Cryolipolyse

Cryolipolyse is dé droommethode om op een veilige en efficiënte manier van ongewenst, overtollig vet af te komen. Door plaatselijke koeling worden de vetcellen selectief bevroren, waarna de afgebroken vetcellen op een natuurlijke manier het lichaam verlaten.

Met de Body-wizard Duo, ook wel de natuurlijke manier van liposuctie genoemd, wordt gebruik gemaakt van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones aan te pakken. Het is nu eindelijk mogelijk om veilig en zonder operatie van hardnekkig vet af te komen, in slechts één behandeling van ongeveer een uur.

Nieuw! Ontdek de kracht van cryolipolyse in kuurverband

Normaal 175,- per behandelkop per behandeling, nu slechts 150,- en bij vooruitbetaling zelfs 100,- per behandelkop per behandeling! Of kies 3 kinbehandelingen voor maar 298,-

Wat is een cryolipolyse behandeling?

Hoe werkt cryolipolyse? De unieke Body-wizard Duo zorgt ervoor dat alleen de ongewenst, plaatselijk vet bevroren wordt en dat het omliggende weefsel intact blijft. Het lichaam voert de bevroren vetcellen op een natuurlijke en gecontroleerde wijze af, waardoor de vetophopingen in de behandelde gebieden verminderen. Bespreek tijdens een gratis en vrijblijvend consult met onze specialisten of de Body-wizard Duo behandeling geschikt is voor jou. Je krijgt eerlijk advies over de mogelijkheden. Geschikt voor:

 • Buik
 • Bovenarmen
 • Benen (binnen- en buitenkant)
 • Knieën
 • Heupen
 • Flanken (Love Handles)
 • Taille
 • Rug
 • Onderkin

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

Een cryolipolyse behandeling is een niet-invasieve procedure die wordt gebruikt om hardnekkige vetophopingen te verminderen. Het proces omvat het plaatsen van een speciaal ontworpen applicator op het behandelde gebied, die de vetcellen bevriest en ze geleidelijk laat afbreken. Het doel van de behandeling is om het uiterlijk van het behandelde gebied te verbeteren zonder chirurgie of hersteltijd.

Tijdens de behandeling wordt het behandelde gebied afgekoeld tot een temperatuur die effectief is voor vetreductie, maar die de omliggende weefsels niet zal beschadigen. De behandeling duurt meestal een uur tot anderhalf uur, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Een paar dagen na de behandeling zullen de vetcellen beginnen af te breken en het lichaam zal deze geleidelijk afvoeren over een periode van enkele weken tot maanden. Een cryolipolyse behandeling kan tot een gemiddelde reductie van 20% van het vet in het behandelde gebied leiden. Herhaling van de behandeling kan de resultaten verder verbeteren.

Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert afhankelijk van de individuele behoeften en het gewenste resultaat. Het is belangrijk op te merken dat cryolipolyse geen alternatief is voor een gezonde levensstijl, maar een ondersteuning kan zijn bij het bereiken van het gewenste lichaamsvorm.

Boek een vrijblijvend consult

Wanneer wordt er gekozen voor de cryolipolyse behandeling?

Loop jij hier ook tegenaan?

 • Je sport maar krijgt net die laatste vetrolletjes maar niet weg
 • Je eet gezond, maar toch kom je altijd op dezelfde plekken aan
 • Je broek zit altijd net te strak bij de buik en de heupen
 • Je volgt een speciaal dieet maar die helpt niet
 • De binnenkant van je benen schuren altijd tegen elkaar aan
 • Steeds als je afvalt, verlies je juist op de verkeerde plekken het vet
 • Je begint aan te komen door de overgang

Waar cryolipolyse een veilige behandeling is als methode om vet te verliezen, is deze techniek – helaas – niet voor iedereen geschikt. Tijdens een eerste (gratis) intake, bepalen we of je voor een behandeling in aanmerking komt.

Boek een vrijblijvend consult

Wat is de voor- en nazorg?

Adviezen vóór de cryolipolyse behandeling:

 • Op de dag van de behandeling geen crème of lotion op de te behandelen zone(s) aanbrengen
 • Draag comfortabele kleding voor de afspraak
 • Hou er rekening mee dat de handhelds met gel op het lichaam geplaatst worden en dat het ondergoed hierdoor nat kan worden. Het is verstandig om reserveondergoed mee te nemen
 • Voorafgaand aan de behandeling zal het gewicht opgenomen worden en zullen er metingen gedaan worden om de vorderingen te bekijken
 • Voorafgaand zullen enkele foto’s genomen worden om de vorderingen vast te leggen
 • Neem vooral iets te lezen of te luisteren mee om jezelf te vermaken, de totale behandelingsduur is gemiddeld 1 uur
 • Het is raadzaam om van tevoren goed gegeten en gedronken te hebben (1 a 2 liter water perd dag)

Adviezen na de cryolipolyse behandeling:

 • Zorg voor een gezonde lifestyle
 • Eet niet te vet, het is aanbevolen een uitgebalanceerd eetpatroon te volgen.
 • Drink elke dag de dagelijks aanbevolen hoeveelheid water
 • Sport regelmatig
 • Gebruik het Cosbeau Slimming serum door middel van massage omdat deze een vet afdrijvende werking heeft
 • Mocht u de eerste 3-4 weken na de behandeling een pijnstiller willen nemen, neem dan bij voorkeur paracetamol. Gebruik het liefst geen ontstekingsremmers omdat deze het resultaat van de behandeling sterk nadelig beïnvloeden
 • Houd rekening met het vermijden van extreme warmte gedurende 48 uur na de behandeling. Denk hierbij aan het gebruik van een bad of sauna. 
Boek een vrijblijvend consult

Het resultaat

Persoonlijke behandelplan

Wanneer je op zoek bent naar een methode om vet te verliezen, is cryolipolyse een goede optie. Echter is deze techniek helaas niet geschikt voor iedereen. Tijdens een gratis intakegesprek bepalen we of je in aanmerking komt voor een behandeling. De Body-wizard behandelt de vetcellen tussen de opperhuid en de spieren. Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Het verminderen van orgaanvet kan alleen worden bereikt door veel lichaamsbeweging in combinatie met een gezonde voeding. Met andere woorden, cryolipolyse is geen oplossing voor mensen met overgewicht of obesitas.

Gemiddeld geeft elke Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Een behandeling duurt ongeveer een uur (exclusief intake), is vrijwel pijnloos en meestal zijn er drie behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Tussen opeenvolgende behandelingen van dezelfde plaatsing/zone dient een periode te zitten van 10-12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Natuurlijk wil je graag een blijvend resultaat na de behandeling. Hoewel de behandeling absoluut de gewenste resultaten geeft, is het geen ‘wondermiddel’. Na de behandeling is het belangrijk om een gezonde leefstijl aan te houden en voldoende te blijven bewegen. Het is niet nodig om ineens fanatiek te sporten of een streng dieet te volgen maar een gezond leven oppakken is wel belangrijk. Dit zal ervoor zorgen dat het resultaat zo lang mogelijk behouden blijft.

Vet bevriezen, de behandeling

Met je persoonlijk behandelplan als startpunt, worden er vervolgens foto’s van de te behandelen gebieden gemaakt. Alvorens we starten met de behandeling, mag je op de weegschaal gaan staan en geef jij via het toestemmingsformulier je toestemming voor de behandeling. Met een speciale huidpen wordt de te behandelen probleemzone gemarkeerd die dan bijna aan de beurt zijn. Eerst wordt nog, om je huid te beschermen tegen de kou, een speciaal gelpad aangebracht en dan start de behandeling.

Minimaal aantal plaatsingen per zones, per keer

 • Benen 2-6 plaatsingen
 • Armen 2 plaatsingen
 • Buik 1-4 plaatsingen
 • Taille 2-4 plaatsingen
 • Rug 2-4 plaatsingen
 • Kaakcontour 2 plaatsingen

Veelgestelde vragen

Wetenschappers ontdekten dat vetcellen niet bestand zijn tegen zeer extreme kou en zagen hier oplossingen voor het verwijderen van overtollig lichaamsvet. Denk onder meer aan buikvet, dat mensen maar niet weggetraind krijgen. Op basis van deze kennis ontwikkelden ze een vernieuwende koelingsmethode, waarbij vetcellen onder de huid intens worden afgekoeld.

Tijdens de cryolipolyse wordt de huid lokaal vacuüm gezogen en bevriezen de vetcellen. De vetcellen worden gekristalliseerd Vervolgens worden deze in de periode daarna op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Deze methode is volledig veilig bevonden.

De huid wordt vacuüm gezogen, dit kan een trekkend gevoel geven. Het lijkt alsof er flink in de huid geknepen wordt. Daarna begint het koelen en zal de klant druk en extreme kou voelen. De behandelde zone wordt tot -9ºC afgekoeld. Dit veroorzaakt een prikkelende of brandende sensatie. Deze minder prettige sensaties zullen snel minder worden.

Mensen die de behandeling al hebben ondergaan, beschrijven het als zeer verdraagbaar. Na de behandeling kan de huid nog wat gevoelloos aanvoelen. Ook kan de huid rood zien of blauwe plekken vertonen. Hier heeft men doorgaans weinig last van en het trekt snel weg.

Bij het bevriezen, worden de vetcellen vernietigd. Het lichaam heeft echter wel de tijd nodig om deze af te voeren. De transformatie zal dus geleidelijk aan gebeuren. Na zes tot acht weken kun je al wat veranderingen opmerken. De resultaten zullen pas echt goed zichtbaar worden na ongeveer drie maanden. Het proces van het op natuurlijke wijze wegvoeren van de behandelde vetcellen duurt ongeveer vier maanden. Uiteraard is een gezonde levensstijl en een gezond eetpatroon tijdens dit proces heel belangrijk en vooral ook daarna om het mooie resultaat te behouden.

Het is per persoon verschillend hoeveel MedCos cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zitten er 6 weken tussen de behandelingen 6 om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de MedCos behandeling met de cryolipolyse kunt u rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de MedCos behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De vetcellen die tijdens de behandeling zijn vernietigd worden afgevoerd. Deze komen niet terug. Echter worden niet alle vetcellen in de behandelde zone vernietigd. Wanneer iemand niet gezond eet en niet voldoende beweegt, kan men op deze plek gewoon weer aankomen. De achtergebleven cellen vullen zich dan weer met vet. Wanneer iemand moeite heeft met op gewicht blijven, is het verstandig om contact op te nemen met een voedingsconsulente, die goede adviezen kan geven en u kan blijven motiveren. 

De MedCos cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse-behandeling geschikt. De MedCos cryolipolyse-behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling.

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw consult

Nu tijdelijk voor maar €45 €10!

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu