BEAUTY TO BUSINESS

Welkom bij Beauty to Business, een onderdeel van Perfect Skin & Beauty waarin wij ons specifiek richten op de professionele vrouwelijke onderneemster.

Op je eigen authentieke manier jezelf durven zijn. Met jouw eigen authentieke uitstraling, zonder je zorgen hoeven te maken over jouw huid en eventuele huidproblemen. Zelfvertrouwen zit o.a. in verzorgd voor de dag te komen en te mogen en kunnen stralen.

DE AMBITIEUZE VROUW

Ben jij een ambitieuze vrouw voor wie het belangrijk is om er verzorgd uit te zien? Wanneer dan ook, op je werk maar ook daar buiten. Ben jij die vrouw die succesvol is in haar business en een eigen authentieke topindruk wil (blijven) maken in welke leeftijdsfase je ook bent. Je huid heeft continue andere behoeftes, wij helpen je daarmee!

BEN JIJ TOE AAN VERANDERING?

Bij jij toe aan een verandering of wil jij een transformatieproces ondersteunen? De manier waarop jij je verzorgt, voor jezelf zorgt en hoe jij zorgt voor jouw eigen authentieke uitstraling, dat is een vorm van communicatie naar buiten toe waar jij je heel bewust van bent. Jij wil authentiek, dicht bij jezelf blijven. Jij realiseert je dat je succes niet alleen met je kennis en expertise te maken heeft maar ook hoe jij je profileert door je uitstraling en dus je persoonlijke huidverzorging. 

Wij gaan jouw begeleiden en ontzorgen. Jij hebt geen tijd om alles zelf uit te zoeken maar jij wilt graag ontzorgd worden. Advies en behandelingen waarbij je uitgaat vanuit onze expertise. Je vind het belangrijk om resultaat te krijgen en te zien. 

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Bij Beauty to Business zorgen wij ervoor dat jij aan de buitenkant kan laten zien wie je aan de binnenkant bent. Jouw eigen authentieke zelf. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat het beste is voor jouw huid want dat leggen wij jou uit en daar stellen wij het traject op aan.

Speciaal voor jou hebben wij arrangementen waarmee we jou optimaal ondersteunen. 

Perfect Skin & Beauty huidspecialist in anti-rimpel, huidverjonging, huidverbetering, huidverstrakking, anti-pigmentatie, acne in Huissen bij Arnhem, Nijmegen, Bemmel, Angeren, Gendt, Lendt, Ewijk, Tiel, Zevenaar, Duiven, Ede, Wageningen, Doetinchem