Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Mooie nieuwe plannen! Ga je met me mee?

Ondanks deze Corona-crisis blijf ik aan mijn bedrijf werken.

Momenteel kan ik geen behandelingen uitvoeren maar kan ik wel mijn gasten blijven adviseren, ondersteunen en coachen.

Ik streef erna dat mijn gasten stralen van binnen en van buiten. Dat zij zich vrijer, sterker voelen en in hun kracht gaan staan. Ik wil jou heel graag coachen naar een mooie gezonde huid! Met mooie natuurlijke en biologische producten met een heerlijke geurbeleving!

 

Deze week kreeg ik een hele mooie mail binnen van iemand die hier graag in meegaat;

Een mooie site en logo heb je! Ik ga dadelijk wat producten bij je kopen in de webshop van Éminence Organics. Ik ben helemaal nieuw met Éminence Organics. Ik heb wel álle filmpjes op You Tube gekeken en de hele site eminenceorganics.com uitgeplozen. 
Omdat ik wil dat mijn kinderen mijn ouders nog kunnen zien (en knuffelen) zitten we al weken in vrijwillige quarantaine zodat we zeker ’schoon’ blijven. Ik breng veel tijd door met mijn kinderen en ik kan dat heel goed combineren met deze nieuwe ‘hobby’. Inmiddels ben ik er wel aan toe om producten te proberen, dus ik was voornemens een hele routine op te bouwen de komende maanden inclusief home facial’s.

Ik gebruik op het moment de producten van een ander merk en heb de afgelopen maanden vooral ‘gewerkt’ op de vochtarme en droge huid. Inmiddels wil ik meer, en Éminence Organics biedt ook heel veel meer. 

Ik hoop dat ik snel lang kan komen nadat jullie weer open gaan.

Sterke nog met de sluiting,

Naast deze nieuwe gast krijg ik al heel veel aanvragen voor behandelingen als de salon weer open mag. Ik kan dan ook niet wachten om weer te mogen behandelen.

 

Inmiddels krijg ik al veel nieuwe aanvragen om een afspraak in te plannen om kennis te kunnen maken met deze nieuwe producten! Mijn agenda na Corona loopt dan ook al aardig vol! Wil jij ook een afspraak inplannen of ben je geïnteresseerd welke behandelingen mogelijk zijn? Neem dan contact met mij op of plan een afspraak in ik ontvang je heel graag!

 

Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws Nieuws 

Mogelijk heb je het al zien voorbij komen, maar ik ga met Perfect Skin & Beauty verhuizen!

Ik wil jou meer gaan aanbieden en meer onder 1 dak hebben om te zorgen dat jij je beter gaat voelen!

 

Per september ga ik aan de Vierakkerstraat 40 in Huissen met Perfect Skin & Beauty het pand betrekken. Ik wil graag een Green Spa worden waar ik op een verantwoorde wijze ga ondernemen, ga behandelen en jou ga coachen!

 

Met mooie en eerlijke producten in een mooie praktijk waar jij je op je gemakt voelt! Met persoonlijke aandacht voor jou! Dat staat bovenaan!

 

Een van de nieuwe mogelijkheden die ik hier ook ga aanbieden is permanente make-up! Dit ga ik niet zelf doen maar een expert op dit gebied; Brigitte Scholten. Bij de opening krijg je de mogelijkheid om kennis met haar te maken en zal zij meer uitleg geven over wat zij te bieden heeft! Mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan alvast even een kijkje op haar website; https://sophisticatedbeauty-pmu.nl/

 

Ben jij benieuwd naar hoe het eruit gaat zien? Volg me dan via Social Media!

Natuurlijk mag je me ook altijd een berichtje sturen als je meer informatie wilt!

 

Wendy

Huidspecialiste

Genomineerd voor de Beauty Award “Newcomer of the Year”

Beste 3 van Nederland