Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Uw huid in tijden van crisis!

Op dit moment kan ik niemand meer behandelen in mijn salon voor huidverbetering. Echter, ik wil wel graag aan u het beste huidadvies kunnen blijven geven, daar heeft u recht op!

Ondanks het feit dat wij bijna allemaal thuis zitten is het heel essentieel dat u uw huid heel goed blijft verzorgen. Een gezonde huid beschermt u immens veel beter en geeft ju een betere immuniteit. Daarom wil ik graag mijn nieuwe online huidadvies onder de aandacht brengen.

 

Wat houdt dit online huidadvies in?

Voorheen vulde u een formulier in op de website en stuurde u dit met foto’s naar mij toe.

Nu bied ik u de mogelijk om via videobellen advies te krijgen. U kunt uw afspraak inplannen via de volgende link;

Online huidadvies aanvragen

Hierna ontvangt u van mij een formulier om in te vullen en hebben we op de door u gereserveerde datum & tijd een videogesprek via WhatsApp. Tijdens dit gesprek kijk ik naar uw huid en spreken we uw antwoorden door. Hierna geef ik u informatie hoe u uw huid het beste kunt verzorgen en hoe deze kan verbeteren. De producten die u misschien nodig heeft voor thuisgebruik stuur ik u zonder verzendkosten op.

Gaat u met producten van Perfect Skin & Beauty aan de slag dan bel ik u een week later om te horen of alles nog volgens plan verloopt en na 6 weken plannen een huidcheck.

Op deze manier blijven mijn huidadvies en uw huid altijd up-to-date.

 

Advies

Heeft u vragen omtrent uwhuid en het verbeteren van uw huid? Wilt u het beste huidadvies van een huidprofessional die bij de top 3 van Nederland behoort? Dan is mijn online-huidadvies zeker iets voor u!

 

Ik verheug mij op uw reactie en zie/hoor u hopelijk snel online!

Let goed op uzelf en anderen en blijf vooral gezond!

 

Wendy Meyer

Uw Huidspecialiste

Genomineerd voor de Beauty Award “New Comer of the Year”

Beste 3 van NL