Nu ook bij ons in de salon huidtherapeute Dionne. Ook voor definitief ontharen. Meer informatie


Vanaf 25 september kan je bij Perfect Skin & Beauty terecht bij een huidtherapeut van Cosmetique Totale

Dionne Smits, huidtherapeute bij Cosmetique Totale, zal gemiddeld 1x per maand bij ons op locatie om onze gasten te behandelen.

De eerste keer dat Dionne aanwezig zal zijn is 25 september. Wil je graag een intakegesprek inplannen, neem dan contact met ons op.

Cosmetique Totale staat voor de beste huidtherapeuten die de beste laserbehandelingen en peelings uitvoeren. Ze zijn erkend door alle zorgverzekeraars waardoor de behandeling mogelijk vergoed wordt.

Huidtherapie wordt bij Cosmetique Totale uitgevoerd door de speciaal opgeleide, gekwalificeerde hbo huidtherapeuten. Zij behandelen met de nieuwste medische apparaten om de beschadigde huid optimaal te kunnen behandelen. Bij Cosmetique Totale werken ervaren huidtherapeuten met de beste medische lasers en peelings. Zo kunnen ze als geen ander veilig, snel en effectief acne- littekensoverbeharingpigmentvlekkencouperosetatoeages en rimpels verwijderen.

Zij gaan net een stapje verder dan dat wij zelf als huidspecialiste kunnen gaan. Net als het Ministerie van Volksgezondheid streven wij ernaar de kwaliteit van de diverse laserbehandelingen te waarborgen. Daarom worden alle laserbehandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten (Huidtherapie is geregistreerd volgens de wet BIG, artikel 34).

Wat doet een huidtherapeut?

Het werk van een huidtherapeut (huidtherapie) bestaat voornamelijk uit het verminderen, oplossen of voorkomen van (klachten door) huidproblemen. Een huidtherapeut werkt vaak samen met andere specialisten zoals schoonheidsspecialisten, dermatologen en huisartsen. Het specialisme huidtherapie wordt gezien als een aanvulling op dermatologie.

Huidtherapie

 Wanneer ga je naar een huidtherapeut?

Je kunt voor alle huidproblemen terecht bij onze huidtherapeut.
Voorbeelden van klachten waarbij huidtherapie wordt toegepast zijn:

• Lichte tot zware vormen van acne
• Vaataandoeningen zoals rosacea of couperose
• Pigmentvlekken
• Littekens verwijderen of het camoufleren daarvan
• Overbeharing
• Ongewenste tatoeages

Verschil tussen een huidtherapeut en dermatoloog

Een dermatoloog en huidtherapeut werken goed samen. Een huidtherapeut is speciaal hoogopgeleid voor het professioneel uitvoeren van de behandelingen zoals:
• Camouflagetherapie
• Lichttherapie
• Lasertherapie
• Peeling
• Coagulatie

Daarin tegen kan je bij een dermatoloog weer beter terecht voor:
• Het voorschrijven van medicatie
• Nemen van een huidbiopt
• Spataderen verwijderen
• In sommige gevallen injectables

Mede door onze deskundigheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Vergoeding huidtherapie

Huidtherapeutische behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed. Of je de behandelingen vergoed krijgt is afhankelijk van jouw zorgverzekering. Huidtherapie valt onder de aanvullende zorgverzekering. Als je recht hebt op een vergoeding dan zit je bij ons goed, want wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars!

Wil je gratis advies van de huidtherapeut?

Graag nodigen we je dan uit voor een gratis en vrijblijvend consult.
Tijdens dit consult kan de huidtherapeut jouw huid goed bekijken en kan je jouw wensen bespreken. Vervolgens kan de huidtherapeut met deze informatie je een persoonlijk advies geven voor een behandelplan die aansluit bij jouw wensen. Ook kan de huidtherapeut direct vertellen of deze therapie wordt vergoed door je zorgverzekeraar of wat de eventuele kosten daarvoor zijn.

Welke apparatuur gebruikt de huidtherapeut?

Onze huidtherapeuten werken alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Al onze lasers hebben het strenge FDA keurmerk. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om jouw huid!

 

huidtherapeut

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01