Bioslimming
De turbostyler voor ieder lichaam

Droom jij van een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite verminderd en jouw huid strakker wordt, terwijl je ondertussen kunt ontspannen?

Als jouw antwoord “JA” is dan is Bioslimming jouw droom behandeling! 

Slank en strak met Bioslimming

De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend. Binnen no time een megazachte, glanzende, strakkere en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Huid verstevigen en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevordelijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot na 6 behandelingen resultaat.

Bioslimming, een behandeling die écht werkt

Zichtbaar en blijvend resultaat na één behandeling

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bij 81% van de vrouwen cellulite zichtbaar was verminderd en 40% van de vrouwen verloor 0,5 kg tot 1 kg na de eerste behandeling. 

Een klinisch onderzoek in Lyon toont aan dat 43% van de vrouwen een onmiddellijke afname van de heupomtrek had en 40% van de vrouwen verloor 0,5 kilo tot 1 kilo na een behandeling van 60 minuten.
De resultaten zijn afkomstig uit een recente studie om het afslank- en anti-cellulite effect van één enkele Bioslimming-behandeling te evalueren. De testgroep bestond uit vrouwen tussen 20 – 63, de gemiddelde leeftijd was 41 (+/- 3 jaar), had een BMIz variërend tussen 23 en 27, had cellulite  op de dijen en overtollig vet op hun buik, heupen en dijen.

 • 100% vond de behandeling aangenaam
 • 97% vond de huid hydrateerder
 • 93% vond de huid gladder
 • 89% vond de huid soepeler
 • 86% vond de huid steviger
 • 86% vond de huid zachter
 • 86% voelde zich lekkerder in de vel
 • 85% zag een liftend effect
 • 82% merkte een algemene verbetering
 • 81% zag dat cellulite zichtbaar was verminderd
 • 74% voelde dat de dijen strakker waren

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (caffeīne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten, stevig wordt ingemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’. De behandeling is van borst tot en met knie. Je kunt als extra optie armen en kuiten erbij laten behandelen. De Bioslimming is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

De Bioslimming body wrap is de revolutionaire lichaamsbehandeling op basis van natuurlijke ingrediënten, dus zonder parabenen. Het heeft een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming body wrap vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Uw sinasappelhuid verdwijnt.

Er wordt een uitgebreid voor gesprek gedaan. hierin meten we uw lichaam bespreken we uw wensen door en stellen het behandelplan samen. Tijdens deze eerste behandeling maken we ook foto’s deze worden alleen beschikbaar gesteld voor u. met deze foto en alle andere informatie krijgen we een overzicht met hoe u vooruit gaat en kunnen wij een duidelijk resultaat waarnemen. vervolgens beginnen we met de behandeling. De behandeling duurt ca. 60 min lees hieronder hoe deze behandeling in zijn werk gaat. na de behandeling werkt het product nog door het is dan ook belangrijk dat u 4 uur wacht met douchen, sauna en zwembad. dit wordt ook allemaal nog een keer duidelijk besproken tijdens uw bezoek in de salon.  Voor een maximaal resultaat raden we 6 behandelingen in 4 tot 6 weken aan. 

Op de dag van behandeling mag je geen producten gebruiken. Scrubben vooraf raden we wel aan met de lipo scrub! we adviseren om makkelijk zittende kleding te dragen voor uw eigen comfort na de behandeling. Tevens ben ik ook bereikbaar voor all uw vragen.

 

De behandeling

Bij deze behandelmethode maken we gebruik van verschillende gels die over elkaar heen worden aangebracht van knie tot borst. Zodra de eerste 3 gels zijn aangebracht wordt de huid ingepakt met folie. Tijdens deze stap mag je plaats nemen op de behandelstoel en 30-40 minuten heerlijk ontspannen terwijl de werkstoffen van de gel kunnen inwerken. Nadien wordt de folie en het overtollig product verwijderd en brengen we de laatste gel aan. BioSlimming maakt gebruik van thermische componenten; warm en koud. De behandeling wordt op deze manier nog intensiever. De ingrediënten dringen hierdoor dieper in de huid en de plaatselijke doorbloeding wordt verhoogt. Je ervaart door de thermische componenten een warm (tijdens de wrap) en koud (tijdens het aanbrengen van de laatste gel) gevoel tijdens de behandeling.

De voordelen van Bioslimming

 • Geeft zichtbaar en blijvend resultaat vanaf de 1e behandeling
 • Vermindert cellulite
 • Versnelt gewicht -en centimeter verlies
 • Vermindert de zichtbaarheid van spataders en striaé
 • Verstevigt de verslapte huid en maakt collageen aan
 • Veroorzaakt vetverbranding in de 2e huidlaag
 • Elimineert afvalstoffen en zorgt voor een ultieme detox

Hoeveel behandelingen

Je kunt de Bioslimming behandeling zowel los als in kuurverband inplannen. Dit is afhankelijk van het gewenste resultaat. Bij een kuur gaan we uit van 6 behandelingen. Je komt hiervoor wekelijks naar ons huidinstituut

Prijzen

Bioslimming intake + kennismakingsbehandeling €130 voor €98
Bioslimming los €148,00
Kuur van 6 behandelingen € 650,00
Kuur van 12 behandelingen € 1.099,00

Meestgestelde vragen

Bioslimming is een multi-prijswinnende detox, afslank en anti-cellulite behandeling van Provence Cosmetics. Tevens is Bioslimming de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt!

Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. Bioslimming bestaat uit professionele salon behandelingen en behandelset voor thuis: de Bioslimming Trio Home kit.

De salon behandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.

In de tweede fase wordt de folie verwijdert en de Ultra Slim Effect gel inmasseerd. Deze gel voelt koud aan en zorgt voor verdere vetverbranding en drainage.

Bioslimming combineert  op een unieke wijze een hoge concentratie algen extracten, pure essentiële oliën,  en cafeïne samen met  beide thermo componenten: zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulite en vetafbraak.

Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 kg na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Dit is geheel afhankelijk van het gewicht dat u wilt verliezen. U kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 of 6 weken. Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Homecare producten aangeraden.

Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt inmasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de gels op hun plek blijven.  Als gewenst kunnen de armen en/of kuiten ook behandeld worden.

Bioslimming is een uniqe en innovatief product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap. Door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten heeft Bioslimming ook helende effecten, Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies optreedt.

Nee! Er zijn in vergelijking tot andere body wraps geen zouten aanwezig in Bioslimming producten. Tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken (het liefst meer dan 2l per dag)

Hoewel de Bioslimming behandeling goede resultaten geeft, kunt u de resultaten verbeteren door de Bioslimming Homekit aan uw behandeling toe te voegen. Deze is ontworpen om de resultaten van de salon behandeling te verbeteren, te versnellen en te onderhouden. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst.

Jazeker! Bioslimming is zeer effectief in het modelleren van het lichaam. De huid oogt niet alleen jonger: hij is ook steviger, gladder en vitaler. Bioslimming maakt de collageen aan waardoor het een geweldige anti-aging lichaamsbehandeling is.

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming niet geschikt als je zwanger bent. Echter is dit een uitstekende behandeling om je weer terug in vorm te krijgen na de bevalling.

Ja, het is de perfecte behandeling om u weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen na zes weken na de bevalling.

Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen.

Let op: Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid  raden wij een test aan voor de behandeling. Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is of waarbij je allergisch bent voor de actieve bestanddelen (koffie, algen…) Igv uitslag/jeuk laat de klant zsm de producten weghalen met lauw water. geen zeep, parfum of creme gebruiken.