. Mocht je meerdere behandelingen op 1 tijdstip willen boeken kan je ze allemaal aanvinken in 1 boeking.
  3. Kies een datum en tijdstip
  4. Vul je gegevens volledig in

Mocht er geen datum en / of tijdstip open staan wat je uitkomt kan je per mail (info@perfectskinenbeauty.nl) of per app (06 533 063 34) contact opnemen zodat er gekeken kan worden of eventueel nog andere mogelijkheden zijn!

Je kan ook gebruik maken van de wachtlijst optie, als er nu geen mogelijkheid is op de jouw gewenste datum / tijd kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@perfectskinenbeauty.nl met de jouw gewenste tijd, datum en dienst. Mochten we een uitvaller hebben nemen we contact met je op!

Je ontvangt na het boeken een email met de bevestiging van de gemaakte afspraak. Mocht je binnen 15 minuten geen email hebben ontvangen neem dan aub contact op via info@perfectskinenbeauty.nl of per telefoon 026 786 53 800 of app via 06 533 063 34

Te laat of annuleren?

Het kan voorkomen dat je een afspraak heeft gemaakt maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren. Tevens kan het voorkomen dat je te laat op de afspraak verschijnt, hieronder staat vermeld wat dan de mogelijkheden zijn. Ik zal in ieder geval altijd zorgen dat ik klaar zit voor je en me aan de gemaakte afspraak houd, dit is voor zowel jouw als mij erg prettig.

Ben je tot 10 minuten te laat?
De afspraak gaat gewoon door. Dit kan iedereen wel eens gebeuren.

​Ben je tot 15 minuten te laat?
Dan ligt het aan mijn planning en aan de behandeling welke je hebt of de afspraak nog door kan gaan. Wij zullen altijd kijken naar de mogelijkheden om het door te laten gaan, al zal dit mogelijk dan wel in een aangepaste vorm zijn.

Ben je meer dan 15 minuten te laat?
Dan zal de afspraak komen te vervallen, en zijn wij genoodzaakt om 25% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen, bij de derde keer brengen wij 100% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening.

Indien je vooraf weet dat je verhinderd bent?
Het kan voorkomen dat je. een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren en van de frequentie.

Indien je uiterlijk 24 uur voor de afspraak de annulering doorgeeft zijn er geen kosten aan verbonden.

Indien je de afspraak binnen 24 uur annuleert ben ik genoodzaakt om, als dit de eerste keer is, 25% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan ben ik genoodzaakt om 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er op maat worden gekeken.

Mocht je zonder enige afmelding niet op de afspraak verschijnen zal ik de eerste keer 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen. Mocht dit hierna nog een keer voor komen zal ik 100% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen.

In het geval dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht, zal dit per factuur gebeuren. De betaaltermijn is 14 dagen. Mocht de betaling dan uit blijven, zal het incassotraject in werking worden gezet. De eventueel daarbij komende kosten zijn voor je eigen rekening.

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01