Mijn naam is Wendy Meyer! Huidspecialiste bij Perfect Skin & Beauty!

“Mijn missie is om u te laten stralen met een mooie huid!”

Op een bepaald punt in mijn leven ging ik nadenken over wat ik nu werkelijk wilde. Ik kreeg geen energie meer van het werk wat ik op dat moment deed en ik kreeg daar een onrustig gevoel van, maar ik wist ook niet wat ik wel wilde gaan doen. Daar ben ik over na gaan denken en ik kwam tot de conclusie dat ik voor mezelf wilde gaan beginnen. Ik wilde ondernemer worden. Mijn eigen tijd in kunnen delen en kunnen doen waar ik wel energie van kreeg en het liefste wilde ik iets gaan doen waar ik mensen blij mee kon maken!

Maar wat wilde ik dan gaan doen? Nou daar was ik snel over uit! Het leek me heerlijk om het vak van schoonheidsspecialiste te  beoefenen! Mensen verwennen, laten ontspannen, even weg uit de dagelijkse hectiek en blij maken met een boost voor de huid, daar word ik blij van! Zo gezegd zo gedaan en ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Dit beviel me super goed. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik heel veel energie kreeg als ik mensen ook echt kon helpen met de huidproblemen, het wellness gevoel wat er dan bij kwam zie ik echt als een cadeautje. Zo besloot ik dan ook om me als schoonheidsspecialiste te gaan richten op huidverbetering en anti-aging en geef ik de wellness erbij cadeau! Na dit besloten te hebben ben ik gestart bij U-consultancy aan de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste, in dit traject zit ik nu en ga ik in 2020 afronden.

Mijn missie is om samen met u te werken aan uw huid en u laten stralen met een mooie huid. De persoon erachter boeit me enorm en het is geweldig om te zien wat voor invloed huidverbetering heeft op mijn klanten. Het is mijn passie om met uw huid aan de slag te gaan en u adviezen te geven over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen! Dit kunnen we van zowel buiten als binnen uit doen. Samenwerken aan uw huid en aandacht voor u als persoon vind ik enorm belangrijk.

Ik wil alleen het allerbeste voor mijn klanten en ben dan ook continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en behandelingen! U zult merken dat ik regelmatig naar cursussen en trainingen ben om mijn vakkennis up-to-date te houden, zodat ik u nog beter kan helpen. Alles voor uw Perfect Skin & Beauty!

Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt als u bij mij bent, daarom neem ik ruim de tijd voor een eerste kennismaking. Hierbij ontvang ik u natuurlijk met een drankje en een gezonde snack. Bij een eerste kennismaking zal ik altijd voor een uitgebreide intake en huidanalyse zorgen. Tevens zal ik uw gezicht reinigen en daarna een moisterizer aanbrengen. Tijdens deze intake en huidanalyse stel ik u een aantal vragen en neem ik met de RS Lightskin een (foto)analyse van uw huid. Hierna geef ik u een advies en zal ik een behandelplan opstellen. Deze intake, huidanalyse en reiniging kost slechts € 35,00.

Ik werk o.a. met het merk Cosmedix. U kunt als eerste kennismaking ook kiezen voor een Meet & Treat van Cosmedix. Naast de intake en de huidanalyse ontvangt u ook een behandeling van Cosmedix (hier kunnen we naar wens ook epileren en harsen kosteloos aan toevoegen). Deze Meet & Treat kost slechts € 75,00

U kunt mij ook een foto van uw huid toe mailen met uw vraag, ik neem dan contact met u op voor een advies.

Perfect Skin & Beauty is dé schoonheidssalon voor huidverbetering & anti-aging in Huissen en omgeving en is gelegen in de wijk Loovelden in Huissen. De salon zit in de aanbouw vast aan het woonhuis en heeft een aparte ingang.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken aarzel vooral niet om te bellen, appen, mailen, het contactformulier in te vullen of maak online een afspraak voor de kennismaking en huidanalyse via de site.

Ik laat u graag kennismaken met de mogelijkheden voor huidverbetering en anti-aging en nodig u dan ook graag uit voor een kennismaking en huidanalyse!

Ik wil graag een afspraak maken


Een kijkje in de salon….

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75