Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Deze behandelingen zijn alleen toe te voegen aan een behandeling maar niet los te boeken.

  • Epileren wenkbrauwen
  • Waxen bovenlip
  • Waxen kin

Ik werk in de salon met de wax van LYCON. Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, waxing is hot!

Het merk LYCON werd in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. De productie en ontwikkeling van cosmetica is al sinds 1935 een familiepassie, waar Lydia sinds haar eerste voetstappen mee is opgegroeid. Na uitvoerig onderzoek en het stiekem bestellen van ingrediënten onder het mom van de cosmetica afdeling van haar vader, creëerde Lydia in 1968 als tiener haar eerste wax in het geheim op het fornuis in de keuken van haar ouderlijk huis. 10 jaar later was LYCON als merk een feit!

Het duurde niet lang voordat LYCON een alom bekend en gewild merk werd in Australië. Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Lycon is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

Om de haartjes met haarwortel en al goed te kunnen harsen moeten de haartjes minimaal een halve centimeter lang zijn. Dit houdt in dat u ongeveer 2 weken voor de behandeling stopt met het knippen of scheren van je haartjes. Voordat we de hars aanbrengen maak ik eerst het te behandelen gebied schoon zodat de hars zich goed aan de haartjes kan hechten.

Verven wimpers en wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van uw gezicht. Mooie donkere wenkbrauwen laten u gezicht spreken en dat willen we allemaal wel. Maar niet iedereen heeft van zichzelf volle donkere wenkbrauwen. Voor mensen met lichte en dunnen haartjes is het verven van de wenkbrauwen een oplossing.

Bij het verven van de haartjes van de wenkbrauwen is het belangrijk dat kleur van de verf wordt afgestemd op de huidskleur en de haarkleur. In de meeste gevallen wordt bruine verf toegepast of wordt een kleur gemengd om het gewenste resultaat te behalen. Als de verf wordt aangebracht blijft het enkele minuten zitten waarna het overtollige verf wordt verwijderd. De verf is in die tijd in de haartjes getrokken en zal uw wenkbrauwen weer laten spreken. De kleur van de wenkbrauwen zal de eerste twee dagen na het verven wat donkerder zijn dan u misschien verwacht had. Dit is echter normaal. Binnen twee dagen hebben uw wenkbrauwen de gewenste kleur.

De haartjes van uw wenkbrauwen groeien in zogenaamde groeifasen. Nieuwe haartjes blijven ongeveer een maand zitten voordat zij uitvallen en vervangen worden door nieuwe. Afhankelijk van de fase waarin een haartje zich bevindt, zal deze eerder of later uitvallen. Dat betekent dat de kleur van de geverfde wenkbrauwen langzaamaan zal verdwijnen en na ongeveer een maand geheel verdwenen is.
Het verkleuren naar de oorspronkelijke kleur wordt versneld door invloeden van de zon en het zwemmen in chloorwater. Hiermee kan de kleur in de zomer wat sneller vervagen dan in de winter.

Het is verstandig eventuele oogmake-up en mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen. Om een goed en langdurig resultaat te bereiken moet de huid moet schoon en vetvrij zijn.

Wil je een deelbehandeling bij je behandeling boeken of heb je vragen?

Neem contact met ons op of boek een afspraak in.

Contact opnemen Afspraak maken

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01
skin-vignet-diap-2
feelgoodcadeau_white_137x50
170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant