Mijn naam is Wendy Meyer! Huidspecialiste bij Perfect Skin & Beauty!

“Mijn missie is om u te laten stralen met een mooie huid!”

Ik sta voor méér dan alleen het mooier maken. Door namelijk de huid te verbeteren sta je als persoon namelijk letterlijk en figuurlijk fijner in het leven en zit je lekkerder in je vel. Dàt is wat ik graag wil bereiken, dit wil ik bereiken met een persoonlijke benadering en een goede begeleiding!

Op een bepaald punt in mijn leven ging ik nadenken over wat ik nu werkelijk wilde. Ik kreeg geen energie meer van het werk wat ik op dat moment deed en ik kreeg daar een onrustig gevoel van. Ik wilde mijn droom najagen. Toen ik van de middelbare school af kwam wilde ik graag in de uiterlijke verzorging gaan werken, dit heb ik om allerlei redenen niet gedaan. Nu was het mijn kans!

Het leek me heerlijk om het vak van schoonheidsspecialiste te beoefenen! Mensen verwennen, laten ontspannen, even weg uit de dagelijkse hectiek en blij maken met een boost voor de huid, daar word ik blij van! Zo gezegd zo gedaan en ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Dit beviel me super goed. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik heel veel energie kreeg als ik mensen ook echt kon helpen met de huidproblemen. Als de huidproblemen worden opgelost zit je namelijk weer lekkerder in je vel en sta je positiever in het leven! Je durft weer nieuwe uitdagingen aan te gaan! Zo besloot ik dan ook om me als schoonheidsspecialiste te gaan richten op huidverbetering en anti-aging en geef ik de wellness erbij cadeau!

Mijn missie is om samen met u te werken aan uw huid en u laten stralen met een mooie huid. De persoon erachter boeit me enorm en het is geweldig om te zien wat voor invloed huidverbetering heeft op mijn klanten. Het is mijn passie om met uw huid aan de slag te gaan en u adviezen te geven over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen! Dit kunnen we van zowel buiten als binnen uit doen. Samenwerken aan uw huid en aandacht voor u als persoon vind ik enorm belangrijk.

Ik wil alleen het allerbeste voor mijn klanten en ben dan ook continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en behandelingen! U zult merken dat ik regelmatig naar cursussen en trainingen ben om mijn vakkennis up-to-date te houden, zodat ik u nog beter kan helpen. Alles voor uw Perfect Skin & Beauty!

Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt als u bij mij bent, daarom neem ik ruim de tijd voor een eerste kennismaking. Hierbij ontvang ik u natuurlijk met een drankje en een gezonde snack. Bij een eerste kennismaking zal ik altijd voor een uitgebreide intake en huidanalyse zorgen. Tevens zal ik uw gezicht reinigen en daarna een moisterizer aanbrengen. Tijdens deze intake en huidanalyse stel ik u een aantal vragen en neem ik met de RS Lightskin een (foto)analyse van uw huid. Hierna geef ik u een advies en zal ik een behandelplan opstellen. Deze intake, huidanalyse en reiniging kost slechts € 35,00.

Perfect Skin & Beauty is dé schoonheidssalon voor huidverbetering & anti-aging in Huissen en omgeving en is gelegen in de wijk Loovelden in Huissen. De salon zit in de aanbouw vast aan het woonhuis en heeft een aparte ingang.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken aarzel vooral niet om te bellen, appen, mailen, het contactformulier in te vullen of maak online een afspraak voor de kennismaking en huidanalyse via de site.

Ik laat u graag kennismaken met de mogelijkheden voor huidverbetering en anti-aging en nodig u dan ook graag uit voor een kennismaking en huidanalyse!

Ik wil kennismaken


Een kijkje in de salon….

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit