Afspraak maken

Ben je klaar om in je kracht te gaan staan?
Maak dan gelijk een afspraak bij de salon door onderstaand formulier in te vullen! Je ontvangt binnen vijftien minuten een e-mail ter bevestiging. Zo niet, neem voor de zekerheid even contact op.

Voor het eerst bij ons? Boek dan de ‘You are meant to shine‘-scan. Door middel van een totale analyse kijken we samen naar wat jij nodig hebt. Hieruit rolt een (vrijblijvend) advies dat we samen doornemen.
Staan er geen data/tijden open die jou uitkomen? Laat het ons weten, dan kijken we naar de mogelijkheden. Je kunt ook gebruikmaken van de wachtlijstoptie. Stuur dan je gewenste datum, tijd en dienst en we laten het je weten indien er een uitvaller is.

Praktische informatie & annulering

Er is op twee minuten afstand gratis parkeergelegenheid (blauwe zone). Toets op de navigatie ‘Raadhuisplein’ in voor de parkeerplaats. Óf kies voor de parkeerplaats ‘Huissen Parking’ op de Stadsdam, dit is op drie minuten afstand, gratis parkeren zonder blauwe kaart.

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt maar onverhoopt toch niet meer kunt komen. In dat geval kan je de afspraak annuleren. Indien je uiterlijk 48 uur voor de afspraak de annulering doorgeeft zijn er geen kosten aan verbonden.

Annuleer je binnen 24 uur van de afspraak, zijn wij genoodzaakt 25 procent van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Indien een annulering voor de tweede keer of vaker aan de orde is, brengen wij 50 procent van de gereserveerde behandeling in rekening. In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er op maat worden gekeken. Mocht je zonder enige afmelding niet op de afspraak verschijnen zullen wij de eerste keer 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen. Mocht dit hierna nog een keer voor komen zullen wij 100% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen.