Linfopress

Bij de behandeling met de Linfopress wordt je huid strakker en vermindert in omvang. Ook neemt de pijn in je benen, spataderen en rusteloze benen af. Bovendien verminderen de rolletjes op je buik en rug. Je kunt weer genieten van een wandeling en nog mooier, je durft eindelijk dat rokje weer aan!

Heb jij last van je buik, benen of billen en baal je daarvan? Bij ons kan je na een Linfopress-behandeling weer stralen en met zelfvertrouwen naar jezelf kijken! Misschien ben je niet blij met de rolletjes op je buik of rug of durf je je knieën of cellulitis niet te laten zien. Het kan ook zijn dat je pijnlijke benen hebt die jou beperken, bijvoorbeeld door last te hebben van spataderen, zware benen of rusteloze benen waardoor je minder actief bent. Bij lipoedeem ervaar je vaak last door vetophopingen in je benen, of door vermoeide en pijnlijke benen.

Summerbody Ready Actie!

Perfect voor een stralende start van de zomer! Onze combinatie van 6 zionic- en 6 linfopressbehandelingen biedt de perfecte oplossing om jou zomerklaar te maken.

De zionicbehandelingen gebruiken een geavanceerde technolgie om je huid te verstevigen, terwijl linfopress zorgt voor de vermindering van cellulite. Samen vormen ze een krachtig duo voor een gladdere, strakkere huid.

Boek vandaag nog en geniet van een zichtbaar mooier resultaat!

Van 1.139,40 nu voor slechts 999,-

Wat is een Linfopress behandeling?

Met een behandeling met Linfopress durf je weer naar jezelf te kijken in de spiegel en word je daar eindelijk blij van! Door middel van lymfedrainage is er een snellere afvoer van lichaamsvet, waardoor je je beter zult voelen. Bij lipoedeem ervaar je verlichting van de pijn en afname van omvang. Klanten die 10 keer zijn behandeld met de Linfopress, kunnen de volgende resultaten verwachten: een strakkere huid en afname van enkele centimeters, zelfs tot een hele kledingmaat!

Word jij hier enthousiast van? Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld door de specialist, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

De Linfopress Evolution PRO is een revolutionair apparaat dat een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek gebruikt voor een efficiënte volledige lichaamsmassage en lymfedrainage, zowel voor medische als esthetische behandelingen. Door deze behandeling zal ook je weerstand verhoogt worden en gaat het afslanken sneller. Er vindt verjonging en versteviging plaats en de huid activeert de stofwisseling.

Voordat je het compressiepak aantrekt, krijg je een broekje aan. Tijdens de behandeling lig je in het pak, waarin compartimenten met lucht samendrukken en zo voor een soort lichaamsmassage zorgen op de plekken waar jij last van hebt. Dit werkt van onder naar boven omdat het met je lymfesysteem meegaat. Door op die plekken het pak te laten werken, worden klachten zoals pijn in de benen, spataderen en rusteloze benen verminderd.

De behandeling wordt over het algemeen als ontspannend ervaren, daarnaast zorgt de behandeling voor vermindering van stress vermoeidheid. Een Linfopress-behandeling kan mooi worden gecombineerd met een cryolipolyse-behandeling of zionic-behandeling. Dit kan voorafgaand aan de behandeling besproken worden tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek met onze specialist.

Boek een vrijblijvend consult

Wat is de voor- en nazorg?

Dit is afhankelijk van de reden waarvoor je komt, dit kan besproken worden in de gratis intake die we van tevoren inplannen om alles samen goed door te spreken. 

Mocht er iets zijn na de behandeling waarover je graag meer wilt weten, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kijken dan samen wat er aan de hand is.

Voor de nazorg wordt er een speciale crème aangeraden die specialisten adviseren om voor stevigheid van de huid te zorgen. Daarbij is het goed om veel water te drinken voor en na de behandeling.

Boek een vrijblijvend consult

Het resultaat

Het resultaat is blijvend bij onderhoud. Vergelijk het met sporten, als je daarmee stopt raak je je conditie en opgebouwde spierkracht weer kwijt. Dit apparaat is echter zo prettig dat je met plezier tweemaal per maand wilt komen voor onderhoud, zodat je kunt blijven genieten van mooiere, strakkere buik en benen.

Veelgestelde vragen

Er is een kans dat het resultaat dan minder zal zijn, maar we kijken dan samen naar een oplossing na afloop van de behandeling.

De behandeling neemt 2 maal per week een uurtje van je tijd in beslag. Maar doordat het ook een hele fijne en ontspannende behandeling is, kun je de rest van de dag weer beter aan.

De behandeling is niet pijnlijk, maar juist ontspannend, dat is een extra bonus.

We weten dat een ondersteunende crème die je dagelijks gebruikt, een beter resultaat geeft. Verder hebben we een speciaal broekje dat erg goed ondersteunt. Je draagt het minimaal een uur per dag en het verbetert het resultaat.

Het broekje kan ook nadat je klaar bent met de behandeling gedragen worden, zodat het behaalde resultaat ook veel langer blijft. Uiteraard is dit je eigen keus, maar als je dan toch gaat investeren in mooiere benen, dan is dit echt van toegevoegde waarde.

Je krijgt van ons een voedingsschema mee met de hoeveelheden die je per dag het beste kan eten. Verder is het belangrijk om veel te drinken voor extra afvoer van de afvalstoffen. Mocht je overgewicht hebben en daar bij geholpen wil worden, vraag het ons gerust bij je behandeling. Het is wel belangrijk dat je niet aankomt tijdens de behandeling, we wegen je vooraf en na de behandeling.

Je kunt je voorstellen dat je zo goed als geen resultaat zult behalen als je teveel vet en suiker eet en te weinig water drinkt.

Het resultaat is blijvend bij onderhoud. Vergelijk het met sporten, als je daarmee stopt raak je je je conditie en opgebouwde spierkracht weer kwijt. Dit apparaat is echter zo prettig dat je met plezier tweemaal per maand wilt komen voor onderhoud, zodat je kunt blijven genieten van mooiere strakkere buik en benen.

Bij lymfedrainage worden de afvalstoffen in je lichaam versneld afgevoerd, waardoor je meer weerstand hebt.

Mocht er iets zijn na de behandeling waarover je graag meer wilt weten, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kijken dan samen wat er aan de hand is.

Ja, die zijn er. De behandeling kan niet plaatsvinden bij: pijn of gevoelloosheid, hartritmestoornis en verstopte aderen, trombose en/of ontstekingen van de aderen, afstervend weefsel, ontstekingen van de huid, wondontsteking, recente huidtransplantaties, kanker, epilepsie, pacemaker of problemen aan de luchtwegen.

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw consult

Nu tijdelijk voor maar €45 €10!

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu