Geneo+ Zuurstofbehandeling

Deze unieke 3 in 1 huidbehandeling verbetert de huidtextuur, reduceert rimpels en geeft de huid een stralend en verzorgd aanzien. Je voelt het resultaat van de behandeling direct.

Met de Geneo+ bereiken we uitstekende resultaten op het gebied van huidverbetering en -verjonging. Het gaat om de Geneo+ in combinatie met ultrasound, die uit te breiden is met de Tripollar radiofrequentie, kortom een Super Facial behandeling!

De Geneo+ behandeling geeft je een directe glow

De behandelingen zijn zeer comfortabel en ontspannend. Ze zijn bijzonder intensief maar gelijktijdig 100% pijnloos. Er is geen hersteltijd en je kan na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. Direct na de behandeling zal je huid onmiddelijk frisser, stralend en stevig aanvoelen. De lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminder en de doffe teint maakt plaats voor een sprankelende uitstraling.

Hoe werkt het?

Door de behandeling met dit apparaat wordt de huid grondig geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat de werkstoffen in de dieper gelegen huidlagen komen en optimaal opgenomen kunnen worden zodat de huidconditie wordt verbeterd. Door middel van een radiofrequente behandeling wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om de collageen en elastine aanmaak te verhogen, wat er voor zorgt dat de huid gladder en strakker wordt. Dit resulteert in een vermindering van lijntjes, rimpels en verstrakking van de huid.

GENEO+ zuurstofbehandeling

Hét alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één! Wat deze behandeling uniek maakt? Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen, terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. Deze behandeling kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid.

Ultrasound

De ultrasound behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasound een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

TriPollar Radiofrequentie

De meest comfortabele & effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat, terwijl een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar, voor een nog beter resultaat wordt een kuur van meerdere behandelingen geadviseerd.

Behandelingen

Tijdens de Geneo+ zuurstofbehandeling maken wij gebruik van de Geneo+ zuurstofapplicatie. Deze technologie biedt samen met een op maat gekozen Geneo+ pad een 3-in-1 super facial. Voor een extra boost tussen de behandelingen door, kan de Geneo+ behandeling gecombineerd worden met een van onze huidige gezichtsbehandelingen. Hoe ziet een Geneo+ behandeling eruit? Reinigen, epileren, evt. waxen, Geneo+ zuurstof, serum (actieve werkstoffen), alginaat masker, massage decolleté en hals, dag- of nachtcrème, zonbescherming.
Tijdens de deze behandeling maken wij gebruik van de Geneo+ zuurstofapplicatie en Ultrasound. Deze 2 technologieën bieden samen met een op maat gekozen Geneo+ pad een 3-in-1 super facial. Voor een extra boost tussen de behandelingen door, kan de Geneo+ behandeling gecombineerd worden met een van onze huidige gezichtsbehandelingen. Hoe ziet een Geneo+ zuurstof en ultrasound behandeling eruit? Reinigen, epileren, evt. waxen, Geneo+ zuurstof, serum (actieve werkstoffen), Ultrasound, alginaat masker, massage decolleté en hals, dag- of nachtcrème, zonbescherming.
Met de Geneo+ treatment compleet zijn wij in staat om de huid direct te liften, verstrakken en fijne lijntjes te vervagen. Tijdens de behandeling maken we gebruik van de Geneo+ zuurstof, Ultrasound en de Tripollar Radio Frequentie. Deze 3 technieken werken in harmonie samen en vormen samen een complete werking op het gebied van anti-aging. Hoe ziet een Geneo+ treatment compleet eruit? Reinigen, epileren, evt. waxen, Geneo zuurstof, Tripollar RF, serum (actieve werkstoffen), Ultrasound, alginaat masker, massage decolleté en hals, dag- of nachtcrème, zonbescherming.

De Geneo+ treatment compleetkan gecombineerd kan worden met al onze productlijnen, voor het beste anti-ageing resultaat! Dankzij de mogelijkheden om te combineren, komen de Geneo+ behandelingen het mooiste tot hun recht in kuurverband.

De voordelen van de Geneo+ Zuurstofbehandeling

 • Natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
 • Optimale exfoliatie (microdermabrasie) en verbeterde cel vernieuwing
 • Gelijktijdige opname van hoogwaardige werkstoffen in de huid
 • Verhoogt de werking van andere producten
 • Kan het hele jaar door worden ondergaan
 • Super behandeling in combinatie met Tripollar RF
 • Voor bijna elke huid geschikt.

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die wilt werken aan

 • Algemene huidveroudering
 • Rimpels
 • Verslapping
 • Grove poriën
 • Dofheid
 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Littekentjes
 • Preventief tegen huidveroudering

De Geneo+ behandeling zorgt voor een egalere huid, fijnere huidstructuur, verbetering zuurstoftoevoer, vermindert rimpels en heeft een liftende werking.

Wat is het resultaat van de Geneo+ behandeling?

Gelaat: de poriën verfijnen, de gelaatscontouren worden steviger, voorhoofd, wangen en de kaaklijn worden gelift. Je krijgt een fijnere huidstructuur en egalere huidteint. Vermindering van rimpels en littekens vervagen. En tot slot krijg je je gezonde glow weer terug op de huid.

Ogen: de fijne rimpeltjes worden minder, het bovenooglid wordt strakker en wordt gelift. Onder de ogen wordt de huid strakker.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wil je huidveroudering tegen gaan of dit in plaats van een gezichtsbehandeling doen? Dan kan 1 behandeling voldoende zijn. Heb je huidveroudering zoals bijv. rimpels, slappe huid, doffe huid, grove porieen? Dan wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd.

Je kan ook een mooie start maken met onze HIFU-behandeling en hierna doorpakken met deze behandeling bij je gezichtsbehandelingen.
Na deze behandeling kan de huid een paar uur rood zijn. Dit is goed te camoufleren met bijvoorbeeld Lycogel.

Wat zijn de contra-indicaties

De Geneo+ zuurstofbehandeling is niet geschikt voor:

 • Actieve of een geschiedenis van huidkanker in het behandelgebied, melanomen of verdachte moedervlekken
 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Actieve conditie in het behandelgebied zoals zweren, bloedingen, of risico op bloedingen, infectie, psoriasis, eczeem, uitslag of geirriteerde huid, zwellingen, actieve acne, rosacea, dermatitis, actieve herpes simplex of zonverbrande huid.
 • Vasculaire afwijkingen zoals telangiectasia in het behandelgebied
 • Aanwezigheid van ziekte zoals: ongecontroleerde diabetes, aandoeningen aan het zenuwstelsel, hartaandoeningen.
 • Recentelijk gebruik van Accutane of Retin A (laatste 6 maanden)
intake huidadvies

PROFESSIONEEL ADVIES

BOEK NU EEN GRATIS CONSULT

Neem contact op met Perfect Skin & Beauty. Wij gaan graag met jou in gesprek en onderzoeken de beste oplossing voor jouw huidwens!