Huidverbetering Perfect skin & beauty - Huissen

De eerste afspraak (intake en huidscan)

Wanneer je voor het eerst naar Perfect Skin & Beauty komt voor huidverbetering, starten wij altijd met een intake. Dit doen we om ervoor te zorgen dat wij jou goed kunnen adviseren en samen het beste resultaat behalen. 

Wist je dat je ook een kosteloze intake en huidscan kunt winnen? 

Onze huidverbeterende behandelingen

Huidanalyse

Wanneer je voor de eerste keer bij Perfect Skin & Beauty komt vindt er een uitgebreide kennismaking met een huidanalyse plaats.

You are meant to shine

De eerste behandeling bij Perfect Skin & Beauty is de ‘You are meant to shine treatment’.

HIFU Behandeling

De facelift zonder snijden! Met HIFU bereik je de resultaten van een facelift zonder injecties of plastische chirurgie.

Geneo+ behandeling

Deze unieke 3 in 1 huidbehandeling verbetert de huidtextuur, reduceert rimpels en geeft de huid een stralend en verzorgd aanzien. Je voelt het resultaat van de behandeling direct.

Acne behandeling

De acné-behandeling bestaat uit een aantal behandelingen die we afstemmen op de kenmerken van je acné.

Camouflage Therapie

Medische Camouflagetherapie bestaat uit het minder zichtbaar maken van huidaandoeningen met kleurafwijkingen, door het aanbrengen van speciale camouflageproducten.

Cosmedix Gezichtsbehandelingen

Cosmedix gaat verder waar andere stoppen door middel van de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden.

Ayuna gezichtsbehandeling

Het beste schoonheidsritueel is niet wanneer je niets meer toe kan voegen, maar wanneer je niets meer kan weghalen.

Éminence Gezichtsbehandelingen

Éminence Organic Skincare richt zich op een grote verscheidenheid van huidproblemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea.

Cryopen (Verwijderen Huidoneffenheden)

Met behulp van de CryoPen kunnen we deze plekjes zeer snel en effectief zonder verdoving bevriezen. Meestal verdwijnen de plekjes met 1 tot 2 behandelingen.

Rode Vaatjes Behandelen | Coagulatie

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s zijn allemaal rode huidaandoeningen. Deze huidaandoeningen hebben allemaal te maken met verwijde bloedvaatjes.

Skinpen microneedling

Perfect Skin & Beauty maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen.

Microskinpolish Huidverbetering

De MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige en veilige technologieën in één apparaat waaronder de microdermabrassie.

Dermaplaning

 Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW. 

ELT Lichttherapie​

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte huid en natuurlijke huidverjonging vervult.

Bindweefselmassage

Deze bindweefsel massage is een bijzondere behandeling met een uitstekende dieptewerking die bijkomend de lymfestroom activeert en liftend werkt.

Herbal Bio Peeling

De Beauty Angel Herbal Peel is een huidverbeterende en huidverjongende behandeling die werkt op het natuurlijke herstellingsvermogen van onze huid.

Easy Droxy Peeling

Deze oppervlakkige peeling bestaat uit fruitzuren en maakt je huid schoon, stimuleert de bloedsomloop en geeft je huid een verfrissende opknapbeurt.

Littekentherapie

Wanneer de huid diep wordt beschadigd (lederhuid), ontstaat er een litteken. Het littekenweefsel bestaat uit collageen en kan wat harder aanvoelen dan de rest van jouw huid.

Elektrisch (Blijvend) Ontharen

Bij Perfect Skin & Beauty kom je eerst voor een (gratis) intakegesprek. Tijdens dit gesprek vindt er een huid- en haaranalyse plaats.

IPL

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de IPL (Intense Pulsed Light) methode voor jou kan betekenen.