Nu ook bij ons in de salon huidtherapeute Dionne. Ook voor definitief ontharen. Meer informatie

Ontspanningsmassage Puur Relax – 60 minuten

Puur Zijn heeft speciaal voor Perfect Skin & Beauty een heerlijke ontspanningsmassage ontwikkeld die met volledige aandacht in een serene rust gegeven wordt. Door de volle aanraking met natuurlijke oliën wordt jouw huid aangenaam warm en kunnen lichaam en geest zich heerlijk ontspannen.

Tijdens de ontspanningsmassage Puur Relax wordt de gehele achterzijde van je lichaam gemasseerd. Tevens de voorzijde (benen, armen, hals) inclusief een afsluitende gezichtsmassage. Wanneer je jezelf regelmatig deze ontspanningsmassage gunt, voel jij je soepeler, energieker en meer in balans.


Ontspanningsmassage Puur Luxe – 75 minuten

Met deze overheerlijke ontspanningsmassage is het extra lang puur genieten! Je hele lichaam (achterzijde en voorzijde incl. buik) wordt in balans gebracht met een mengsel van natuurlijke, heerlijk geurende oliën. Na een afsluitende gezichtsmassage ga jij weer als herboren de deur uit.


Aromatherapie – 60 minuten

Tijdens de Aromatherapie massage worden met zachte strijkingen 8 essentiële oliën op je rug (en voeten) aangebracht. De Aromatherapie massage is heerlijk ontspannend en elke essentiële olie heeft zijn eigen specifieke effect.

 • Balance en Lavendel geven een ontspannend en harmoniserend gevoel.
 • Tea Tree en On Guard helpen je afweersysteem met beschermen en reinigen.
 • Aroma Touch en Deep Blue helpen je spieren te ontspannen en herstellen.
 • Peppermint en Wild Orange zorgen voor een goede doorbloeding en opgewekt gevoel.

Antistress massage – 45 minuten

Iedereen heeft wel eens in meer en mindere mate last van stress. Zodra de spanning zich opbouwt, voel je dat vaak als eerste in je nek- en schouderspieren. Tijdens deze antistress massage worden de pijnlijke, strakke spieren op bovenrug, nek en schouders lekker los gemasseerd. De drie kwartier durende massage wordt afgesloten in rugligging met een ontspannende nek- en gezichtsmassage.


Anti cellulite behandeling

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd. Het onderhuidse bindweefsel verandert waardoor putjes in de huid ontstaan, vaak op benen en billen, maar het kan ook op andere plaatsen voorkomen, zoals armen en buik.


Wat kun je verwachten van een anti cellulite behandeling

Na een korte intake wordt de behandeling gestart met een voorbereidende bindweefselmassage. Hierna wordt er met een cup masserend/glijdend over de huid bewogen, nadat de huid met een speciale olie ingesmeerd is. De cup wordt vacuum gezogen waardoor de bloedsomloop plaatselijk gestimuleerd wordt. Hierdoor kunnen opgeslagen afvalstoffen afgevoerd worden wat een diepgaande en krachtige uitwerking heeft. Dit kan lokaal wat gevoelig zijn. Om het lichaam hierbij te ondersteunen, worden er ter afsluiting nog een aantal acupunctuurpunten manueel gestimuleerd. De Berken Cellulite olie van Weleda verstevigt het bindweefsel, maakt de huid glad en stimuleert de regeneratie van de huid.

Het is erg belangrijk om de eerste dagen na de behandeling wat meer water te drinken dan gewoonlijk. Het kan zijn dat je je een beetje moe voelt of een zwaar gevoel hebt. Zorg dat je de dag van de behandeling en daarna je agenda niet te vol gepland hebt, zodat je lichaam de energie kan gebruiken om de afvalstoffen af te voeren.

Resultaat

Om optimaal resultaat te bereiken en te behouden is deze massage in kuurvorm aan te bevelen. De anti cellulite massage wordt dan wekelijks gegeven. Afhankelijk van uw huidconditie gaat het om 6 tot 12 behandelingen. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat uw huid er steeds beter uit zien. Voor een blijvend effect kan men volstaan met 1x per 4 weken een behandeling.

Deze behandelingen kunnen apart of in kuurvorm van 6 behandelingen geboekt worden:

 • Benen (voor- en achterkant)
 • Benen en buik
 • Benen, armen en buik

Contra-indicaties

 • Beschadigde huid
 • Spataderen
 • Burn-out
 • Zwangerschap
 • Kanker
 • Gebruik van bloedverdunners
 • Diabetes
 • Psoriasis
 • Eczeem

Wil je een massage boeken of heb je vragen?

Neem contact met ons op of boek een afspraak in.

Contact opnemen Afspraak maken

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01