Tijdelijke laserscherpe acties!

Verkrijg nu 15% korting op een losse afspraak of zelfs 25% korting
bij de aanschaf van een strippenkaart!

Laserontharen behandeling

Een perfect glad lichaam zonder haar, dat is de droom van bijna iedere man of vrouw. Geen gedoe meer met scheren, geen wondjes of ingegroeide haren meer… Bij Perfect Skin & Beauty hebben we gekozen voor de effectieve methode van de MeDioStar-Laser van Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid om je te helpen deze droom te realiseren. In gemiddeld zes behandelingen geven wij je een heerlijk zachte, gladde huid, volledig haarvrij door middel van laser ontharen.

Bij ons ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit en optimale service. Als je genoeg hebt van ongewenste haargroei en je wil definitief ontharen, neem dan contact met ons op of plan een afspraak in bij Perfect Skin & Beauty. Wij bieden medische en cosmetische ontharingsbehandelingen waarbij jij centraal staat. Onze persoonlijke benadering, professionaliteit en deskundigheid staan bij ons voorop.

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Wat is een laser behandeling?

Waarom kiezen wij voor laser ontharen? De MeDioStar-Laser heeft een krachtige laserstraal en werkt met een dual-wavelength technologie, waardoor bijna iedere huidskleur en haarkleur te behandelen is. Dit komt doordat niet alleen de kleurdeeltjes in het haar de energie uit het licht opnemen, maar ook (de)oxyhemoglobine (bloed) een chromofoor is. Hierdoor kunnen wij je de beste en meest effectieve ontharingsbehandeling bieden, met blijvend resultaat.

Onze huidspecialisten werken met de allernieuwste apparatuur waardoor definitief ontharen op een effectieve manier ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid én bij blonde, rode of grijze haren in het gelaat. De laserbehandeling is het meest effectief bij donkere haren op een lichte huid. Tijdens het intakegesprek met de huidspecialist wordt bepaald of er onderzoek nodig is naar de mogelijke oorzaak van eventuele overmatige haargroei. Ook wordt besproken hoe de laserbehandeling verloopt. Boek een vrijblijvend consult in om alle opties te bespreken met de huidspecialist.

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

Voorafgaand aan de behandeling plannen we graag een gratis consult in om samen naar de mogelijkheden voor jouw situatie en ongewenste haren te kijken. In dit gesprek bespreken we alle algemene informatie over de behandeling en bekijken we jouw huid om te bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn voor de gewenste zone(s), samen stellen we een persoonlijk behandelplan op. Ook geven we advies over de voor- en nazorg tijdens de behandelperiode.

Onze laser werkt door een lichtstraal op de huid af te geven. Het melanine (kleurdeeltjes) in de haren absorbeert deze lichtstraal en zet het om in warmte-energie. De warmte dringt door tot aan de wortel (papilla), waar eiwitstructuren stollen en de voeding naar de haar stoppen. Dit resulteert in het uitvallen van de haar en voorkomt dat deze terugkomt.

Haartjes in de groeifase worden tijdens de behandeling vernietigd en blijven definitief weg. Omdat slechts een deel van de zichtbare haartjes zich bevindt in deze groeifase, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Na de behandeling blijven donsharen achter en deze kunnen, onder invloed van hormonen, zwangerschap of medicatie, uitgroeien tot nieuwe volwassen haren. Deze haren kunnen opnieuw behandeld worden om uiteindelijk te zorgen voor een haarvrije huid.

Het is afhankelijk van welke zone behandeld wordt hoe lang de afspraak duurt;

 • Zone klein => 5 minuten
 • Zone klein+ => 10 minuten
 • Zone middel => 20 minuten
 • Zone middel+ => 25 minuten
 • Zone groot => 35 minuten
 • Zone groot+ => 45 minuten
Boek een vrijblijvend consult

Is de laser behandeling voor iedereen?

Heb jij last van vervelende rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes door het scheren of harsen? Bijna iedereen met de meeste haartypes, kan onze behandeling ondergaan. Uiteraard is veiligheid van groot belang en behandelen wij alleen personen vanaf 15 jaar (onder begeleiding van een ouder of voogd) en dien je gezond te zijn. Voordat we starten met de behandeling, nemen we een anamnese af om te beoordelen of direct behandelen mogelijk is.

Onze laserbehandeling zorgt niet alleen voor definitieve haarverwijdering, maar verbetert ook de huidstructuur. Door de warmte die vrijkomt bij de laserstraal, wordt collageen gestimuleerd wat zorgt voor een frisse uitstraling, meer volume en een verfijndere structuur van de huid. Het is dus ook een perfecte anti-aging behandeling! Daarnaast bieden wij ook rejuvenation-behandelingen aan, en is er de mogelijkheid om acne en whitening (kleurvereffening) behandelingen te boeken. Voor meer informatie hierover, vraag het aan jouw huidspecialist.

Boek een vrijblijvend consult

Wat is de voor- en nazorg?

Voor de behandeling

Zorg dat je ruim zes weken voor de laserbehandelingen geen haren verwijdert (epileren, harsen etc.). Ook is het belangrijk dat je gewassen (zonder make-up of dagverzorging) naar de behandeling komt. Laat sieraden, lenzen en andere verfraaiingen thuis.

Na de behandeling

Na de behandeling is er geen sprake van gevoeligheid. Wel kan de huid wat rood worden en soms een zwelling vertonen. Dit is een normale, gewenste reactie en zal binnen een uur na de behandeling afnemen. Je kunt meteen je normale bezigheden hervatten. Als je het wil, kan de behandelaar een camouflerend product aanbrengen. De behandelde huid is nog wel wat kwetsbaar, dus wees voorzichtig met zonlicht, zonnebank, sauna, heet douchen en baden. Bescherm jouw huid de gehele behandelperiode goed met zon- nebrandcrème. Binnen 2 weken na de behandeling zullen de behandelde haren vanzelf uitvallen.  Dit heb je meestal niet in de gaten. Het lege haarzakje zal zich weer vullen met nieuw collageen. 

In sommige gevallen kan er een tijdelijke roodheid ontstaan na de behandeling (folliculair oedeem) .Het is aan te raden tweemaal daags (’s morgens en ’s avonds) Bepanthol, Flamazine of Flamigel aan te brengen op de behandelde zones. Dit gedurende de eerste 3 dagen na de behandeling.

Nazorg en instructies voor thuis

Na de behandeling kan het voorkomen dat de huid warm aanvoelt. Je kunt de huid afkoelen met behulp van een coldpack (let op dat de huid niet bevriest).

Vermijd de eerste 4 tot 5 dagen na de behandeling intensieve behandelingen van het behandelde gebied om verdere trauma’s te voorkomen. Als je een sterke huidreactie hebt, kun je een verzachtende post-treatment crème aanbrengen.

Het is belangrijk om ten minste één maand na de behandeling een zonbeschermingsproduct met een hoge factor te gebruiken en blootstelling aan de zon zoveel mogelijk te vermijden.

Enkele dagen na de behandeling dien je de huid op een hygiënische manier te verzorgen, zoals geadviseerd door de behandelaar. Wil je tussen de behandelingen door toch zelf de nieuwe haartjes verwijderen? Doe dit dan alleen door te scheren en niet door te waxen of epileren.

Houd er rekening mee dat na de behandeling microstippen kunnen verschijnen in het behandelde gebied. Deze zullen vanzelf vervagen.

Direct na de behandeling mag je make-up aanbrengen, tenzij er irritaties ontstaan.

Boek een vrijblijvend consult

Het resultaat

In gemiddeld 6 behandelingen kunnen we tot wel 90% van de actieve haren definitief verwijderen door middel van laserontharing.

Tarieven

Het is vanaf nu ook mogelijk om de behandelingen in abonnementsvorm te betalen. Zo geniet jij nog steeds van een gezonde en gave huid, maar verspreidt je de kosten over een periode van 12 maanden*. Het abonnement is goed voor 8 behandelingen met 15% korting. Bekijk hieronder de diverse zones met bijhorende voordelen.

Zone klein bestaat uit een keuze uit:
Bovenlip
Kin
Oren
Wenkbrauwen (tussenstuk)
Bakkebaard
Navelstreepje
Tepelhof
Vingers
Tenen

1 losse afspraak, nu met 15% korting: van 50,- naar 42,50 euro

óf

Strippenkaarten met:

4 behandelingen + 1 gratis voor 200,-

6 behandelingen + 2 gratis voor 300,-

Zone klein+ bestaat uit een keuze uit:
Wangen
Kaaklijnk
Nek
Hals
Voeten
Handen
Oksel
Bikinlijn (buiten slip)

1 losse afspraak met 15% korting: van 75,- naar 63,75 euro

óf

Strippenkaarten met:
4 behandelingen + 1 gratis voor 300,-
6 behandelingen + 2 gratis voor 450,-

Zone middel bestaat uit een keuze uit:
Gehele gelaat
Schaamstreek
Baardlijn
Onderarm
hals

1 losse afspraak met 15% korting: van 125,- naar 106,25 euro

óf

Strippenkaarten met:
4 behandelingen + 1 gratis voor 500,-
6 behandelingen + 2 gratis voor 750,-

Zone middel+ bestaat uit een keuze uit:
Brazillian schaamstreek
Bovenarm
Schouders
Buik
Borst

1 losse afspraak met 15% korting: Van 150,- naar 127,50 euro

óf

Strippenkaarten met:
4 behandelingen + 1 gratis voor 600,-
6 behandelingen + 2 gratis voor 900,-

Zone groot bestaat uit een keuze uit:
Brazillian schaamstreek
Bovenrug en schouders
Onderrug
Onderbenen
Bovenbenen
Gehele armen

1 losse afspraak met 15% korting: Van 225,- naar 191,25 euro

óf

Strippenkaarten met:
4 behandelingen + 1 gratis voor 900,-
6 behandelingen + 2 gratis voor 1.350,-

Zone groot+ bestaat uit een keuze uit:
Gehele benen
Gehele rug

1 losse afspraak met 15% korting: van 299,- naar 254,15 euro

óf

Strippenkaarten met
4 behandelingen + 1 gratis voor 1.196,-
6 behandelingen + 2 gratis voor 1.794,-

* De betalingen zullen rondom de 1ste van de maand via automatisch incasso worden afgeschreven.

Veelgestelde vragen

Er wordt niet of niet direct behandeld wanneer er sprake is van:

 • Pacemaker/inwendige defibrillator
 • Auto-immune ziekten
 • HIV/Aids
 • Kanker
 • Hepatitis
 • Tuberculose
 • Gebruik van antibiotica
 • Wondjes op de te behandelen plek
 • Zwangerschap
 • Blootstelling aan zon/zonnebank minder dan 4 weken voor de behandeling

In enkele gevallen kan deze behandeling vergoed worden. Dit komt vaker voor wanneer er sprake is van overmatige haargroei. Wij raden je altijd aan om met je zorgverzekeraar contact op te nemen om te kijken of je voor vergoeding in aanmerking komt. Vergoedingen kunnen namelijk per zorgverzekeraar en per jaar verschillen en zijn polis-afhankelijk. 

Plan direct jouw consult

Nu tijdelijk voor maar €45 €10!

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu