Pedicure in Huissen

Goede voetverzorging is erg belangrijk!

Heb je er wel eens bij stilgestaan wat jouw voeten allemaal voor je doen? Ze brengen je overal naartoe! Goede voetverzorging is erg belangrijk. Vindt je niet dat ze meer aandacht verdienen dan de dagelijkse douchebeurt? Een verzorgende behandeling van jouw voeten geeft je bovendien een ontspannen gevoel. Wil jij jouw voeten echt de aandacht geven die ze verdienen?

Klachten en symptomen

Iedereen kan voetproblemen krijgen. Denk aan eelt, likdoorns, kloven, blaren, schimmelnagels of ingroeiende nagels. Laat daarom regelmatig je voeten behandelen.

Miljoenen Nederlanders kampen met voetklachten, veel met houdingsproblemen als gevolg, die voorkomen hadden worden met de juiste behandeling en- of verzorging. Ongeveer 57 procent van alle Nederlanders krijgt eens in zijn leven te maken met voetproblemen en dit aantal neemt alleen maar toe. Hoe belangrijk de voeten zijn, merken veel mensen pas nadat er klachten optreden. Gelukkig is er voor ieder voetprobleem wel een aanpak denkbaar die de klachten die voortkomen uit het probleem effectief bestrijden.

Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam. We vinden het allemaal vanzelfsprekend dat onze voeten ons overal naartoe dragen. Bij problemen met onze voeten verandert ongemerkt ook onze houding, waardoor je zelfs rug-, nek-, heupklachten en/of hoofdpijn kunt ervaren. Oftewel: het lichaamsdeel dat het verste van ons afstaat, vervult een van de belangrijkste functies. Dat verdient wel wat meer aandacht, vind je ook niet?

Doordat onze voeten veel te verduren hebben is voetverzorging zeer belangrijk. Wanneer je niet voldoende aandacht aan je voeten geeft, en je niet regelmatig naar de pedicure gaat kun je klachten krijgen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijk kloven.

Onze pedicure behandelingen;

Voeten desinfecteren, nagels knippen & frezen, eelt, kloven & likdoorns verwijderen, nagelomgeving verzorgen, voeten incrémen. De prijs is gebaseerd op een behandeling die elke 5 a6 weken plaatsvindt.

Voeten desinfecteren, nagels knippen en frezen, eelt, kloven & likdoorns verwijderen, nagelomgeving verzorgen, scrubmassage, voeten incrémen met een verzorgende crème

Voeten desinfecteren, nagels knippen en frezen, eelt, kloven & likdoorns verwijderen, nagelomgeving verzorgen, voetenbad, scrubmassage, massage voeten en onderbenen, voeten incremen met een verzorgende crème.

  • Likdoorn verwijderen
  • Eeltplek verwijderen
  • Nagel drukvrij leggen
  • Schimmelnagel behandelen
  • Nagels knippen of frezen

Iedere 6 wk een behandeling
3x p/j voetencreme
Intake, Voeten desinfecteren, nagels knippen & frezen, eelt, kloven & likdoorns verwijderen, nagelomgeving verzorgen, voeten incrémen.

Iedere 6 weken een behandeling
3x pj een voetencreme
Intake, voeten desinfecteren, nagels knippen en frezen, eelt, kloven & likdoorns verwijderen, nagelomgeving verzorgen, massage voeten en onderbenen, voeten incrémen met een verzorgende crème.

Behandeling 1x p 6 wk
3x per jaar voetencreme
Intake, voeten desinfecteren, nagels knippen en frezen, eelt, kloven & likdoorns verwijderen, nagelomgeving verzorgen, voetenbad, scrubmassage, massage voeten en onderbenen, voeten incremen met een verzorgende crème.

Wij werken met de producten van Akileïne. En dat is niet voor niets, want mensen ervaren deze producten als een ware weldaad voor de verzorging van je voeten.

Akileïne producten leggen geen vetlaag op de huid maar hebben de eigenschap zeer snel door de huid te worden opgenomen, waardoor je niet uitglijdt en de sokken niet vervuilt, wat als zeer prettig wordt ervaren. En bovendien zijn de producten vrij van parabenen.