MeLine | Werken op hyperpigmentatie

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten van hyperpigmentatie (vlekken in het gezicht).

MeLine is de eerste en enige op de markt die gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine biedt behandelingen die speciaal zijn samengesteld op basis van het type pigment, het fototype van de huid en het lichaamsdeel waar de pigmentatie zich bevindt.

Waarom MeLine?

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten van hyperpigmentatie.

Chronische zonschade, maar ook trauma, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Naast IPL-behandelingen en peelings biedt Perfect Skin & Beauty effectieve Me-Line pigment behandelingen: full face of een plaatselijke pigmentvlek.

Een MeLine behandeling is een behandeling dat wordt ingezet voor het verhelpen van pigment in de opperhuid én lederhuid. Omdat deze behandeling verder gaat dan andere behandelingen, kan ongeveer 94% van alle pigmentstoornissen worden verholpen. Een behandeling bestaat uit verschillende losse behandelingen, en moet te allen tijde in combinatie met thuisproducten worden uitgevoerd.

Hoe werkt MeLine?

MeLine wordt in kuurvorm uitgevoerd en alleen in combinatie met thuisproducten van MeLine. Zo wordt het pigment van binnenuit afgebroken en worden er prachtige resultaten behaald.

Stappenplan van de behandeling

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst de stappen van het behandelplan en vullen wij samen een intakeformulier in. Om het gewenste resultaat te behalen is het uiterst (must) belangrijk dat je de producten van MeLine thuis gebruikt volgens ons advies en wij de behandeling uitvoeren die de pigmentvlekken intensief aan gaan pakken. Door deze combinatie zullen wij het gewenste resultaat behalen.

  • Het behandeltraject van de Face Treatment bestaat uit gemiddeld 3-8 behandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er afgewisseld tussen intensieve peelings en microneedling. Op deze manier pakken we het pigment in alle lagen van de huid aan. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. 

Het startpakket bevat de eerste 3 behandelingen van het behandeltraject. Na de laatste behandeling bekijken we of het gewenste resultaat is behaald. Is het gewenste resultaat nog niet bereikt, dan worden er extra behandelingen ingezet. Gedurende de hele kuur gebruik je thuis alle geadviseerde producten thuis om de behandelingen te ondersteunen en optimaal resultaat te behalen.

  • Het behandeltraject voor het behandelen van pigmentvlekken rondom de ogen is vergelijkbaar van met het Face Treatment behandeltraject. Dit traject bestaat uit 3 peelings. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid rondom de ogen oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. 

    Het startpakket bevat 3 behandelingen en de basis producten die nodig zijn voor het behandelen van de huid thuis. 

De Spot Treatment is een éénmalige behandeling waarbij we de pigmentvlek met zuren aanstippen Hierdoor vormt er een korst op de plaats van de pigmentvlek. Na deze behandeling start je thuis met de nazorg. Het genezingsproces duurt gemiddeld 4-8 weken. 

Een pigmentvlek die behandeld kan worden met de Spot Treatment kun je herkennen aan de scherpe randen. Je zou er als het ware met een pen een lijntje omheen zou kunnen tekenen. Bijvoorbeeld een ouderdomsvlek.

Mocht na 1 behandeling het gewenste resultaat toch nog niet zijn bereikt dan is het mogelijk een 2e behandeling te reserveren. 

Belangrijke informatie voor je een MeLine behandeltraject start
Het is belangrijk om je te beseffen dat het resultaat van de behandeling alleen blijvend is wanneer je de zon (of zonnebank) volledig vermijdt. Gebruik dagelijks een zonbescherming met minimaal factor 30. Smeer hier op zonnige dagen iedere 2 uur je huid goed mee in. Draag een pet/hoed en zonnebril om je huid extra te beschermen. 

intake huidadvies

PROFESSIONEEL ADVIES

BOEK NU EEN CONSULT

Neem contact op met Perfect Skin & Beauty. Wij gaan graag met jou in gesprek en onderzoeken de beste oplossing voor jouw huidwens!