Skin boosters, Hydrateren, Voeden En Verstevigen

Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen?

Is je huid toe aan een langdurige opfrisser?

Voor de behandeling wordt je huid goed gereinigd en ontsmet. Je neemt plaats in een comfortabele behandelstoel en de behandelaar begint zachtjes met de behandeling. In de meeste gevallen voel je er weinig meer van dan een lichte druk, tinteling of prikkeling. Een goed teken, want dan heeft de behandeling effect. Afhankelijk van welke techniek de behandelaar gebruikt, duurt de behandeling zelf 20 tot 45 minuten (exclusief intake).


Veelgestelde vragen

Een skinbooster kan je helpen bij droge, arme, vale, slappe of losse huid, striae of cellulite, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien! De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediënten in een crème effectief is. Voor een skinbooster (een cocktail van hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten) is dit 97%. Voor elke huidsituatie is er een specifieke skinbooster.

Onze RRS®-Inject skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:

  • Droge, arme, vale huid
  • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen)
  • Slappe, losse huid
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
  • Cellulite (niet te verwarren met cellulitis)
  • Striae
  • Haarverlies

Onze RRS®-Inject skinboosters bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door je behandelaar bepaald.
Er zijn skinboosters voor je gezicht, hals en decolleté en voor je lichaam, maar ook voor je haar (als je last hebt van dunner wordend haar of ongewenst haarverlies).

Skinboosters worden ingebracht met behulp van microneedling. Het voordeel van microneedling ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Niet alleen komen die oh zo waardevolle ingrediënten daarmee precies op de plek waar je huid ze het hardst nodig heeft, maar microneedling zorgt ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en de elastine in je huid. Door te behandelen met een skinbooster krijgt je huid dus echt een enorme boost. Je huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan. Voorbeelden van microneedling zijn: De dermaroller (handmatig) De ‘Dermapen’ of gelijksoortig product (elektronisch)
Je kunt niet behandeld worden met RRS-Inject® skinboosters: als je allergisch bent voor een van de bestanddelen, als je wondjes, een huidziekte of een infectie (bijvoorbeeld een koortslip) hebt, bij actieve acne in het behandelgebied (een acnegevoelige huid kan wel behandeld worden als de actieve acne behandeld wordt). Overleg met je behandelaar als je behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer je een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis hebt
  • Gebruik thuis de geadviseerde serums uit de bijbehorende AD Daily Care-lijn en/of specifieke SkinTech®-crèmes om de behandeling te ondersteunen en een langdurig resultaat te houden.
  • Heel belangrijk: bescherm je huid! Zon is van grote invloed op het huidverouderingsproces. Gebruik daarom altijd Melablock HSP® SPF 30 of 50+ om je huid tegen uv-stralen (zonlicht) en warmte te beschermen (ook als je in de schaduw zit).
  • Houd het behandelresultaat op peil met een losse behandeling eens in de 6-8 weken, of herhaal de kuur na 6 maanden.
Er wordt enkel in kuurvorm behandeld. Hierbij gebruik je thuis ook de producten die worden voorgeschreven tijdens de kuur. Dit is nodig om het optimale resultaat te kunnen garanderen. Een kuur bestaat uit 4 behandeling. De kosten zijn hiervoor € 775,00

Behandeling op maat

Het behandelplan wordt afgestemd op enerzijds het resultaat dat je wilt bereiken en anderzijds wat je huid nodig heeft. Doorgaans geeft een kuur van 3 tot 6 behandelingen, met een interval van 1 of 2 weken tussen de behandelingen, het beste resultaat. Onderdeel van de behandeling is het thuisgebruik van passende SkinTech® crèmes en/of AD Daily Care serums om het resultaat van de behandeling te ondersteunen en versterken. Je zult zien dat het volume in je huid toeneemt, je huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom: dat je weer een frisse, stralende huid krijgt!