Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Online uitreiking Beauty Award ’20 / ‘21

Ik ben genomineerd voor de Beauty Award (de oscars in de Beauty Branche) en behoor daarmee tot de top3 van Nederland!

 Mijn avontuur naar de Beauty Award toe begon op 14 april 2019!

Ik ben toen aanwezig geweest op deze gala avond en werd enorm getriggerd door al deze vakvrouwen die deze avond aanwezig waren!

De Beauty Awards zijn de oscars in de schoonheidsbranche en zijn echt een waardering voor je werk!

In augustus 2019 ben ik begonnen met mijn inzending voor de Beauty Award, deze heb ik in september 2019 afgerond en ingeleverd. Vind u het leuk om deze in te zien? Dat kan, mijn inzending ligt in mijn salon ter inzage!

Hierna heeft een deskundige jury met een zeer kritische blik gekeken naar alle inzendingen en daaruit een keuze gemaakt wie er door zijn naar de tweede ronde. De inzending zijn vakinhoudelijk op allerlei gebieden beoordeeld. De jury heeft toen besloten om mij door te laten gaan naar de tweede ronde! Op 28 december 2019 heeft de Mysteryguest een bezoek gebracht aan mijn salon! Het bezoek werd beoordeeld op een groot aantal criteria! Hier ben ik met glans doorheen gekomen! De jury kiest namelijk op basis van de inzending icm het mysterybezoek het besluit wie tot de genomineerde behoort! En daar zit ik bij!

Op 12 februari 2020 heeft het jurygesprek plaats gevonden. Tijdens dit gesprek heb ik moeten laten zien en horen wie ik ben, wat ik doe, waar ik voor sta, wat mijn passie en missie is!

Door Covid-19 is de gala-avond tot twee keer toe verplaats en de uitreiking zal dit jaar plaats vinden op 25 april aanstaande.

Dit jaar vindt de uitreiking van het vakevenement de Beauty Award eenmalig virtueel plaats en jij bent uitgenodigd! We zouden het dan ook fantastisch vinden als je op zondag 25 april als virtuele gast bij ons online event aansluit om de uitreiking van de mooiste vakprijzen aan de beste schoonheidsspecialisten en -salons van Nederland mee te vieren!

Binnenkort is ons online platform beschikbaar en kun je je registeren om de genomineerden vanuit de huiskamer toe te juichen en dit unieke spektakel mee te beleven. Wil je zeker weten dat je het niet mist? Vul dan hier je gegevens in en dan ontvang je een e-mail met geheugensteuntje zodra je je kunt registreren!

Kijk je met ons mee? https://beauty-award.nl/kaarten/