Met het You are meant to Shine abonnement geef jij jouw huid de aandacht die het verdient.

Ik ben (wederom) genomineerd voor de Beauty Award ’22.

Hiermee behoor ik tot de top 3 schoonheidsspecialisten in de regio Oost-Midden Nederland.

Op 14 februari werd bekend dat ik  kans maakt op de Beauty Award voor “Schoonheidsspecialiste van het jaar 2022 regio Oost-Midden”. De jury nomineerde  op basis van mijn bedrijfsplan en het bezoek van een zogenoemde mystery guest. Ik hoor nu al tot de top 3 van Oost-midden Nederland! Op 24 april wordt bekend of ik de Beauty Award mee naar Huissen mag nemen.

Speciaal voor mijn nominatie heb ik een Genomineerde behandeling samengesteld. Deze heerlijke relaxte en huidverbeterende behandeling van Ayuna neemt je mee in een ontspannen reis van 60 minuten.

“Het is een holistisch moment, eentje waarbij je kiest voor een heerlijke ervaring, verwennen en een goed gevoel.”
Deze behandeling t.w.v. € 125,00 ontvang jij voor slechts € 89,50 tevens ontvang jij na afloop een sheet masker met een intens hydraterend prebiotisch serum om de huid intensief te voeden en de beschermende barrière functie te herstellen. (t.w.v € 12,50)

 

Daarnaast krijg je bij iedere huidverbeterende behandeling die wordt geboekt een lotnummer waarmee je 23 april kans maakt op een verrassingsbox met allemaal leuke goodies van ondernemers uit het centrum van Huissen! Ook maak je daarmee kans op behandelingen in de salon! 23 april worden de lotnummers getrokken!

Boek nu de Genomineerde behandeling, ontvang het masker en maak kans op een van deze prijzen,