Afspraak maken

Ben je klaar om samen aan jouw huid te gaan werken? Wil je werken aan rimpel, acne, litteken, overbeharing? Of heb je een andere huidindicatie? Wij kunnen niet wachten om hier samen met jou aan te gaan werken.

Maak online een afspraak in onze agenda middels dit formulier. Je ontvangt binnen vijftien minuten een e-mail ter bevestiging. Zo niet, neem dan contact met ons op.  

Ben je voor het eerst bij ons? Boek dan een behandeling onder het kopje “Ben je voor de eerste keer bij ons?”  Door middel van een totale analyse kijken we samen naar wat jij nodig hebt. Hieruit rolt een (vrijblijvend) advies dat we samen doornemen.

Staan er geen data/tijden open die jou uitkomen? Laat het ons weten, dan kijken we naar de mogelijkheden. Je kunt ook gebruikmaken van de wachtlijstoptie. Stuur dan je gewenste datum, tijd en dienst en we laten het je weten indien er een uitvaller is.

Boek hier jouw afspraak!

Praktische informatie & annulering

Er is op twee minuten afstand gratis parkeergelegenheid (blauwe zone). Toets op de navigatie ‘Raadhuisplein’ in voor de parkeerplaats. Óf kies voor de parkeerplaats ‘Huissen Parking’ op de Stadsdam, dit is op drie minuten afstand, gratis parkeren zonder blauwe kaart.

Annuleer je binnen 48 uur van de geplande afspraak, zijn wij genoodzaakt 50 procent van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Indien een annulering voor de tweede keer of vaker aan de orde is, brengen wij 75 procent van de gereserveerde behandeling in rekening. In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er op maat worden gekeken. Mocht je zonder enige afmelding niet op de afspraak verschijnen wordt de volledige prijs van de gereserveerde behandeling in rekening gebracht.