Wat fijn dat u onze webshop bezoekt, dank u wel daarvoor.

Wilt u graag een passend advies voor uw huid of meer weten over de producten? De huidspecialist van Perfect Skin & Beauty kan u hierbij helpen. Elke huid is anders en reageert anders. Uw huidspecialiste geeft u geen standaard advies maar een passend advies. Maak ook gerust een afspraak voor een kennismaking en huidanalyse bij Perfect Skin & Beauty voor een nog beter advies.

Indien u niet weet welke producten het beste bij uw huid passen kunt u ook een online advies aanvragen via dit formulier. Uw huidspecialist zal dan contact met u opnemen voor een passend advies.

In onze webshop verzenden wij:

  • gratis bij u thuis bezorgen vanaf € 75,00 (in Nederland), onder € 75,00 komen er € 6,95 aan verzendkosten bij
  • naar België verzenden wij met DPD en gratis vanaf 150 euro. Daaronder vragen wij een bijdrage van € 12,50 in de verzendkosten naar België.

Volg je pakje via Tracktrace

U kunt uw bestelling volgen via tracktrace die u ontvangt van PostNL of DPD. U krijgt deze pas als het pakje ingescand is bij het sorteercentrum. De mail met uw tracktrace niet ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact op met PostNL of DPD.

Niet thuis als de postbode komt?

Mocht u niet thuis zijn op het moment dat uw bestelling wordt aangeboden, geen probleem. U kunt dan uw bestelling binnen 2 weken ophalen op het dichtstbijzijnde postkantoor met het briefje dat de postbode bij u achtergelaten heeft in de brievenbus. In vele gevallen komt de postbode nog 1x het pakketje de volgende dag aanbieden.

Wat is de levertijd?

Wij leveren bestellingen zo snel mogelijk uit. Bestellingen worden verzonden op werkdagen van maandag t/m vrijdag. De bezorging van de bestellingen is van maandag t/m zaterdag.

  • bestelling ontvangen voor 12.00 : worden dezelfde dag verzonden (indien voorradig)
  • bestelling ontvangen na 12.00 : we doen ons uiterste best om hem nog op dezelfde dag te verzenden voor 17.30 (mits voorradig)

Product niet voorradig

Een enkele keer komt het voor dat een product niet op voorraad is of tijdelijk een langere levertijd heeft bij onze leverancier. In de meeste gevallen hebben wij het product binnen 3-4 dagen in huis. Soms duurt het langer omdat het bij de leverancier ook uitverkocht is. Hiervoor enkele weetjes:

  • verzending binnen 2-5 werkdagen : u krijgt van ons geen bericht en de gemiddelde levertijd is 3 werkdagen
  • verzending duurt langer dan 5 werkdagen : u krijgt van ons bericht per email of telefoon (kijk ook even in de spambox als u geen mail of telefoontje ontvangen heb)

Betalingen

Wij verzenden bestellingen na ontvangst van uw betaling.

  • Per Ideal / Bancontact : staat het bedrag direct op onze rekening en nemen wij uw bestelling direct in behandeling.
  • Vooraf overmaken : wij nemen uw bestelling in behandeling en verzenden hem na ontvangst van uw betaling.

Suggesties & Klachten

Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden. Heeft u desondanks alles toch een klacht over onze service of een product, stuur uw klacht dan naar info@perfectskinenbeauty.nl en u krijgt binnen 48 uur een reactie op uw suggestie of klacht.

Terugname

Wij nemen alleen producten retour die ongeopend en ongebruikt zijn binnen 2 weken na levering volgens het herroepingsrecht. Producten die wel gebruikt of geopend zijn, kunnen wij helaas niet retour nemen.

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit