Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Als klanten bij mij een eerste behandeling willen boeken start ik altijd eerst met een intake en een huidanalyse, hierna wordt dan de afspraak gemaakt voor een behandeling. Vaak zijn klanten daar verbaasd over, ik leg u graag uit waarom ik dit doe.

De klanten vinden het vaak heerlijk om in de (verwarmde) stoel te liggen en zich lekker te laten verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling. Voor mij is dit heerlijk om te zien maar zie ik dit meer als een kadootje aan de klant.

Wat bedoel ik hier nu mee? Een bezoek aan een schoonheidsspecialiste werkt niet alleen ontspannend maar is ook bedoeld om uw huid in optimale conditie en gezondheid te brengen en te houden. Uw huid is uw grootste orgaan, beschermt ons lichaam tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en kou. Echter, wist u dat de huid ons ook beschermt tegen ziektekiemen en zorgt voor de afgifte van afvalstoffen? Het is dus erg belangrijk om onszelf en onze huid in optimale conditie te houden.

Ik vind het nodig om voorafgaande aan een behandeling de juiste keuze te maken voor een behandeling. Er zijn nl heel veel verschillende soorten behandelingen en niet iedere behandeling past bij uw huid. Door een uitgebreide intake en huidanalyse kan ik goed bepalen welke behandeling bij uw huidconditie past.

Tijdens de intake mag u een aantal vragen beantwoorden zodat u een goed advies krijgt van mij. Deze vragen gaan bijvoorbeeld over hoe u uw huid thuis verzorgt, gebruikt u medicatie, bent u allergisch en nog meer vragen. Daarna krijgt u een huidanalyse, onder andere met het huidanalyse apparaat. Deze kijkt dieper in de huid zodat we kunnen zien wat er onderliggend in de huid speelt.

Na deze intake & huidanalyse kan ik u een goed advies geven en samen met u een plan opstellen hoe u uw huid kunt verzorgen en verbeteren. Dit is ook het moment dat we samen kijken naar welke behandeling u wenst en deze kunnen we dan gaan inboeken!

Zo weet u zeker dat de behandeling die u gaat krijgen op maat is gemaakt voor u en, zeker niet onbelangrijk, dat er meer dan genoeg tijd wordt ingepland voor de behandeling zodat u ook heerlijk kunt ontspannen!

Waarom naar een professionele schoonheidssalon gaan, als u ook in de winkel allerlei soorten huidverzorging, producten en apparatuur kunt kopen?

De belangrijkste reden om een schoonheidsspecialiste te bezoeken is het in topconditie brengen en het onderhouden van uw huid! Daarnaast zijn de volgende 3 redenen ook belangrijk! 3. Een moment om te ontspannen Even tijd voor uzelf en uw gezondheid is ook erg belangrijk. Vaak gunnen we ons dit zelf niet maar knappen we er erg van op als we het wel doen. Tijdens de behandeling kunt u even helemaal relaxen en is alle aandacht voor u.

Gun uw huid het beste! U doet uw hele leven ermee!
Uw huidspecialiste, Wendy

Terug naar overzicht