Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Perfect Skin & Beauty is een totaal concept voor beauty en gezondheid, mét nadruk op huidverbetering en anti-aging. Wij staan voor méér dan alleen het mooier maken. Door namelijk de huid te verbeteren sta je als persoon namelijk letterlijk en figuurlijk fijner in het leven en zit je lekkerder in je vel. Dàt is wat wij graag willen bereiken. De touch-ups zijn ervoor om net dat extra’s te geven aan je uitstraling. Het is onze passie om met jou samen te werken aan je huid en je adviezen te geven over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen! Dit doen we van zowel buiten als binnen uit.

De gast staat bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren altijd met persoonlijke aandacht en met een plan op maat. Er zijn namelijk geen snelle behandelingen, wondermiddelen of een uniforme behandeling voor een stralende huid. Ieder mens en iedere huid is anders. Wij adviseren je graag welke behandelingen het meest geschikt zijn en welke producten je het beste kunt gebruiken. Maar jouw levensstijl is ook van grote invloed op de conditie van jouw huid. Daarom adviseren we ook op het gebied van lifestyle en voeding en kunnen we eventuele supplementen gebruiken om de conditie van jouw huid verder te verbeteren. Wij vertellen je daar graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

We werken in een modern, stijlvol pand in het centrum van Huissen, Gelderland. We zijn makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid vlakbij de salon.

De salon heeft een mooie en sfeervolle ontvangstruimte en 4 ruime behandelkamers. Wij bieden een zeer breed aanbod op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, het oplossen van huidproblemen en wellness. Wij werken met voornamelijk natuurlijke en biologische producten. Wij zorgen voor een effectieve aanpak van de meest uiteenlopende huidproblemen door middel van cosmetische en (para)medische behandelingen.

We bieden je meerdere specialisaties aan waaronder: acne, IPL, IPL definitief ontharen, elektrisch ontharen, camouflagetherapie, dermaplaning, bindweefselmassage, microdermabrassie, microneedling, permanente make-up, waxen, nagels, wimpers, botox & fillers, massagetechnieken cryolipolise (vetbevriezen).  Je wordt behandeld met de nieuwste, gespecialiseerde apparatuur, verschillende behandeltechnieken en hoogwaardige producten die huidherstel en daadwerkelijke huidverbetering bieden. Daarnaast ben je uiteraard ook bij ons welkom voor ontspanning en wellness.

Wij hebben ook diverse samenwerkingen waarmee we ook werken aan de binnenkant en aan je lifestyle

Resultaat in huidverbetering

Wij werken in de salon samen met een cosmetisch arts, huidtherapeute, permanente make up specialiste, massagespecialist, waxspecialist en een nagel- en wimperspecialist. Buiten de salon werken we samen met een orthomoleculair therapeut, leefstijlcoach, voedingsdeskundige en een sportschool. Samen met dit vakkundig en toegewijd team van specialisten staan wij voor jou klaar.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, informatie over behandelingen, behandeltarieven of het ophalen van producten, kan je telefonisch contact met ons opnemen via 026 785 3800 of vul hier ons contactformulier in.

Wil je een afspraak maken bij een van onze specialisten of heb je vragen?

Neem contact met ons op of boek een afspraak in.

Contact opnemen Afspraak maken

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01
skin-vignet-diap-2
feelgoodcadeau_white_137x50
170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant