Informatieavond 4 december | 20.00 uur : Informatieavond Omega3

Om tot huidverbetering | huidverjonging te komen is het nodig dat u niet alleen van buiten werkt maar ook van binnen. Een goede leefstijl, goed voeding en voldoende beweging is ook voor uw huid essentieel.

Omega-zuren zijn ook erg belangrijk voor u! U heeft dagelijks omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren nodig om gezond te blijven. Omega vetzuren werken uitsluitend optimaal als ze in de juiste verhouding in uw lichaam aanwezig zijn.

Iedere cel in uw lichaam is uit verzuren opgebouwd

Enerzijds uit omega 3-vetzuren, deze zitten o.a. in vette vis, lijnzaadolie, walnootolie en de omega-6 zit vooral in plantaardige vetten en margarines. Omega-3 helpt omega-6. Omega-3 stuurt omega-6 als het ware in de juiste richting zodat deze belangrijke processen in het lichaam kan ondersteunen.

Omega3 werkt niet alleen op de huid maar op veel meer aspecten in het hele lichaam, denk bijv. aan de spieren, concentratie, gewrichten, etc etc.

Tijdens deze informatie avond wordt u vrijblijven geïnformeerd over wat dit voor u kan betekenen. Wanneer u dat wilt is er de mogelijkheid om de producten te testen en een test te doen om uw omega-3 balans te meten.

Deelname aan deze avond is gratis en inschrijven kunt u middels deze button doen!

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.


Workshop 19 december 20:00 uur : Stappenplan: Hoe verbeter ik mijn huid?

Bent u benieuwd hoe u een next level huidverbetering kunt bereiken en hoe dit kan zonder botox en spuiten??

Wilt u zich goed voelen met uw huid en wilt u weten wat u hier zelf aan kunt doen? Wilt u uw huidconditie verbeteren? Wilt uw jonger ogen?

Meld u dan aan voor deze workshop! Tijdens deze workshop leg ik u, vrijblijven, uit hoe u dit zelf kunt bereiken zonder dat hier botox, fillers of spuiten aan te pas komen.

De kosten van deze workshop zijn € 22,50, u heeft hiervoor een gezellige informatieve avond met een hapje en een drankje en u ontvangt een goodiebag twv € 40,00! Als u naar huis gaat kunt u aan de slag met het verbeteren van uw huid!

U kunt een plekje reserveren (max. 4 personen) middels de button!

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_deelnemer-wit-deel-2