Neogen | Stikstof Plasma

Ziet jouw huid wat dof en mat, vallen lijntjes en rimpeltjes op of zijn de oogleden iets gaan hangen? Dan hebben wij de oplossing voor jouw huidwens!

Wat is NeoGen Stikstof Plasma?

NeoGen Stikstof Plasma is DE technologie om jouw huid langdurig en intensief mee te verjongen. Het is geen laser, geen IPL of behandeling met stroom. Plasma is de 4de staat van materie, in dit geval een vervorming van medische stikstof; gas dus! Dit plasma heeft thermische eigenschappen en deze worden op de huid afgegeven waarna er een natuurlijke pleister ontstaat. Onder de pleister wordt er een wondgenezingsproces op gang gebracht, zonder dat er een wond is. Wij noemen dit een embryonale wondgenezing. De warmte-energie werkt tot in de diepe lagen van de huid waar het in de kerm het collageen en elastine van de huid gaat stimuleren waardoor er vernieuwde stevigheid en volume van de huid ontstaan. En dat ga jij merken in de weken na de behandeling!

Wat zijn de resultaten?

Jouw huid voelt weer stevig en compact aan, is helder van kleur en ontdaan van te veel aan pigment. De fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is zijdezacht en glad.Wereldwijd wordt deze vorm van intensieve, langdurige huidverjonging ingezet door vooraanstaande chirurgen, dermatologen en (huid)therapeuten. Het biedt een veilig alternatief voor CO2 lasersystemenen geeft dezelfde langdurig verjongende resultaten. De Stikstof Plasma is in te zetten bij indicaties als een lichte ooglidlift, actieve acné of acné littekens, bij melasma of andere vormen van hyperpigmentatie (dus vlekjes in het gezicht), zonschade, lijnen, rimpels en verslappingen van de huid of littekens.Dit alles zonder, of met minimale downtime. Dus geen langdurig herstel zoals bij lasersytemen of chemische peelings!

Veelgestelde vragen

De baanbrekende wetenschap achter NeoGen Plasma maakt het verschil op verschillende belangrijke manieren van andere behandelingen. NeoGen Plasma is de eerste en enige behandeling die klinisch bewezen is om de huid te laten regenereren. 100% van de huid wordt behandeld, zorgt voor een regeneratie diep onder het huidoppervlak, geeft een natuurlijke hermodellering van de beschadigde huidarchitectuur en laat lijnen en rimpels verzachten!

Wil je een jeugdiger uiterlijk en strakkere gezichtshuid? Wil je jouw huidskleur verbeteren of Heb je fijne lijntjes of rimpels (ook rond de ogen en mond) die je zou willen verminderen? Maken acne-littekens je onzeker over jouw huid? Dan ben je de perfecte kandidaat voor een NeoGen Stikstof Plasma behandeling!

Deze behandeling is geschikt voor;

 • Rimpels
 • Zonschade en pigmentatie
 • Acne
 • (bevallings-)littekens
 • Ooglift (onder en boven)
 • Facelift
 • Psoriasis
 • Melasma
 • Pigmentlasesies
 • Porieverfijning
 • Striae

NeoGen huidverbetering kan worden gebruikt om het hele gezicht te behandelen in ongeveer 40 minuten, of een kleinere, geselecteerde regio in 5-10 minuten. Deze eenvoudige procedure wordt ins huidinstituut uitgevoerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied, de conditie van de huid en het gewenste resultaat zijn één tot zes behandelingen aanbevolen. De hersteltijd is gerelateerd aan de intensiteit van de behandeling uitgevoerd. Na de behandeling kun je de bemerken dat de resultaten behaald nog dramatischer worden door de tijd heen.

Om meer te weten te komen over hoe je kunt profiteren van NeoGen huidverbetering kun je een afspraak boeken voor een vrijblijvende intake. We zien je graag in ons huidinstituut!

Voor de behandeling reinigen we de huid en behandelen we deze met een hydraterend masker. De te behandelen huid mag niet gebruind zijn door de zon, zonnebank of een zelfbruiner. Het is aan te raden om uw huid ook thuis, in minimaal twee weken voor de behandeling goed te hydrateren met een serum, crème en zonnebescherming. Vergeet daarbij niet om voldoende water te drinken. Wanneer de huid niet (voldoende) gehydrateerd is, kan dit effect hebben op de resultaten en downtime van de behandeling.

De behandeling kan eventueel met een lokale verdoving worden uitgevoerd. Het plasma van de behandeling voelt als warmtepulsen op de huid. Hierbij vormt zich een natuurlijke beschermmantel op de huid. De gecontroleerde stroom energie (anders dan bij alle handheld apparatuur) zorgt voor een egale verspreiding van warmte die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Met meer dan 50 studies als bewijs, is de NeoGen Plasma onafhankelijk beoordeeld in effectiviteit, veiligheid en toepasbaarheid.

Het behandelde gebied ziet er de eerste uren vaak rood uit. Vervolgens zal de huid gaan verkleuren van rood, naar bruin. Deze verkleuring zal binnen enkele dagen verdwijnen – het resultaat is een egale, frisse huid waarbij eventuele kleurverschillen zijn vereffend. De huid zal compacter en steviger aanvoelen, eventuele fijne lijntjes zijn minder zichtbaar en littekens zijn verzacht.

Voordat de behandeling start, neemt uw behandelaar afbeeldingen met u door van de te verwachten resultaten, afgesproken behandelprotocol en de realistische verwachting van de behandeling. Ook zullen er foto’s gemaakt worden van het te behandelen huidgebied. Zorg voor een make-up loze huid en verwijder eventuele contactlenzen. 

Afhankelijk van de intensiteit is na de behandeling uw huid rood, kan licht gezwollen zijn en voelt branderig en warm aan. In de meeste gevallen wordt geadviseerd niets op de huid aan te brengen of de huid niet te koelen. Indicatie afhankelijk kan de behandelaar ervoor kiezen een verkoelend masker aan te brengen om de roodheid en zwelling te doen slinken

Contra-indicaties zijn;
Keloïdale littekens
Aanwezige actieve infecties
Isotretinoïne

Na de NeoGen Stikstof Plasmabehandelingen zie je verbeteringen in huidtextuur en -toon en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Na het ondergaan van een intensieve behandelingen zal je ook deze verbetering zien door de vermindering van diepte in rimpels, verzachting van acne littekens en pigmentvlekken. Nieuwe, gezondere en natuurlijke groei van elastine zal de contouren verbeteren, maak je huid strakker en verbetert je algehele uitstraling. Klinische studies laten een voortdurende verbetering zien tot wel twee jaar na de behandeling.

Welke indicaties kunnen we behandelen met de NeoGen Stikstof Plasma?

ACNE

Neogen Plasma kan bij Acne ingezet worden om drug-delivery te vergroten maar ook om ontstekingen of bacterie kolonisatie te reduceren.

Acne vulgaris | Acne littekens | Verfijnt poriën | Drug delivery

HUIDVERBETERING

Op non-invasieve wijze behandelt de NeoGen de volledige de volledige huid. Door collageen en elastine stimulatie verzachten de fijne lijntjes.

Vermindert fijne lijntjes op gelaat of lichaam | Egaliseert de huidtextuur

PIGMENT

Goedaardige pigmentvlekken snel en veilig verwijderen. Verbeter de algehele huidteint op een veilige en effectieve wijze met uitstekende resultaten.

Cafe-au-lait | Lentigo | Egaliseert de teint

ZACHTE OOGLIDCORRECTIE

De huid rondom de ogen is een kwetsbaar gebied voor lasers. De NeoGen behandelt oogleden zonder gebruik van intra-oculaire oogbescherming met de beste resultaten.

Soft blepharoplasty

LITTEKENS

Er zijn veel verschillende littekens die esthetisch of cosmetisch storend zijn. Met de NeoGen Plasma kunnen we deze versoepelen, verzachten of minder zichtbaar maken.

Acne littekens | Chirurgische littekens | Striae | Traumatische littekens

HUIDVERSTEVIGING

Het verjongen van de volledige huid vraagt een aanpak met de NeoGen Plasma. Verbeterd de algehele contouren en geeft je huid haar jonge uitstraling terug.

Verstevigd gelaatscontouren | stimuleert collageen en elastine
intake huidadvies

PROFESSIONEEL ADVIES

BOEK NU EEN GRATIS CONSULT

Neem contact op met Perfect Skin & Beauty. Wij gaan graag met jou in gesprek en onderzoeken de beste oplossing voor jouw huidwens!