MeLine

De eerste en enige productlijn die is gespecialiseerd in alle soorten van hyperpigmentatie (vlekken in het gezicht) is MeLine.

Wat is een MeLine behandeling?

MeLine is de eerste en enige op de markt die gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine biedt behandelingen die speciaal zijn samengesteld op basis van het type pigment, het fototype van de huid en het lichaamsdeel waar de pigmentatie zich bevindt.

De pigment vernietigende werking van MeLine verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen. Door stimulatie van collagene vezels heeft deze behaneling een sterk verjongend effect. Naast het verminderen van pigmentvlekken, helpt MeLine de ongecontroleerde aanmaak van pigment te voorkomen. Dit wordt bereikt door unieke intensieve ingrediënten zoals tranexaminezuur waardoor plaatselijke pigmentvlekken verminderd kunnen worden en het pigment grotendeels verdwijnt.

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

Er zijn 3 verschillende MeLine treatments:

Het behandeltraject van de Face Treatment bestaat uit gemiddeld 3-8 behandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er afgewisseld tussen intensieve peelings en microneedling. Het peeling masker van MeLinezorgt ervoor dat de actieve werkstoffen in het product hun werk kunnen doen. Op deze manier pakken we het pigment in alle lagen van de huid aan. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. 

Het startpakket bevat de eerste 3 behandelingen van het behandeltraject. Na de laatste behandeling bekijken we of het gewenste resultaat is behaald. Is het gewenste resultaat nog niet bereikt, dan worden er extra behandelingen ingezet. Gedurende de hele kuur gebruik je thuis alle geadviseerde producten thuis om de behandelingen te ondersteunen en optimaal resultaat te behalen.

Het behandeltraject voor het behandelen van pigmentvlekken rondom de ogen is vergelijkbaar van met het Face Treatment behandeltraject. Dit traject bestaat uit 3 peelings. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid rondom de ogen oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. 

Het startpakket bevat 3 behandelingen en de basisproducten die nodig zijn voor het behandelen van de huid thuis.

De Spot Treatment is een éénmalige behandeling waarbij we de pigmentvlek met zuren aanstippen. Hierdoor vormt er een korst op de plaats van de pigmentvlek. Na deze behandeling start je thuis met de nazorg. Het genezingsproces duurt gemiddeld 4-8 weken. 

Een pigmentvlek die behandeld kan worden met de Spot Treatment kun je herkennen aan de scherpe randen. Je zou er als het ware met een pen een lijntje omheen kunnen tekenen, denk bijvoorbeeld aan een ouderdomsvlek. Bijvoorbeeld een ouderdomsvlek.

Mocht na 1 behandeling het gewenste resultaat toch nog niet zijn bereikt, dan is het mogelijk een 2e behandeling te reserveren.

Boek een vrijblijvend consult

Wanneer wordt er gekozen voor de MeLine behandeling?

Chronische zonschade, maar ook trauma, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Naast IPL-behandelingen en peelings biedt Perfect Skin & Beauty effectieve Me-Line pigment behandelingen: full face of een plaatselijke pigmentvlek.

Een MeLine behandeling is een behandeling dat wordt ingezet voor het verhelpen van pigmentvlekken in de opperhuid én lederhuid. Omdat deze behandeling verder gaat dan andere behandelingen, kan ongeveer 94% van alle pigmentstoornissen worden verholpen. Een behandeling bestaat uit verschillende losse behandelingen en moet te allen tijde in combinatie met thuisproducten worden uitgevoerd.

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk pigmentsoort of lichaamsdeel.

  • Eerste en enige merk gespecialiseerd in hyperpigmentatie
  • Hoogstaand salonmerk en home treatment
  • Klinisch getest en wetenschappelijk bewezen
  • Effectief en veilig
Boek een vrijblijvend consult

Wat is de voor- en nazorg?

Het is belangrijk om te beseffen dat je huid extra gevoelig is na een pigment behandeling en dat het resultaat van de behandeling alleen blijvend is wanneer je de zon (of zonnebank) volledig vermijdt. Gebruik dagelijks een zonbescherming met minimaal factor 30.

Smeer op zonnige dagen iedere 2 uur je huid er goed mee in. Verder wordt het aangeraden om een pet/hoed en een zonnebril te dragen om je huid extra te beschermen. 

Boek een vrijblijvend consult

Het resultaat

Na de behandeling(en) kun je verwachten dat je pigmentvlek(ken) aanzienlijk minder zijn geworden. Daarnaast helpt de behandeling ook de ongecontroleerde aanmaak van pigment te voorkomen en de huid herstelt. 

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw consult

Nu tijdelijk voor maar €45 €10!

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu