Zorgverzekering

Heb je een behandeling gevonden die bij jou past maar ben je benieuwd naar of die ook vergoed wordt door je zorgverzekering? Een aantal behandelingen komen voor een vergoeding in aanmerking. Denk daarbij aan bijvoorbeeld acné, elektrisch ontharen of camouflagetherapie. Dit zijn behandelingen die vaak (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden. 

Het is aan te raden om eerst je polisvoorwaarden te checken zodat je zeker weet waar je aan toe bent!

Perfect Skin & Beauty is aangesloten bij de ANBOS beroepsvereniging en bij het Skinregister waardoor dit mogelijk wordt gemaakt.

Wanneer een mogelijke vergoeding?

Huidverzorging wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dus ben je op zoek naar een vergoeding voor de behandeling van bijvoorbeeld acné, littekens, pigmentatie (vlekjes in het gelaat) of overbeharing? Dan is het aan te raden om een aanvullende verzekering voor huidzorg afsluiten. Per verzekeraar zijn hier verschillende pakketten voor en het is dus goed om te onderzoeken wat het beste pakket voor jouw situatie is. 

Weet je nog niet zeker welke behandelingen je wilt en of daar een vergoeding voor mogelijk is? Wij kunnen jou daar ook over adviseren! 

Onze behandelingen gericht op acne, vlekjes (pigmentatie), littekens en ontharen in het gelaat komen voor een vergoeding mogelijk in aanmerking. 

Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.

Gratis intake inplannen

Het Skinregister

Schoonheidsspecialisten die in het SKIN register zijn opgenomen voldoen aan transparante kwaliteitseisen. Om zich te kunnen registreren, moeten schoonheidsspecialisten een erkend diploma kunnen overleggen en aan kunnen tonen dat ze voldoende werkervaring hebben opgedaan in hun vakgebied. Ook moeten ze iedere drie jaar bewijzen dat ze voldoende bij- en nascholingsactiviteiten hebben gevolgd, voldoende praktijkervaring hebben opgebouwd en dat ze aandacht hebben voor de domeinen beroepsethiek en veiligheid. Het Skinregister is voor de zorgverzekering een erkenning en mogelijk kom je hierdoor in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van behandelingen voor o.a. acne, camouflage en ontharen in het gelaat. (Check hiervoor altijd je zorgverzekering)

Kortom: SKIN controleert of de geregistreerde schoonheidsspecialisten op een juiste manier bezig zijn met hun vak!

Gratis intake inplannen

Geregistreerd op de lijst van zorgverleners

  • Voor elektrisch ontharen hebben wij de ANBOS specialisatie “elektrisch ontharen”.
  • Voor ontharen via IPL / Laser hebben wij de ANBOS specialisatie “ontharingstechnieken”
  • Voor acne hebben wij de ANBOS specialisatie “acne”.
  • Voor camouflage hebben wij de ANBOS specialisatie “camouflage”
  • Voor bindweefsel hebben wij de ANBOS specialisatie “bindweefsel”

De AGB-code is 89101002 en de code van het skin-register is SKIN-200043

Heb je vragen? Bel gerust voor meer informatie naar: 026 785 3800.

Gratis intake inplannen

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw consult

Nu tijdelijk voor maar €45 €10!

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, ZoGesloten
Di, Wo, Do09:00 - 21:00
Vr.09:00 - 18:00
Za.09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu