NeoGen stikstof plasma

Ziet jouw huid er dof of mat uit, vallen lijntjes en rimpeltjes op of zijn de oogleden iets gaan hangen? Dan hebben wij de oplossing voor jouw huidwens!

Wat is een NeoGen stikstof plasma behandeling?

De NeoGen stikstof plasma behandeling is dé technologie om jouw huid langdurig en intensief mee te verjongen. Het is geen laser, geen IPL, chirurgische ingreep of behandeling met stroom. Plasma is de 4de staat van materie, in dit geval een vervorming van medische stikstof; gas dus! Dit plasma, gevormd uit medische stikstof, heeft thermische eigenschappen en deze worden op de huid afgegeven waarna er een natuurlijke pleister ontstaat. Onder de pleister wordt er een wondgenezingsproces op gang gebracht, zonder dat er een wond is. Wij noemen dit een embryonale wondgenezing.

De warmte-energie werkt tot in de diepe lagen van de huid waar het in de kern het collageen en elastine van de huid gaat stimuleren waardoor er vernieuwde stevigheid en volume van de huid ontstaan. Direct na de behandeling wordt er een dun laagje medische vaseline aangebracht om te zorgen voor een zo goed mogelijk herstelproces. 

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

Tijdens het eerste gesprek zullen we bepalen of de huid en huidklacht geschikt is voor deze behandeling en wat het te verwachten resultaat zal zijn. Ook zullen we andere behandelopties met je doornemen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast bespreken we eventuele contra-indicaties, zoals medicatie of andere aandoeningen die het wellicht niet mogelijk maken om deze behandeling te ondergaan.

Daarna bespreken we uitgebreid welke producten je wel en niet kunt inzetten tijdens het gehele behandeltraject. En vertellen we met welke producten je de komende 2 weken je huid gaat voorbereiden, zodat deze in optimale conditie komt voor de Neogen behandeling.

Voordat het behandeltraject start, is het belangrijk dat je begint met de huidverzorging met producten van de salon. Als volgt wordt een peelingbehandeling aangeraden om een goed beeld te krijgen van jouw huidstructuur en het te behandelen huidgebied. Tijdens de volgende afspraak wordt er een plan gemaakt voor jouw huidwens en kijkt de specialist samen met jou of er een hoge- of lage energiebehandeling plaats gaat vinden en zal er uitleg geven worden over eventuele lokale verdoving.

De kuur bevat over het algemeen drie behandelingen en wordt gemiddeld om de vier tot zes weken ingepland. Echter is dat wel afhankelijk per persoon dus kan de tijd mogelijk verschillen. Na de volledige kuur van drie behandelingen wordt vaak na 4 of 5 jaar weer een herhaling ingepland. 

Direct na de behandeling is het belangrijk dat er 48 uur niks op- of tegen jouw huid aankomt, dus ook geen water. Het behandelde gebied ziet er de eerste uren vaak rood uit en vervolgens zal de huid gaan verkleuren maar dit zal binnen enkele dagen ook weer verdwijnen. Wanneer het schilferingproces start, mag je na 48 uur voorzichtig wat water in je gezicht splashen. Houd er tot slot rekening mee dat je na de behandeling sterke warmte voelt in je gezicht. Dit trekt meestal na een dag weer weg. 

Boek een vrijblijvend consult

Wanneer wordt er gekozen voor een NeoGen stikstof plasma behandeling?

De NeoGen is geschikt voor de behandeling of vermindering van:

 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Pigmentvlekken
 • Zonschade
 • Melasma
 • Actieve acne
 • Acne littekens
 • Hypertrofische littekens
 • Bevallingslittekens
 • Striae
 • Ooglift (onder en boven)
 • (donker / blauwe) verkleuring onder de ogen
 • Porieverfijning
 • Egalisatie van de huid

Op een non-invasieve wijze behandelt NeoGen 100% van de huid wat een mooi resultaat geeft en het verbetert de algehele huidteint. Deze behandeling is mogelijk voor iedereen die voor de huid een opfrisbeurt nodig heeft, het helpt tegen vele kwaaltjes zoals traumatische littekens, chirurgische littekens, eventuele kleurverschillen in de huid en NeoGen behandelt oogleden ook!

Boek een vrijblijvend consult

Wat is de voor- en nazorg?

Het is belangrijk dat voorafgaand aan de behandeling de huid goed gehydrateerd wordt. De specialist kijkt daarom graag van te voren met je mee om de juiste producten voor te schrijven die thuis gebruikt kunnen worden ter voorbereiding. Bij de NeoGen stikstof-plasma behandeling verwachten de specialisten dat uitsluitend de producten van de salon worden gebruikt om samen tot het beste resultaat te komen. Hier geven zij natuurlijk uitgebreid advies over bij een eerste adviesgesprek.

Verder wordt er van te voren een peelingbehandeling aangeraden in de salon zodat vervolgens de NeoGen stikstof-plasma behandeling het mooiste resultaat oplevert. 

De te behandelen huid mag tot 4 weken voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank komen. De behandeling pakt niet goed op een zongebruinde huid. Ook kun je het beste een sauna- of zwembadbezoek links laten liggen voorafgaand aan je behandeling. 

Na de behandeling kijkt de specialist met je mee voor de juiste nazorg, denk bijvoorbeeld aan geschikte spf-producten uit de salon. 

Boek een vrijblijvend consult

Het resultaat

Jouw huid voelt weer stevig en compact aan, is helder van kleur en ontdaan van te veel aan pigment. Er is weer een verfijnde huid ontstaan waarbij ook eventuele acne littekens verdwenen zijn. De fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is zijdezacht en glad, er is een egale verspreiding van de huid ontstaan.

Wereldwijd wordt deze vorm van intensieve, langdurige huidverjonging ingezet door vooraanstaande chirurgen, dermatologen en (huid)therapeuten. Het biedt een veilig alternatief voor CO2 lasersystemenen en geeft dezelfde langdurig verjongende resultaten.

De medische stikstof is in te zetten bij indicaties als een lichte ooglidlift, actieve acné of acné littekens, bij melasma of andere vormen van hyperpigmentatie (dus vlekjes in het gezicht), zonschade, fijne lijntjes, rimpels en verslappingen van de huid of littekens. Dit alles zonder- of met minimale downtime. Dus geen langdurig herstel zoals bij lasersytemen of chemische peelings!

Houd er rekening mee dat het resultaat pas op langere termijn zichtbaar is en zelfs kan oplopen tot twee jaar na de behandeling. 

Veelgestelde vragen

Met meer dan 50 klinische studies als bewijs, is de NeoGen plasma onafhankelijk beoordeeld in effectiviteit, veiligheid en toepasbaarheid en maakt het verschil op verschillende belangrijke manieren van andere behandelingen. NeoGen plasma is de eerste en enige behandeling die klinisch bewezen is om de huid te laten regenereren en ervoor zorgt dat de huid zich nauwkeurig vernieuwen kan.

100% van de huid wordt behandeld, zorgt voor een regeneratie diep onder het huidoppervlak, geeft een natuurlijke hermodellering van de beschadigde huidarchitectuur en laat fijne lijntjes en rimpels verzachten!

Contra-indicaties zijn; keloïdale littekens, aanwezige actieve infecties en isotretinoïne.

Afhankelijk van de intensiteit is na de behandeling uw huid rood, kan licht gezwollen zijn en voelt branderig en warm aan. De verkleuring zal binnen enkele dagen verdwijnen. In de meeste gevallen wordt geadviseerd niets op de huid aan te brengen of de huid niet te koelen. Indicatie afhankelijk kan de behandelaar ervoor kiezen een verkoelend masker aan te brengen om de roodheid en zwelling te doen slinken.

NeoGen huidverbetering kan worden gebruikt om het hele gezicht te behandelen in ongeveer 40 minuten, of een kleinere, geselecteerde regio in 5-10 minuten. 

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw consult

Nu tijdelijk voor maar €45 €10!

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu