Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Ik ben genomineerd en behoor daarmee tot de top3 van Nederland!

Op het moment dat ik dit schrijf verblijf ik op Curacao en ben ik in afwachting wanneer we vertrekken. Het vliegtuig is namelijk geannuleerd waardoor we zomaar een extra vakantiedag krijgen! Dit is een extra cadeautje want ik ben nog steeds na aan het stuiteren!

Gisteren (vrijdag 17 januari) heb ik nl om 4.58 uur (tijd in Curacao) te horen gekregen dat ik genomineerd ben voor de Beauty Award 2020! Dit betekend dat ik zowiezo tot de top 3 nieuwkomers van afgelopen jaar behoor!

Dit is een kroon op mijn werken sinds de opening van Perfect Skin & Beauty.

Het Beauty Award avontuur!

Mijn avontuur naar de Beauty Award toe begon op 14 april 2018!
Ik ben toen aanwezig geweest op deze gala avond op uitnodiging van mijn leverancier Klapp en werd enorm getriggerd door al deze vakvrouwen die deze avond aanwezig waren!

De Beauty Awards zijn de oscars in de schoonheidsbranche en zijn echt een waardering voor je werk!

In augustus ben ik begonnen met mijn inzending voor de Beauty Award, deze heb ik in september afgerond en ingeleverd. Vind u het leuk om deze in te zien? Dat kan, mijn inzending ligt in mijn salon ter inzage!

Hierna heeft een deskundige jury met een zeer kritische blik gekeken naar alle inzendingen en daaruit een keuze gemaakt wie er door zijn naar de tweede ronde. De inzending zijn vakinhoudelijk op allerlei gebieden beoordeeld. Deze inzending was voor mij ook een moment om goed terug te kijken naar het afgelopen jaar en om te zien welke stappen ik heb genomen.

De jury heeft besloten om mij door te laten gaan naar de tweede ronde! Op 28 december heeft nl de Mysteryguest een bezoek gebracht aan mijn salon! Zij boekte de Meet & Treat van Cosmedix en deze heb ik haar dan ook gegeven! Het bezoek werd beoordeeld op een groot aantal criteria! Hier ben ik met glans doorheen gekomen! De jury kiest namelijk op basis van de inzending icm het mysterybezoek het besluit wie tot de genomineerde behoort! En daar zit ik bij!

Op 12 februari as vind het jurygesprek plaats! Tijdens dit gesprek zal ik moeten laten zien en horen wie ik ben, wat ik doe, waar ik voor sta, wat mijn passie en missie is! En ik ben van plan om ze omver te blazen, ik ben namelijk van plan om op 19 april met de Award naar huis te gaan!

Na de gesprekken op 12 februari zal de jury zich weer beraden en zullen ze het besluit nemen wie de Beauty Award mee naar huis mag nemen tijdens het gala op 19 april as!

Blijft u mij volgen? Binnenkort kom ik met een actie waarbij u als vaste klant kans maakt om deze avond van dichtbij mee te maken!

Liefs Wendy
Uw Huidspecialiste
Medisch Schoonheidsspecialiste i.o.