Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

“Newcomer of the Year”

Ik ben genomineerd voor de Beauty Award 2020 en behoor daarmee tot de top3 van Nederland!

Op vrijdag 18 januari heb ik te horen gekregen dat ik genomineerd ben voor de Beauty Award 2020! Dit betekent dat ik zowiezo tot de top 3 nieuwkomers van afgelopen jaar behoor!

Dit is een kroon op mijn werk sinds de opening van Perfect Skin & Beauty.

Het Beauty Award avontuur!

Mijn avontuur naar de Beauty Award toe begon op 14 april 2018!
Ik ben toen aanwezig geweest op deze gala avond op uitnodiging van mijn leverancier Klapp en werd enorm getriggerd door al deze vakvrouwen die deze avond aanwezig waren!

De Beauty Awards zijn de oscars in de schoonheidsbranche en zijn echt een waardering voor je werk!

In augustus ben ik begonnen met mijn inzending voor de Beauty Award, deze heb ik in september afgerond en ingeleverd. Vind u het leuk om deze in te zien? Dat kan, mijn inzending ligt in mijn salon ter inzage!

Hierna heeft een deskundige jury met een zeer kritische blik gekeken naar alle inzendingen en daaruit een keuze gemaakt wie er door zijn naar de tweede ronde. De inzending zijn vakinhoudelijk op allerlei gebieden beoordeeld. Deze inzending was voor mij ook een moment om goed terug te kijken naar het afgelopen jaar en om te zien welke stappen ik heb genomen.

De jury heeft besloten om mij door te laten gaan naar de tweede ronde! Op 28 december heeft nl de Mysteryguest een bezoek gebracht aan mijn salon! Zij boekte de Meet & Treat van Cosmedix en deze heb ik haar dan ook gegeven! Het bezoek werd beoordeeld op een groot aantal criteria! Hier ben ik met glans doorheen gekomen! De jury kiest namelijk op basis van de inzending icm het mysterybezoek het besluit wie tot de genomineerde behoort! En daar zat ik bij!

Op 12 februari heeft het jurygesprek plaats gevonden! Tijdens dit gesprek heb ik laten zien en horen wie ik ben, wat ik doe, waar ik voor sta, wat mijn passie en missie is!

Na de gesprekken op 12 februari heeft de jury zich weer beraad en hebben ze besloten wie de Beauty Award mee naar huid mag nemen tijdens de gala-avond.

De gala-avond zou plaats vinden op 19 april jl. Echter door de Corana-crisis is dit niet doorgegaan en is de avond nu verschoven naar 25 april 2021 as. Daarna zullen we horen of ik met de Beauty Award naar huis mag gaan.

Wil je een afspraak maken bij een van onze specialisten of heb je vragen?

Neem contact met ons op of boek een afspraak in.

Contact opnemen Afspraak maken