Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

 

IPL / SHR Professioneel definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor jou kan betekenen.

Bij Perfect Skin & Beauty ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service. Dus ben je het zat en wil je graag definitief ontharen, omdat je af wilt van je ongewenste haargroei? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in bij Perfect Skin & Beauty.

De behandeling

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er geen haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Haargroei stadium

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. In fase 2 en 3 is het haarzakje niet bereikt en kan deze weer een nieuwe haar aanmaken. Dit is de reden waarom er meerdere behandelingen nodig kunnen zijn. In totaal heb je ongeveer 8 tot 10 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

BIJ ONS BEN JE VERZEKERD VAN

 • Professionele apparatuur en vakmanschap
 • Behandeling door gecertificeerde IPL/LASER specialist
 • Deskundig advies en begeleiding
 • Geen ingegroeide haartjes of irritatie
 • Haarreductie van 85-95% na gemiddeld 8 behandelingen
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit en optimale veiligheid
 • Perfecte nazorg
 • Mogelijke vergoeding door verzekeraar (bij ontharen in het gelaat)

VOORDELEN TEN OPZICHTE VAN ANDERE METHODEN

 • Sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)
 • De MedCos Partners zijn professioneel opgeleid
 • De machine is in Nederland ontwikkeld en is veilig en effectief
 • Transparante en uitgebreide voorlichting over de (on)mogelijkheden

IPL: WAT IS HET?

MedCos® IPL ontharen is een veilige en efficiënte methode om je haren veilig te verwijderen. Het hoogenergetisch gepulseerde licht van het MedCos® IPL ontharing systeem, zal door geleiding van het pigment omgezet worden in warmte. Deze warmte zal door het pigment geleid worden naar de haarfollikel welke vervolgens definitief vernietigd wordt.

Bij alle duurzame ontharingsmethoden wordt met licht warmte opgewekt in de haarzakjes. Het haarzakje wordt vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren. Dit zorgt voor een sterke vermindering van uw ongewenste haar, genezing van ontstekingen door het haarzakje of andere irritaties door het scheren en of harsen.

HOE WERKT HET?

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. In fase 2 en 3 is het haarzakje niet bereikt en kan deze weer een nieuwe haar aanmaken. Dit is de reden waarom er meerdere behandelingen nodig kunnen zijn.Het aantal behandelingen en de tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van de behandellocatie, het type beharing en het gewenste resultaat. In totaal heb je ongeveer 8 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

Ongewenst haargroei kan op vrijwel alle lichaamsdelen effectief worden aangepakt. De MedCos® IPL ontharing techniek is de absolute top op ontharingsgebied en de resultaten zijn ongeëvenaard en natuurlijk niet te vergelijken met huis tuin en keuken apparatuur. Deze werken met een zeer lage energie waardoor deze minder effectief zijn dan professionele apparaten. Ze verwijderen de haren niet maar maken deze inactief.

Vraag naar de combinatiepakketten met kortingen!

Wil je een intake voor een definitief ontharen boeken of heb je vragen? Of wil je een behandeling boeken?

Neem contact met ons op of boek een afspraak in.

Contact opnemen Afspraak maken