Experts in duurzame huidverbetering
Perfect skin & beauty - Huissen

De eerste afspraak (intake en huidscan)

Wanneer je voor het eerst naar Perfect Skin & Beauty komt, starten wij altijd met een intake en een huidscan met klinische huidfoto’s. Dit doen we om ervoor te zorgen dat wij jou goed kunnen adviseren en samen het beste resultaat kunnen behalen. We zijn dan eerlijk in wat de mogelijkheden zijn en adviseren je het beste uit jouw huid te halen.
Meld je aan voor een eerste afspraak en ontvang een adviesgesprek met uitgebreide huidanalyse en klinische foto’s t.w.v € 89,95 cadeau.

Onze huidverbeterende behandelingen

Huidanalyse

Wanneer je voor de eerste keer bij Perfect Skin & Beauty komt vindt er een uitgebreide kennismaking met een huidanalyse inc klinische huidfoto’s plaats.

Eerste behandeling

Maak kennis met de kennis, ervaring en professionaliteit van de huidspecialisten van Perfect Skin & Beauty. Je ontvangt het allerbeste voor jouw huid

Neogen Plasma

Ziet jouw huid wat dofen mat, vallen lijntjes en rimpeltjes op of zijn de oogleden iets gaan hangen? Dan hebben wij de oplossing voor jouw huidwens!

HIFU Behandeling

De facelift zonder snijden! Met HIFU bereik je de resultaten van een facelift zonder injecties of plastische chirurgie.

Geneo+ behandeling

Deze unieke 3 in 1 huidbehandeling verbetert de huidtextuur, reduceert rimpels en geeft de huid een stralend en verzorgd aanzien. Je voelt het resultaat van de behandeling direct.

Acne behandeling

De acné-behandeling bestaat is onderdeel van een behandelplan met behandelingen die we afstemmen op de kenmerken van je acné. 

Camouflage Therapie

Medische Camouflagetherapie bestaat uit het minder zichtbaar maken van huidaandoeningen met kleurafwijkingen.

MeLine | Anti-pigmentatie

MeLine biedt Anti-pigmentatie behandelingen. MeLine is de eerste en enige op de markt die gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie.

Skinpen microneedling

Perfect Skin & Beauty maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen.

Cosmedix | Huidverbetering

Cosmedix gaat verder waar andere stoppen door middel van de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden.

La Colline | Anti rimpel | Verstrakking

La Colline is een exclusief huidverzorgingsmerk dat technisch onderzoek combineert met de hoogst mogelijke kwaliteit van haar producten.

Bindweefselmassage

Deze bindweefsel massage is een bijzondere behandeling met een uitstekende dieptewerking die bijkomend de lymfestroom activeert en liftend werkt. De ultieme anti-rimpel en verstevigende behandeling

Cryopen |Verwijderen Huidoneffenheden

Met behulp van de CryoPen kunnen we deze plekjes zeer snel en effectief zonder verdoving bevriezen. Meestal verdwijnen de plekjes met 1 tot 2 behandelingen.

Rode Vaatjes Behandelen | Coagulatie

Couperose, teleangiectasieën en spider naevi’s zijn allemaal rode huidaandoeningen. Deze huidaandoeningen hebben allemaal te maken met verwijde bloedvaatjes.

Littekentherapie

Wanneer de huid diep wordt beschadigd (lederhuid), ontstaat er een litteken. Het littekenweefsel bestaat uit collageen en kan wat harder aanvoelen dan de rest van jouw huid.

Microskinpolish Huidverbetering

De MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige en veilige technologieën in één apparaat waaronder de microdermabrassie.

Dermaplaning

 Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW. Verwijdert dode huidcellen en donshaartjes

Elektrisch (Blijvend) Ontharen

Bij Perfect Skin & Beauty kom je eerst voor een (gratis) intakegesprek. Tijdens dit gesprek vindt er een huid- en haaranalyse plaats.

[feedbackcompany_bar]

Perfect Skin & Beauty huidspecialist in anti-rimpel, huidverjonging, huidverbetering, huidverstrakking, anti-pigmentatie, acne in Huissen bij Arnhem, Nijmegen, Bemmel, Angeren, Gendt, Lendt, Ewijk, Tiel, Zevenaar, Duiven, Ede, Wageningen, Doetinchem