Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Vanaf september 2020 komt huidtherapeute Fidan bij ons op locatie om onze gasten te behandelen.

Heb jij last van een van de volgende problemen;

 • Pigmentvlekken
 • Rode adertjes
 • Couperose
 • Acne
 • Rosacea
 • Littekens
 • Striae
 • Ongewenste haargroei

 Dan is mogelijk een behandeling bij onze huidtherapeut Fidan een oplossing. Huidtherapeuten werken nauw samen met diverse artsen en dermatologen, zodat je verzekerd bent van een gedegen professionele huidverbeteringsbehandeling.

Onze huidtherapeut kent de huid van binnen en van buiten en is gespecialiseerd in diverse huidbehandelingen. Tijdens een uitgebreid intakegesprek geeft onze huidtherapeut een persoonlijk advies en bespreken jullie met elkaar welke huidbehandeling het beste bij jouw wensen past.

We stellen Fidan aan je voor

Mijn missie en visie

Met mijn passie voor de huid wil ik graag andere mensen helpen met hun huidprobleem. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft haar of zijn eigen wensen en behoeften.

Daarom hecht ik veel waarde aan een zorgvuldige diagnose en een behandelplan op maat voor mijn cliënten. Ieder mens is uniek en dat maakt het vak voor mij leuk en inspirerend. Een eerlijke en goede voorlichting staan voorop, omdat ik streef naar tevreden patiënten die goed in hun vel zitten.

Inmiddels ben ik vijf jaar werkzaam als huidtherapeut.

In de afgelopen vijf jaar heb ik met veel verschillende merken gewerkt. Voorheen stond ik achter een ‘harde aanpak’ met retinol en vitamine A zuur met huidreacties als gevolg. Gaandeweg ontdekte ik een gedragsverandering bij mijn cliënten, ze wilden geen heftige reactie meer.

Ik ben selectief geworden in wat ik aanbied en kies alleen voor die behandelingen en producten waar ik zelf voor de volle honderd procent achter sta. Door mijn ervaring met verschillende apparatuur, producten en technieken, weet ik precies wat ik mijn cliënten wel en niet wil aanbieden en wat het beste resultaat geeft.

Ik ontdekte een mildere manier en andere oplossingen voor huidproblemen.

Cliënten van hun huidprobleem verlossen geeft me veel voldoening

Cliënten gericht kunnen helpen met een huidprobleem vind ik het mooiste aan mijn werk. Vaak is er al heel snel resultaat te zien. Omdat ik vroeger zelf een ernstige vorm van acné heb gehad, weet ik als geen ander hoe belangrijk dat is. Ik haal altijd het uiterste uit een behandeling, ik werk heel nauwkeurig en neem ruim de tijd. Ik bedenk ook altijd hoe ik zelf graag behandeld zou willen worden en behandel mijn cliënten op dezelfde manier. Ik merk dat dit erg gewaardeerd wordt en dat mijn cliënten graag bij me terugkomen.

Mijn werkwijze

Ik bied veel verschillende behandelingen aan. Vooraf stel ik altijd samen met de cliënt een behandelplan op. Ik houd daarbij rekening met de wensen en het budget. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden en bepaal ik in overleg wat we gaan doen om het beste resultaat te behalen en de cliënt zo goed mogelijk van haar of zijn huidprobleem af te helpen. Ik denk dus echt met de cliënten mee en bied altijd maatwerk. Ik werk bovendien op een eerlijke manier. Verwacht ik dat een bepaalde behandeling geen of onvoldoende resultaat geeft, dan zoek ik een alternatief of besluit ik niet te behandelen.

Big geregistreerd

Als huidtherapeut ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH). Ik volg regelmatig bij- en nascholingen zodat mijn beroep als huidtherapeut erkend blijft. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen op huidgebied.

Sinds 2003 vallen huidtherapeuten onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het doel van de Wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg.

Vergoeding zorgverzekering

Voor een aantal behandelingen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, wordt een behandeling vaak gedeeltelijk of geheel vergoed. Dit is afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering die de patiënt heeft afgesloten. Cliënten kunnen de verzekeringspolis raadplegen om zeker te weten of een bepaalde behandeling vergoed wordt.

De behandelingen die ik aanbied

 • Acné en littekentjes
 • Veroudering (verslapping, rimpels, grove structuur)
 • Pigmentbehandelingen
 • Diepe peelings (TCA)
 • Medische Skinpen (Microneedling)
 • IPL behandelingen

Peelings

Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste dode huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Een medische peeling is een effectieve behandeling die op vele manieren kan worden toegepast. Zo hebben wij voor iedere huid een geschikte medische peeling

Definitief ontharen

Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze HBO huidtherapeut heeft zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de IPL/SHR van Medcos Skinsolutions worden je haren verwijderd.

IPL Behandeling

Intense Pulse Lightening, ook wel IPL genoemd, wordt net als laser ingezet om bepaalde huidproblemen te behandelen zonder omliggende huid te beschadigen.

Nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten welke behandeling bij jou mogelijk is? Vraag dan nu bij Perfect Skin & Beauty een gratis en vrijblijvend consult aan met onze huidtherapeut. Zij kan je precies vertellen welke behandeling bij jouw huidklacht geschikt is en of jij in aanmerking komt voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar.

Contact opnemen Afspraak maken