Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Waarom ben ik een salon voor huidverbetering begonnen? En hoe ben ik hier toe gekomen? 

Ik heb jarenlang in het HR-vak gewerkt. Human Resources… personeel… werken met mensen…. dat vond ik leuk..  Tot ik op een gegeven moment merkte dat ik geen energie meer kreeg uit mijn werk en dat ik zelfs af en toe met minder zin naar mijn werk toe ging.. Ik besefte mij dat ik eens de tijd moest gaan nemen om te bedenken wat ik nu precies wilde…

Leef je mooiste leven, je hebt er maar 1! Waarom zou je dan vast blijven zitten in een baan waar je geen energie van krijgt maar die je alleen nog maar energie kost.

Ik wilde graag weer met plezier werken, dit werkt namelijk door op alle fronten! Ik kwam erachter dat wat ik deed weinig meer te maken had met mensen maar meer met beleid, cijfers, financiële doelstellingen en een hoop vergaderingen… Dit wilde ik niet meer, en ben toen eens gaan nadenken wat ik dan wel zou willen gaan doen!

Het werken met mensen heb ik altijd erg leuk gevonden en mede doordat wij een nieuw huis hadden gekocht, met de mogelijkheid tot een eigen bedrijf aan huis te starten, leek het mij heerlijk om aan huis een schoonheidssalon te starten. Zo ben ik gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste en deze heb ik met heel veel trots behaald! Ik kan nu zeggen dat ik een gepassioneerd gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben met een vakdiploma waarmee ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos en bij De Huidproffesional!

Echter, tijdens de opleiding kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij het helpen van mensen bij het verbeteren en verjongen van de huid. De wellness die ze erbij ervaren krijgen ze als cadeautje van mij! Hierdoor ben ik mij dan ook gaan richten op het verbeteren van de huis en ben ik begonnen aan de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste bij U-consultancy!

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat het verzorgen van de huid van binnenuit begint! Goed voor jezelf zorgen betekent ook direct goed voor de huid zorgen! Hierdoor werk ik ook met supplementen, die niet alleen goed zijn voor de huid maar voor het hele lichaam!

Mijn missie is om met u samen te werken te werken aan uw huid en u weer mooi en stralend te laten voelen. De persoon die erachter zit boeit me ook enorm en ik vind het geweldig om te zien wat voor invloed de huidverbetering heeft op mijn klanten. Het is mijn passie om lekker met u en uw huid aan de slag te gaan en u adviezen te geven over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen. Dit doen we zowel van buiten als van binnen!

Ik blijf continue in ontwikkeling en volg regelmatig trainingen en cursussen om up-to-date te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen!

Gun uw huid het beste! U doet uw hele leven ermee!

Uw huidspecialiste, Wendy

Terug naar overzicht