Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Deze bindweefsel massage is een bijzondere behandeling met een uitstekende dieptewerking die bijkomend de lymfestroom activeert en liftend werkt. De behandeling kan los als bindweefsel massage of gecombineerd worden in een gezichtsbehandeling.

De bindweefselmassage is een pittige behandeling. Deze bijzondere massage is ook toepasbaar tijdens de zomermaanden, omdat het niet uitdrogend werkt.

Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt u vollere wangen, hogere wenkbrauwen en diepere lijnen. Rimpels worden minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

De massage is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloeding van uw huid. Dit is een unieke anti-aging behandeling voor uw gezicht, die ervoor zorgt dat uw huid strakker en gladder wordt.

Al na 1 behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor uw gezicht zichtbaar. Echter, om op optimaal resultaat te bereiken en te behouden is deze massage in kuurvorm aan te bevelen. Ik bied deze massage in kuurverband aan, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van uw huidconditie gaat het om 6 tot 12 behandelingen. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van uw huid er steeds beter uitzien.

Resultaat:

  • Strakkere, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect bij een slechte doorbloeding
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Bevordering celdeling

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1x per 6 weken een massage te ondergaan.

De Behandeling

De bindweefselmassage begint met een oppervlakkige reiniging. Na de massage wordt de behandeling afgesloten met een passende dag- of nachtverzorging.

 

BehandelingDetailsPrijs
Bindweefselmassage45 min.€ 75,00
Kuren / behandelingenDetailsPrijs
6 in 6 weken45 min.€ 405,00
9 in 9 weken45 min.€ 607,50
12 behandelingen45 min.€ 810,00

*U kunt de massage toevoegen aan een gezichtsbehandeling, u betaald hiervoor dan € 25,00 extra voor. Indien u een kuur in 1x betaald ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag.

De Anti-Aging behandeling kuur

Wil je een complete behandeling waarbij binnen 6 weken gegarandeerd resultaat wordt behaald?

Deze kuur duurt 6 weken waarin je 2x per week naar de salon komt voor een bindweefselmassage én een Beauty Angel behandeling. Thuis zet je de behandeling voort met de cups die je van mij mee naar huis krijgt. Je gaat 3x per week je huid thuis cuppen op de dagen dat je niet bij mij in de salon komt.

Normaal is de investering van deze complete kuur 999 euro maar bij betaling vooraf betaal je slechts 599 euro

Wil je een bindweefselmassage behandeling boeken of heb je vragen?

Neem contact met ons op of boek een afspraak in.

Contact opnemen Afspraak maken