Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Waarom kan ik u helpen met huidverbetering en anti-aging?

Sinds ik ben begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste is het voor mij duidelijk dat ik me wil richten op huidverbetering en anti-aging.  Het is fantastisch om mijn klanten te kunnen helpen met het verbeteren van de huid, en te zien wat voor impact dit op hen heeft.

De reden dat ik U kan helpen met uw huidverbetering en anti-aging is omdat ik continue in ontwikkeling blijf!

Nadat ik mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb afgerond ben ik gestart aan de opleiding voor medisch schoonheidsspecialiste bij U-consultancy.  Meer dan twee miljoen mensen in Nederland hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Dit gaat dus om bijna 1 op de 8 Nederlanders. Iedere schoonheidsspecialist krijgt daarom regelmatig te maken met cliënten die een huidaandoening hebben. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat ik beschikover voldoende dermatologische kennis. Ik vind het superinteressant om me te verdiepen in de huid die toch al zo interessant is! Met de medische kennis die ik hier op doe zal ik nog sneller huidproblemen herkennen waardoor ik u beter kan helpen.

Daarnaast ben ik gestart met een opleiding Orthomoleculaire voeding, dit omdat ik ervan overtuigd ben dat we de huid zowel van buiten- als van binnenuit goed moeten verzorgen. Om hierin advies te kunnen geven is het noodzakelijk om over de juiste kennis te beschikken!

Zo blijf ik continue ontwikkeling en ik blijf ook constant de ontwikkelingen in de markt in de gaten houden!

Mijn missie is om u weer mooi te laten voelen met een stralende huid, dat ik hierbij mijn passie huidverbetering voor kan gebruiken is fantastisch!

Heeft u nu nog vragen hierover? Stel ze gerust! Ik sta voor u klaar!

Gun uw huid het beste! U doet uw hele leven ermee!

Uw huidspecialiste, Wendy Meyer

Terug naar overzicht

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01
skin-vignet-diap-2
feelgoodcadeau_white_137x50
170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant