Met het You are meant to Shine abonnement geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Wendy Meyer genomineerd voor de Beauty Award 2022 in de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar

Wendy Meyer, eigenaresse van Perfect Skin & Beauty in Huissen, is genomineerd voor de Beauty Award 2022 in de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost. Op zondag 24 april wordt de winnaar bekroond en reiken de juryleden diverse prijzen uit tijdens een spectaculaire en feestelijke avond. “De Beauty Awards zijn als de Oscars binnen de beautybranche en ik ben er trots op om in de top drie te staan”, aldus Meyer.

HUISSEN – De schoonheidsspecialiste kan haar enthousiasme niet onderdrukken. “Ik ben er echt superblij mee en ik ben supertrots dat we weer bij de beste drie horen, ditmaal in de regio Midden/Oost.” In 2020 werd Perfect Skin & Beauty al genomineerd voor de Beauty Awards in the categorie Newcomer of the Year. Tijdens de door corona tot in april 2021 uitgestelde uitreiking behoorde zij tot de top 3 van Nederland.

Volgens Meyer zijn de emoties aardig losgekomen in de salon toen het bericht werd onthuld. “Het is een heel avontuur geweest en we gaan nog steeds een heel avontuur tegemoet.” De afgelopen maanden heeft een deskundige vakjury zich gebogen over de inzending van Wendy Meyer over haar beautysalon. Nadat deze door de eerste ronde kwam, bezocht een ‘Mystery Guest’ de salon om te toetsen op kwaliteit van behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. Aan de hand van deze twee juryronden is de felbegeerde nominatie bepaald.

Wendy Meyer wijdt het succes van de schoonheidssalon aan haar omgeving: “Ik ben iedereen enorm dankbaar voor al hun steun en enthousiasme. Zonder mijn team en mijn fantastische klanten was Perfect Skin & Beauty lang niet zo succesvol geweest.” Op zondag 24 april vindt de speciale uitreiking plaats, omlijst met entertainment acts, muziek en spetterende verrassingselementen. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën. Zeven topspecialisten gaan eind van de avond met een Award naar huis. Kijk voor actuele informatie over de speciale uitreikingsavond en de kaartverkoop op www.beauty-award.nl.

Speciaal voor de nominatie heeft Meyer een ‘Genomineerde behandeling’ samengesteld. Deze heerlijke en huidverbeterende behandeling van Ayuna neemt je mee in een ontspannen reis van 60 minuten. ‘Het is een holistisch moment, eentje waarbij je kiest voor een heerlijke ervaring, verwennen en een goed gevoel’. Deze behandeling t.w.v. € 125,00 ontvang je nu voor slechts € 89,50. Tevens ontvang je na afloop een sheet masker met een intens hydraterend prebiotisch serum om de huid intenstief te voeden en te hydrateren.

Daarnaast krijg je bij iedere huidverbeterende behandeling die wordt geboekt een lotnummer waarmee je 23 april kans maakt op een verrassingsbox met allemaal leuke goodies van ondernemers uit het centrum van Huissen! Ook maak je daarmee kans op behandelingen in de salon! 23 april worden de lotnummers getrokken!