Met het You are meant to Shine abonnement geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

De Fusion glow behandeling is een nieuwe behandeltechniek die verschillende populaire behandelingen met elkaar combineert. Dit maakt deze behandeling uniek!

De volgende indicaties kunnen hiermee worden behandeld;

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Elasticiteit en stevigheid
  • Egale teint en jeugdigheid
  • Huidtextuur
  • Bruine vlekken en zonneschade
  • Vette en verstopte huid
  • Grote poriën

Na behandeling met dit systeem krijgt u weer een jonge frisse stralende huid. Littekens, rimpels, vlekken en/of acné worden sterk verminderd.

Het systeem biedt maar liefst 6 behandelmogelijkheden in één apparaat:

1. Hydro Dermabrasie behandeling

Het Hydro Abrasion Systeem verwijdert de bovenste huidlaag. Serum wordt beter opgenomen door de huid, waardoor nieuwe cellen worden gevormd wat leidt tot huidverjonging.

2. RF-lifting behandeling (bi-polar)

Bij RF maak je gebruik van hoogfrequente energie. Dit stimuleert bijvoorbeeld het collageen, verstrakt de huid en verminderd de rimpels.

3. Oxygen-Spray behandeling

De Oxygen Spray Gun produceert oxy-hydrogen wat snel wordt opgenomen onder hoge druk door de huid. Daardoor wordt de elasticiteit van de huid wordt verbeterd en de huid gaat er jonger uit zien.

4. Cold-therapy behandeling

De Cold Hammer versnelt de bloedcirculatie, verstrakt de huid, vermindert donkere kringen en sluit de poriën. Serums dringen daarnaast dieper in de huid voor een optimaal resultaat.

5. Skin scrubber behandeling (ultrasoon peeling)

Door de Polymer Atomizing Pen worden onzuiverheden verwijderd en grove poriën worden fijner. De kans op nieuwe ontstekingen of verstoppingen wordt daardoor kleiner.

6. Ultrasoon behandeling (met galvanic)

Versneld de collageen en zorgt ook voor anti-aging door de diepe penetratie van serums.

Door de verschillende functionaliteiten van het systeem te combineren wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, de elasticiteit van de huid hersteld en de collageen verstevigd. Ook bevordert het systeem de opname van de werkzame stoffen uit de producten waardoor deze dieper de huid binnen kunnen dringen om daar hun werk te doen.

Aantal behandelingen

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid en meer zelfvertrouwen. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Vergoeding

Deze behandeling wordt ook vaak bij acne ingezet en voor het verminderen van littekens ontstaan door acne. Deze behandeling wordt dan ook vaak vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar welke recht op vergoeding jij hebt en welke polisvoorwaarden gelden voor deze vergoeding.

Belangrijk om te weten:

  • Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen.
  • Advies: minimaal 10 dagen tot na de behandeling een SPF 30/50 gebruiken.
  • Tot een week na de behandeling dient u warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden.

Nieuwgiering geworden? Maak snel een afspraak en ervaar wat dit systeem voor uw huid kan betekenen.