Cosmedix gezichtsbehandeling

Bij de producten van Cosmedix zal je merken dat de kracht immens hoog is en de neveneffecten minimaal tot niks zijn. Wat je ziet is dat jouw huid elke dag mooier wordt.

De peels variëren van metabolische peelings tot Retinol-therapieën. We kunnen ieder huidprobleem- en indicatie behandelen inclusief de verouderde, droge, gedehydrateerde huid. Ook kan je terecht met hyperpigmentatie, grove poriën, acné en de vette- en gevoelige huid.

Gratis intake inplannen

Wat is een Cosmedix gezichtsbehandeling?

Zeker weten dat jij je huid goed doet en er een prachtig, verzorgd resultaat aan over houdt? Dat kan met de Cosmedix-gezichtsbehandeling! Voorheen werd in deze behandeling gebruik gemaakt van producten die ondanks het mooie resultaat, ook veel huidirritaties konden opleveren, maar dat is verleden tijd. 

Een cosmetische pionier heeft een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties, zonder dat er irritaties optreden die vaak worden verwacht. Vandaag blijft Cosmedix de toekomst voor professionele skincare vormgeven door de 4 hoofdpijlers:

 • Slimmere exfoliatie
 • Skin matrix support
 • Betere botanische ingrediënten
 • Chirale correctie voor productprestaties op het hoogste niveau

Om meteen effectief te kunnen starten met het Level-up systeem, is het van belang dat de huid wordt voorbereid. Omdat wij werken met chiraal gecorrigeerde ingrediënten is het resultaat verbluffend omdat deze werkstoffen zo zijn neergezet dat de diepere lagen bereikt kunnen worden. Nog nooit eerder heeft bijvoorbeeld retinol zo krachtig kunnen werken zonder nadelige effecten. Voorheen bracht je retinol (vitamine A) aan op de huid waarbij de reacties heftig konden zijn terwijl het eindresultaat dan wel mooi was.

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

Wij volgen een uniek Level-up systeem om jouw huid op een verantwoorde manier te laten wennen aan de peelings. De levels betekenen de volgorde waarin de behandelingen zullen plaatsvinden waarbij er wordt gestart met de meest zachte peeling.

 • Level 1: In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht. De volledige huidbarrière en balans worden hersteld en in topconditie gebracht
 • Level 2: In deze fase werken we sterk huidverjongend en huidverbeterend waardoor je direct resultaat ziet en we dit vasthouden
 • Level 3: In deze fase werken we op de perfectie en gaan we voor maximaal langdurig resultaat

Als je je afspraak boekt, hoef je zelf geen keuze te maken uit de diverse behandelingen. Je kiest voor een Cosmedix Facial en voorafgaand aan de geboekte behandeling kijken we samen naar wat de beste behandeling is die op dat moment bij jouw huid past.

Gratis intake inplannen

Wanneer wordt er gekozen voor de Cosmedix gezichtsbehandeling?

Tijdens de gratis intake kijkt de specialist met jou mee naar wat het beste bij jouw huid past. Het fijne aan de Cosmedix gezichtsbehandeling is dat die bij iedereen toegepast kan worden, op ieder huidprobleem kan er gewerkt worden. 

Er wordt voor deze behandeling gekozen als er behoefte is aan huidverbetering, maar ook wanneer er de wens is voor een moment van ontspanning.

Gratis intake inplannen

Wat is de voor- en nazorg?

Tijdens het werken in het level-up systeem, is het belangrijk dat de producten van Cosmedix, die de specialist aanraadt, ook thuis worden gebruikt. Deze samenwerking tussen specialist en klant is erg belangrijk want enkel bij het gebruiken van de juiste thuisproducten is het in de behandeling mogelijk om samen van Level 1 door te werken naar de volgende levels. 

Na een Cosmedix-behandeling is het belangrijk om goede SPF te gebruiken en de huid goed te blijven hydrateren.

Gratis intake inplannen

Het resultaat

Je kunt van de Cosmedix gezichtsbehandeling verwachten dat er een diepe, intensieve huidverjonging plaatsvindt. Dit houdt onder andere in dat er ook vermindering van fijne lijnen en rimpels zichtbaar zal zijn.

Ook werkt het voor diepe, hardnekkige pigmentatie of tegen acné-littekens. Al met al zorgt deze behandeling voor een totale verbetering van de huidstructuur!

Veelgestelde vragen

 • Natural Moisture Factors (NMF’s). Deze verhogen de hydratatie en tolerantie van de huid. 
 • Chiraal gecorrigeerde werkstoffen die nobelprijzen hebben gewonnen
 • Ingekapseld Retinol (vitamine A), zonder dat deze op de huid irriteert
 • Plantaardige ingrediënten
 • Effectieve AHA’s 
 • Epidermal Growth Factors (EGF)
 • Anti-aging Peptides 
 • Krachtige antioxidanten
 • Parabenen
 • Benzoyl Peroxide
 • Petroleumderivaat
 • Natrium Lauryl Sulfate (SLS)
 • Kunstmatige geurstoffen
 • Kunstmatige kleurstoffen
 • Ruwe toevoegingen
 • Dierlijke ingrediënten

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw gratis intake

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, Wo, Do09:00 - 21:00
Di, Vr09:00 - 18:00
Za09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu