Easy Droxy Peeling

Deze oppervlakkige peeling bestaat uit fruitzuren en maakt je huid schoon, stimuleert de bloedsomloop en geeft je huid een verfrissende opknapbeurt. Daarnaast is deze geschikt om acne en mee-eters te behandelen. Een gezonde en stralende huid is het resultaat.

De Easy Droxy Peel. Ook wel bekend als de ‘Party Peeling’ of de ‘Hollywood Peeling’

Deze oppervlakkige fruitzuulpeeling bestaat uit 5 verschillende fruitzuren; salicylzuur, glycolzuur, melkzuur, citroenzuur en kojinezuur. Deze peeling is zeer geschikt als opfrisbeurt, voor behandeling van een vale en droge huid en van een acne (gevoelige) huid. De Easy Droxy peeling richt zich op de bovenste huidlaag en laat na de behandeling direct een zichtbare huidverstrakking en verfrist uiterlijk zien, zonder dat het gezicht gaat vervellen. Vanwege de minimale hersteltijd, is het ideaal om enkele dagen voor een evenement, bruiloft of feestje éénmalig de huid op te frissen. Ook voor jongeren met acne problemen en zelfs de donkere huid is deze peeling geschikt.

Uiteraard kan de peeling ook worden ingezet in een behandeltraject gericht op huidverbetering bij beginnende huidveroudering en zonneschade. Het resultaat zal in het begin subtiel zijn, maar zullen toenemen bij herhaalde behandelingen. Advies; wekelijks een behandeling, 3-6 keer.

De behandeling

De peeling wordt op de huid aangebracht wat een tintelende sensatie kan geven. Als het gewenste niveau in de peeling is bereikt wordt de peeling geneutraliseerd. Dit gebeurt met een blauwe crème die van kleur verandert zodat goed zichtbaar is waar geneutraliseerd wordt. Het neutraliseren geeft een korte hittesensatie van de huid. Als de peeling geneutraliseerd is voel je de hitte ook niet meer. De huid ziet er al meteen veel frisser uit.
De huid is na de peeling meteen strakker. Op dag 2 is de huid wat droog waarna er wat velletjes zichtbaar kunnen zijn, verder is er geen zichtbare hersteltijd van de huid. Op dag 3-4 is je huid licht gepeeld en ziet er stralend uit.
Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken en vier tot zes weken voor en na de behandeling de huid niet bloot te stellen aan de zon. Op de dag zelf liever geen make-up dragen en de huid gedurende 48 make-up loos houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Wij behandelen alleen in combinatie met de SkinTech crèmes voor nazorg. Direct na de eerste peelingsessie en tot twee weken na de laatste peeling adviseren wij je geen peelings of scrub thuis te gebruiken of soortgelijke behandelingen te ondergaan in een andere kliniek of schoonheidssalon.