You are meant to shine treatment

Ga in je kracht staan en laat de wereld zien waar je van gemaakt bent!

De eerste behandeling bij Perfect Skin & Beauty is de ‘You are meant to shine treatment’. Deze behandeling start met een kennismaking en huidanalyse. Hiermee brengen we jouw wensen goed in kaart. Hierna vind er een behandeling plaats specifiek afgestemd op jouw wensen en huidconditie. De behandeling is inclusief reiniging, een peeling, masker & massage.

De eerste behandeling bij Perfect Skin & Beauty

De gast staat bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren altijd met persoonlijke en oprechte aandacht en met een plan op maat, waarbij wij rekening houden met jouw persoonlijke budget! Wij geven een eerlijk advies en beloven je geen resultaten die we niet waar kunnen maken. Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van jouw huid gebruiken wij naast onze professionele blik, de RS Lightskin. Dit is een huiddiagnose- apparaat waarmee we in de diepere huidlagen kunnen kijken.

Om optimale resultaten te bereiken kunnen we de huid zowel van binnen als van buiten aanpakken. Wij geven je aanvullend advies over levensstijl en voeding.

Na de behandeling zullen we jou een op maat gemaakt advies geven. Dit advies zal volledig op maat en persoonlijk worden gemaakt. De prijzen variëren afhankelijk van de gewenste intensiteit van de gekozen behandeling.

Met onze ruime ervaring en onze resultaatgerichte behandelingen zullen wij ervoor zorgen dat je na de behandeling ervaart dat je de eerste stap hebt gezet naar een mooie, gezonde en stralende huid!

Duur: 75 minuten