Eqology

Eqology, een lijn van visolieproducten die zorgvuldig zijn ontworpen om de huidgezondheid te ondersteunen. Het staat bekend om zijn zuivere en duurzaam gewonnen ingrediënten, gericht op het verbeteren van de hydratatie en de textuur van de huid. Eqology, combineert de krachtige eigenschappen van omega-3 vetzuren met andere essentiële voedingsstoffen, die cruciaal zijn voor het behoud van een gezonde huidbarrière en het verminderen van ontstekingen.

Gratis intake inplannen

Wat is Eqology?

De Ecology behandeling is een uniek gezondheidsprogramma dat zich op het verbeteren van je huidgezondheid door de balans tussen omega-3 en omega-6 vetzuren in je lichaam te optimaliseren. We starten met een simpele bloedtest. Een kleine vingerprik is voldoende om een bloedmonster te verzamelen. In een onafhankelijk laboratorium wordt het bloed vervolgens geanalyseerd. De test geeft ons inzicht in je verhouding tussen omega-3 en omega-6 vetzuren, evenals de gezondheid van je celmembranen.

De resultaten zijn na ongeveer 15-20 werkdagen beschikbaar. Als je verhouding goed is, iets wat zelden voorkomt, erkennen we dit door de kosten van de test en eventuele begonnen supplementen te vergoeden. Mocht je, zoals de meeste mensen, een onbalans hebben, dan bieden we een halfjaar traject aan om deze verhouding te verbeteren en je huidconditie te ondersteunen.

Omega-3

Ons lichaam hunkert naar omega-3 voor zijn talrijke voordelen, maar kan het zelf niet aanmaken. Hoewel verse vette vis een uitstekende bron is, is het niet voor iedereen dagelijkse kost. En nee, vissticks of kibbeling tellen helaas niet mee!

Omega-3 werkt samen met omega-6, een vetzuur dat, hoewel noodzakelijk, ook ontstekingen kan veroorzaken. De balans tussen deze twee vetzuren is essentieel: ontstekingen helpen ons lichaam te verdedigen tegen indringers, maar moeten afnemen zodra het gevaar geweken is. Een overmaat aan omega-6 in vergelijking met omega-3 kan leiden tot diverse klachten, waaronder problemen met gewrichten en de huid.

De voordelen van Omega-3

Omega-3:

  • optimaliseert de opname van voedingsstoffen en uitscheiding van afvalstoffen,
  • versterkt het immuunsysteem door de regulatie van ontstekingen,
  • vormen bouwstenen voor de hersenen waar het een goede stemming, concentratie, rust en energie stimuleert,
  • stabiliseert hormonen,
  • verhoogt stressbestendigheid,
  • bevordert een gezonde en stalende huid en haar,
  • ondersteunt een goed gezichtsvermogen,
  • draagt bij aan een gezond hart en bloedvatenstelsel.

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

In het hart van onze Eqology behandeling ligt het besef dat diepgaande verandering tijd vergt, vooral als het gaat om het corrigeren van de balans tussen omega-3 en omega-6 vetzuren in je lichaam. Net zoals het kweken van spiermassa in de sportschool geen kwestie is van dagen, maar van consistentie en tijd, vereist het herstellen van deze balans een doordachte, gestructureerde aanpak.

Eqology is exclusief beschikbaar via gespecialiseerde professionals, wat betekent dat deze waardevolle producten niet in de vrije verkoop zijn. Deze maatregel garandeert dat je begeleiding krijgt van iemand die grondig is opgeleid in het gebruik en de voordelen van Eqology, zodat je verzekerd bent van de beste zorg en resultaten.

Het traject dat we bij Eqology volgen, is opgezet als een halfjaarlijkse cyclus. Deze periode stelt ons in staat om niet alleen de noodzakelijke aanpassingen in je vetzuurbalans grondig te implementeren, maar ook om de effectiviteit van de behandeling te monitoren. Aan het begin en het einde van het traject voeren we een bloedtest uit om de veranderingen in je vetzuurwaardes te meten. Deze metingen, samen met de lichamelijke verbeteringen die je zult ervaren, bieden een duidelijk en motiverend beeld van de voortgang die je hebt geboekt.

Gratis intake inplannen

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Perfect Skin & Beauty hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. De visolie van Eqology is niet alleen een product van hoge kwaliteit; het is ook een toonbeeld van duurzaamheid. Met MSC- en CoC-certificeringen voldoet deze olie aan de strenge Noorse regelgeving voor visserij, wat garandeert dat onze visolie op een verantwoorde manier wordt gewonnen, met respect voor het mariene ecosysteem.

Bovendien onderscheidt onze Eqology visolie zich door zijn zuiverheid, met een totoxwaarde van minder dan 4. Deze lage totoxwaarde is een indicatie van de versheid en de minimale oxidatie van de olie, wat zorgt voor een hooggedoseerd en vloeibaar product dat gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen zonder de onaangename oprispingen die vaak geassocieerd worden met visolie.

Verrijkt met gezonde olijfolie, rijk aan antioxidanten, biedt onze Eqology visolie niet alleen de essentiële omega-3 vetzuren, maar ook extra gezondheidsvoordelen. Deze combinatie versterkt de algehele effectiviteit en ondersteunt een optimale huidgezondheid en welzijn.

Gratis intake inplannen

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw consult

Nu tijdelijk voor maar €45 €10!

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu