La Colline | All over Anti Aging | Huidverjonging

Het allerbeste op het gebied van anti aging

La Colline is een exclusief huidverzorgingsmerk dat technisch onderzoek combineert met de hoogst mogelijke kwaliteit van haar producten. Deze technische kennis wordt aangevuld met hoogwaardige behandelingen voor het instituut, geïnspireerd door Aziatische tradities. Juist deze mix van culturen maakt La Colline een werkelijk uniek huidverzorgingsmerk.

Met het ouder worden, beschadigen de cellen van de huid. Schadelijke factoren van buitenaf zoals UV stralen, stress, etc. ontregelen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria een krachtige combinatie ontwikkeld van technologische en zeer geavanceerde ingrediënten het: CMA Complex. Dit complex vult de energie en de zuurstofreserves van de cellen aan zodat hun vitale functies worden geoptimaliseerd. Door deze nieuwe energie, hersteld de huid haar gezonde zuurstof gebruik. De stofwisseling van de cellen wordt gereactiveerd en geeft de huid een boost van stralende frisheid. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid is goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en met een stralende teint.

VERFIJNDE AANRAKINGEN

FACE CARE EXPERTISE

La Colline nodigt je uit om te genieten van een  moment voor jezelf met zorg en aandacht, dankzij de expertise van de Face Care  van La Colline.

Hoogwaardige producten – die ontstaan zijn door uitgebreid onderzoek naar het celmetabolisme – worden gecombineerd met een verfijnt en authentieke sfeer waarin oog voor detail wordt vertaald in precisie van behandeling en respect voor prachtige rituelen.

De behandelingen omvatten ademhaling en stretching in afwisselende fasen, net zoals ontspannende en activerende massages waardoor lichaam en geest in volledige harmonie kunnen ontspannen & herstellen.

TECHNISCHE EXPERTISE

HET VERTRAGEN VAN TIJD IN HUIDVEROUDERING

In de traditie van Zwitserse meesters in het maken horloges, worden bewegingen samengevoegd om fysiologische effecten aan de huid en cellen te geven met de bedoeling de tijd en tekenen van veroudering te vertragen en uit te stellen.   

Het cosmeticahuis La Colline is opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Het concept van La Colline is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en actieve plantaardige extracten.

De onderzoekers van de La Colline Laboratoria hebben zich toegelegd in hun werk op de studie naar celvernieuwing en de activering van metabolische energie van de cel. Dit proces is met succes vertaald naar de toepassing in cosmetica.

Zo is het team erin geslaagd een methode te ontwikkelen waarmee het zuurstofgebruik van de huidcellen exact te meten is. Met deze experimenten was het mogelijk het gepatenteerde CMA complex, oftewel de Cel Metabolisme Activering, te ontwikkelen. Deze formule heeft een unieke en vernieuwende combinatie van biologische en fysiologische bestanddelen.

Monique -56 jaar
Monique -56 jaar
Lees verder
"De direct zichtbare resultaten van de La Colline Treatment maken me sprakeloos. Een ongelofelijke ervaring"
5/5
Janneke - 45 jaar
Janneke - 45 jaar
Lees verder
"Na de treatment was mijn huid voller en steviger alsof het opnieuw in shape was gebracht, mijn contouren zijn weer zichtbaar"
5/5
Jeanette - 37 jaar
Jeanette - 37 jaar
Lees verder
"Eindelijk, mijn gevoelige huid heeft niet gereageerd met roodheid tijdens de treatment. Een echte sensatie"
5/5
Linda - 52 jaar
Linda - 52 jaar
Lees verder
"Een echte next level behandeling. De geuren, de textuur, de grepen, de rust, alles bij elkaar is precies waar ik naar op zoek was"
5/5

FACE TREATMENT MENU

Deze behandeling zorgt voor een intens gevoel van welzijn en onmiddellijke hydratatie. De huid is onmiddellijk gladgestreken, zuurstofrijk, energiek.

Deze gepersonaliseerde anti-aging gezichtsbehandeling  is geschikt voor elke behoefte. Een echte wandeling tijdloze zintuiglijke ervaring in de Zwitserse Alpen. Doordrenkt met serums wordt het gezicht zacht en effectief gemasseerd. In een paar gebaren wordt de huid gelift en voller. Het gezicht straalt met een prachtige glow

Deze exclusieve kenmerkende behandeling begint met een rugmassage met weldadige warmte. Het gezicht wordt vervolgens versterkt door een compleet ritueel inclusief een gepersonaliseerde massage en een collageenmasker (98%)  dat de zachtheid, tonus en herstelt dichtheid van de huid. Het is echt een herstellende en stimulerende ervaring.

Tijdens deze gepersonaliseerde anti-aging behandeling wordt het gezicht gereinigd, gemasseerd en gehydrateerd voordat u de voordelen van het masker plukt. De huid ziet er jeugdiger uit, de gelaatstrekken en het oogcontouren worden gladgestreken.

intake huidadvies

PROFESSIONEEL ADVIES

BOEK NU EEN GRATIS CONSULT

Neem contact op met Perfect Skin & Beauty. Wij gaan graag met jou in gesprek en onderzoeken de beste oplossing voor jouw huidwens!