Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Vanaf september 2020 komt huidtherapeute Fidan bij ons op locatie om onze gasten te behandelen.

Heb jij last van een van de volgende problemen;

  • Pigmentvlekken
  • Rode adertjes
  • Couperose
  • Acne
  • Rosacea
  • Littekens
  • Striae
  • Ongewenste haargroei

 Dan is mogelijk een behandeling bij onze huidtherapeut Fidan een oplossing. Huidtherapeuten werken nauw samen met diverse artsen en dermatologen, zodat je verzekerd bent van een gedegen professionele huidverbeteringsbehandeling.

Onze huidtherapeut kent de huid van binnen en van buiten en is gespecialiseerd in diverse huidbehandelingen. Tijdens een uitgebreid intakegesprek geeft onze huidtherapeut een persoonlijk advies en bespreken jullie met elkaar welke huidbehandeling het beste bij jouw wensen past.

De mogelijke behandelingen zijn;

Peelings

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste dode huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Een medische peeling is een effectieve behandeling die op vele manieren kan worden toegepast. Zo hebben wij voor iedere huid een geschikte medische peeling

Definitief ontharen

Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze HBO huidtherapeut heeft zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de IPL/SHR van Medcos Skinsolutions worden je haren verwijderd.

IPL Behandeling

Intense Pulse Lightening, ook wel IPL genoemd, wordt net als laser ingezet om bepaalde huidproblemen te behandelen zonder omliggende huid te beschadigen.

Nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten welke behandeling bij jou mogelijk is? Vraag dan nu bij Perfect Skin & Beauty een gratis en vrijblijvend consult aan met onze huidtherapeut. Zij kan je precies vertellen welke behandeling bij jouw huidklacht geschikt is en of jij in aanmerking komt voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar.

Contact opnemen Afspraak maken

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01
skin-vignet-diap-2