Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

De huid is een levend orgaan. Een DMK therapeut heeft inzicht in de interne processen die nodig zijn voor de opbouw van een gezonde huid.  De huidconditie is op haar best wanneer al deze processen optimaal verlopen.  Wanneer de huidconditie afwijkt van gezonde huid loopt er iets fout bij de inwendige processen van de huid. Om dit te herstellen gaan we met DMK het opgebouwde afval, dode celmaterialen etc. verwijderen om daarna de huid te ondersteunen bij de opbouw van nieuwe huid.

DMK ondersteunt de huid doordat de formules van de producten zodanig aansluiten bij de huid-eigen chemie, dat de huid deze herkent en er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.
Een nieuwe, gezonde huid wordt van binnenuit opgebouwd en DMK zal deze dan ook beschermen en behouden door enerzijds de producten van de cabine en anderzijds de thuisverzorging (Home Prescriptives).

​Wanneer  we een ongezonde, slechte huidconditie willen verbeteren, is het belangrijk om te beseffen dat de conditie van de huid zo verslechterd is over een periode van jaren en dat we realistisch moeten zijn over het bereiken van échte verandering en resultaat.DE OPBOUW VAN EEN NIEUWE, GEZONDE HUIDCONDITIE IS EEN PROCES en bereiken we niet door 1 behandeling of 1 product. DMK behandelingen zijn een proces zowel voor de huid als voor de cliënt waarbij de DMK therapeut, een sleutelrol speelt.

Verwijderen | Opbouwen | Beschermen | Behouden

De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een “quick fix”. De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd.

DMK PARAMEDISCHE HUID REVISIE levert schitterende resultaten bij verschillende dermatologische problemen. Het unieke concept van de ENZYME THERAPIE geeft aan iedereen de kans om met een “nieuwe” gezonde huid door het leven te gaan, zonder invasieve of chirurgische ingrepen.

DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende DMK Enzym Therapie, die gebruikt wordt als basis voor alle DMK behandelingen om de huid van zuurstof te voorzien, te versterken, te voeden en te verstevigen.

De DMK huidprotocollen en Home Prescriptives (thuisproducten) zijn, naast DMK’s Enzym Therapie, een voorwaarde om resultaten op lange termijn te bereiken.

Indien je graag met DMK wilt starten, begrijp je dat het gaat om een reeks van behandelingen en opvolging van de thuisvoorschriften. DMK is een uniek Huid Revisie Concept met fantastische resultaten wanneer het huidplan correct wordt opgevolgd.

Dus je moet één keer per week een uur tijd hebben en je bent bereid om je huidige cosmetica aan te passen en het huidige niet meer te gebruiken.

De eerste vier behandelingen zullen plaats vinden binnen één maand.

Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen:

 • acne
 • (vroegtijdige) veroudering
 • atopische dermatitis
 • rosacea
 • huidschimmel
 • littekens
 • spinnewebjes
 • cellulite
 • slappe huid
 • hyperpigmentatie
 • droge huid
 • gebarsten huid
 • zonnebrand
 • brandwonden
 • pre & post-operatief
 • ontstoken en geïrriteerde huid
 • reactieve huid
 • vale “rokershuid”
 • problemen van het ooggebied (kringen, wallen, roodheid …)
 • donkere plekken

Wat kan je verwachten?

​Bij je eerste bezoek zullen wij je huidconditie nagaan en de belangrijkste probleemzones bepalen. Onze specialisten zijn erop getraind om je huid grondig te beoordelen vanuit een functioneel en structureel inzicht en kunnen zo een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Dit behandelschema bestaat uit enerzijds de behandelingen en anderzijds de adviezen voor de thuisproducten.

De eerste vier tot vijf behandelingen hebben een voorbereidende functie.

Ook de thuisproducten zullen in de beginfase anders zijn dan na deze vier behandelingen omdat de DMK Specialist je huidconditie nauwgezet zal opvolgen en het schema hierop aanpast. Het is heel belangrijk dat de huid op een correcte manier wordt voorbereid om nadien bij andere huidprotocollen (zoals een peeling of een lifting) heftige reacties te voorkomen.

Om de beste resultaten te behalen zijn regelmaat en toewijding heel belangrijk!

Tijdens de voorbereidende fase dien je wekelijks een afspraak in te plannen voor je behandeling, en je schema met de thuisproducten nauwkeurig opvolgen is een must.

Alleen op die manier werken wij samen naar de gewenste resultaten toe. Na één behandeling of/en week na week zien we de huidconditie progressief verbeteren. Maar geduld is een schone zaak: afhankelijk van de huidconditie wordt een mooi resultaat zichtbaar na zes tot twaalf weken.

DMK Producten

DMK Skin Revision Home Prescriptives zijn gemaakt op basis van tientallen jaren onderzoek, kennis en ervaring. Elk product heeft een uitgekiende formule en is ontworpen om te werken met de specifieke interne celfuncties van de huid en om effectief samen te werken met DMK professionele behandelingen.

Ze zijn een integraal onderdeel van het DMK concept VERWIJDEREN, OPBOUWEN, BESCHERMEN & BEHOUDEN.

Zonder het consequente gebruik van de “Home Prescriptives” kunnen de ongelooflijke resultaten van professionele DMK-behandelingen niet worden ondersteund en verbeterd.

​De maskers, reinigingsmiddelen en exfolianten blijven dode celmaterialen en gifstoffen VERWIJDEREN, terwijl de voedingrijke oliën, serums en sprays werken om de structuren en functies van de huid weer OP te BOUWEN.

Het elke dag toepassen van de “Home Prescriptives” helpt de huid te BESCHERMEN tegen de zon, vrije radicalen en andere omgevingsfactoren. De producten helpen ondertussen ook om de behaalde resultaten van professionele DMK-behandelingen te BEHOUDEN.

​Omdat deze producten integraal behoren bij de behandelingen, kunnen zij slechts op voorschrift van onze DMK-specialist worden gebruikt. Bij twijfels of vragen kan je steeds terecht bij onze DMK-specialisten.

Voor en na foto’s

DMK Huidtherapie – Start Up

Intake + Behandeling – 2 uur € 125,00
DMK Pakket: intake en 4 behandelingen + 5e behandeling gratis € 499,00

Contact opnemen

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01
skin-vignet-diap-2
feelgoodcadeau_white_137x50
170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant