Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Hoe belangrijk is het om uw huid ook van binnenuit te verzorgen?

Om tot huidverbetering | huidverjonging te komen is het belangrijk dat u niet alleen aan de buitenkant van uw huid werkt maar ook zeker aan de binnenkant.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van het feit dat voeding en beweging een grote rol spelen op de huid. Veel darmproblemen uiten zich als problemen op de huid, een goed voorbeeld hiervan is Acne en Rosacea.

Een onderdeel van mijn intake en huidanalyse is dan ook altijd vragen naar het eet- en leefpatroon!

Nu wil ik niet zeggen dat het heel makkelijk is om uw eetpatroon aan te passen. Dit is vaak een van de moeilijkste dingen om aan te passen. Ik adviseer vaak om een eetdagboek bij te houden. Hierin houdt u bij wat u heeft gegeten en gedronken en noteert u ook de conditie van uw huid per dag. Als we deze informatie bij elkaar leggen is vaak een patroon te zien.

Voedingssupplementen kunnen vaak goed helpen om de huid te verbeteren (naast het feit dat ze vaak op vele andere fronten ook goed zijn) Ik heb inmiddels bijvoorbeeld al vele goede resultaten gezien van het gebruik van de EQ Omega3 olie, waarom juist deze olie en niet degene die bij de supermarkt of drogisterij beschikbaar is leg ik u graag uit.

Herkent u het probleem? Herkent u een patroon in uw voeding icm uw huid?

Gun uw huid het beste! U doet uw hele leven ermee!

Uw huidspecialiste, Wendy Meyer

Terug naar overzicht