Zionic

Zionic: de revolutionaire behandeling voor een strakker silhouet.

Summerbody Ready Actie!

Perfect voor een stralende start van de zomer! Onze combinatie van 6 zionic- en 6 linfopressbehandelingen biedt de perfecte oplossing om jou zomerklaar te maken.

De zionicbehandelingen gebruiken een geavanceerde technolgie om je huid te verstevigen, terwijl linfopress zorgt voor de vermindering van cellulite. Samen vormen ze een krachtig duo voor een gladdere, strakkere huid.

Boek vandaag nog en geniet van een zichtbaar mooier resultaat!

Van 1.139,40 nu voor slechts 999,-

Wat is een Zionic behandeling?

Zionic is een diepe bindweefselbehandeling met radiofrequentie (warmte), waarmee je je lichaam kunt shapen en een strakker silhouet kunt creëren. In vergelijking met andere technologieën is het de enige apparatuur met resistieve radiofrequentie en met een diepe actieve rotatiemassage waar Zionic ingezet voor wordt. Klinische studies bevestigen dat de warmte de bindweefselmassage versterkt en dat het niet alleen op de huid werkt, maar ook op de bloedvaten en het zenuwstelsel. Hierdoor is het een zeer effectieve behandeling.

Met slechts één niet invasieve zionic-behandeling krijg je hetzelfde resultaat als na 50 bindweefselmassages. Je kunt deze behandeling kiezen om bijvoorbeeld cellulite te verminderen of om vermoeide benen te verbeteren door een betere bloedtoevoer. De behandeling heeft een ontspannend en pijnstillende werking op de spieren. De behandeling kan perfect cellulite aanpakken waarbij het spierversteviging garandeert.

Bij Zionic staat jouw welzijn voorop. Daarom behandelen wij enkel personen vanaf 18 jaar en dien je gezond te zijn. Onze specialisten nemen voorafgaand aan de behandeling een anamnese af om te zien of je direct behandeld kunt worden en wat het te behandelen gebied is.

Kies voor Zionic en ga voor een strakker en gezonder lichaam!

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

We raden een traject van 10 behandelingen aan waarbij we adviseren om 2 keer per week te komen om de maximale effectiviteit eruit te halen. In eerste instantie ben je dan 5 weken onderweg. Daarna kijken we samen naar het resultaat en bespreken we wat de vervolgstappen zijn. Na de behandeling is het aan te raden om de Linfopress-behandeling te doen voor de afvoer van cellen om te komen tot maximale efficiëntie. Dit is echter niet verplicht is. Een afspraak duurt een half uur, maar in totaal ben je ongeveer een uur bij ons ivm voorbereiding en dergelijke. Veel klanten merken dat de eerste behandelingen wat gevoeliger zijn, maar hoe verder je in het proces zit, hoe prettiger de behandeling wordt.

De Zionic is een aangename behandeling. We gebruiken de behandelkop om te roteren op het probleemgebied dat je wilt behandelen wat voor de spieren ontspannend is en waarmee effectieve en snelle resultaten verkregen worden. Je voelt een lichte druk en warmte op de huid. Hoewel de huid zelf ook wat warmer wordt, is het doel van het systeem om de diepere lagen te verwarmen. Hier wordt het vetweefsel aangepakt. De vetcel wordt doorlaatbaar en zorgt ervoor dat opgeslagen vetten uit de cel komen en vervolgens worden afgevoerd. De lege vetcel wordt daarna vanzelf opgeruimd door het lichaam. Dit is een proces dat het lichaam zelf uitvoert.

Boek een vrijblijvend consult

Wanneer wordt er gekozen voor een Zionic behandeling?

De Zionic is een behandeling die een aantal voordelen met zich meebrengt:

 • Verhoging van de productie van collageen en elastine voor een stevigere en gezondere huid
 • Verhoogt het metabolisme van vetcellen en vermindert vetweefsel
 • Activeert het lymfestelsel en bevordert de uitscheiding van toxines en afvalstoffen
 • Verbetert de bloedsomloop en verhoogt de hoeveelheid voedingsstoffen en zuurstof die de huid bereikt
 • Heeft een ontspannende en afleidende werking
 • Verlaagt de hoeveelheid vrije radicalen in het lichaam
 • Het zorgt voor snelle resultaten

Gebieden die behandeld kunnen worden:

 • Buik
 • Lovehandles
 • Bovenbenen
 • Billen
 • Abductoren
 • Armen
 • Rug
Boek een vrijblijvend consult

Wat is de voor- en nazorg?

Na de behandeling is er ook nazorg nodig. Het is belangrijk dat je na de behandeling voldoende water drinkt, dit helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Ook wordt aangeraden om minimaal 24 uur na de behandeling geen andere behandelingen te ondergaan zoals massage, fysiotherapie of acupunctuur. Dit kan de effectiviteit van de zionische behandeling verminderen. Tevens wordt er aangeraden om de eerste 12 uur na de behandeling geen alcohol te nuttigen. 

Tot slot wordt er geadviseerd om een créme te smeren die vanuit de salon wordt aangeraden. Dit wordt besproken bij het gratis en vrijblijvende intakegesprek. 

Boek een vrijblijvend consult

Het resultaat

Het resultaat is geheel afhankelijk van hoe jouw leefstijl eruitziet en met wat voor wens je in de salon komt. Hier kan tijdens het intakegesprek meer over uitgelegd worden. 

Veelgestelde vragen

Een Zionic behandeling is een methode waarbij elektrische pulsen door het lichaam worden gestuurd om verschillende aandoeningen en pijn te behandelen.

De Zionic behandeling werkt via een apparaat dat verbonden is met elektroden die op het lichaam worden geplaatst en mechanische energie uitstraalt. Het apparaat stuurt elektrische pulsen door deze elektroden heen, wat een positief effect heeft op verschillende delen van het lichaam.

De Zionic behandeling kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals chronische pijn, neuropathie, fibromyalgie en artritis.

De lengte van een Zionic behandeling kan variëren, afhankelijk van de aandoening die wordt behandeld. Over het algemeen duurt een behandeling tussen de 30 en 60 minuten.

Mogelijke bijwerkingen van de Zionic behandeling zijn lichte huidirritatie op de plaats waar de elektroden worden geplaatst en enige vermoeidheid na de behandeling. Echter, deze bijwerkingen zijn meestal mild van aard en verdwijnen snel.

Ja, sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een Zionic behandeling. Het is echter belangrijk om dit vooraf te verifiëren met uw zorgverzekeraar.

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw consult

Nu tijdelijk voor maar €45 €10!

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu