Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Cryolipolisebehandeling in Huissen

Loop jij hier ook tegen aan?

– Je sport maar krijgt net die laatste vetrolletjes maar niet weg
– Je eet gezond, maar toch kom je altijd op dezelfde plekken aan

– Je broek zit altijd net te strak bij de buik en de heupen
– De binnenkant van je benen schuren altijd tegen elkaar aan
– Steeds als je afvalt, verlies je juist op de verkeerde plekken het vet
– Je begint aan te komen door de overgang

Maak kennis met de body-wizard cryolipolise behandeling en zeg je probleemzones gedag! 

 

Cryotherapie-behandeling

Waar cryolipolyse als methode om vet te verliezen vooral voordelen kent, is deze techniek – helaas – niet voor iedereen geschikt.

Tijdens een eerste (gratis) intake, bepalen we of je voor een behandeling in aanmerking komt.

Wil jij weer beter in je vel zitten en mooiere contouren krijgen? Op welke plekken van het lichaam kan de behandeling worden ingezet?

√ Buik

√ Bovenarmen

√ Benen (binnen- en buitenkant)

√ Knieën

√ Heupen

√ Flanken (Love Handles)

√ Taille

√ Rug

√ Onderkin


De Body-wizard Duo maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke Body-wizard Duo is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de veilige cryolipolyse technologie van de Body-wizard Duo worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten

De voordelen van vet bevriezen!

√ Vetverlies vaak al na één behandeling zichtbaar/meetbaar

√ Egaal en strak resultaat – geen oneffenheden van de huid

√ Veilige uitwendige behandeling – geen operatie nodig

√ Geen hersteltijd – u kunt uw dagelijkse bezigheden direct hervatten

√ Gecertificeerd, professionele apparatuur

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De Body-wizard Duo cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan. Er kunnen door diverse oorzaken ‘nieuwe’ vetcellen ontstaan:

– Vetcellen kunnen zich verplaatsen

– Vetcellen kunnen zich vergroten/ opblazen

– Vetcellen kunnen zich splitsen als ze te groot worden

Met name het vergroten/ opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Afhankelijk van de levensstijl kan het nodig zijn om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Waar cryolipolyse als methode om vet te verliezen vooral voordelen kent, is deze techniek – helaas – niet voor iedereen geschikt. Tijdens een eerste (gratis) intake, bepalen we of je voor een behandeling in aanmerking komt.

Waar hangt dit dan van af? De Body-wizard behandelt de vetcellen die liggen tussen de opperhuid en de spieren. Cryolipolyse is niet geschikt om zogeheten visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Orgaanvet is slechts te verminderen door veel lichaamsbeweging in combinatie met een gezonde voeding.
Met andere woorden, cryolipolyse is geen oplossing voor mensen met overgewicht of obesitas.
Gemiddeld geeft elke Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Een behandeling duurt gemiddeld een uur (exclusief intake) en over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone dient een periode te zitten van 10-12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Het liefst ga je natuurlijk voor een blijvend resultaat – tot lange tijd na je behandeling. En dat kan, maar voor niets gaat de zon op. Waar de behandeling absoluut de gewenste resultaten geeft, blijft het een hulpmiddel – geen ‘wondermiddel’. Het vraagt ook na de behandeling dat je je gezonde lifestyle handhaaft en voldoende blijft bewegen.


Vet bevriezen, de behandeling

Met je persoonlijk behandelplan als startpunt, maak ik vervolgens foto’s van de te behandelen gebieden. Alvorens we starten met de behandeling, mag je op de weegschaal gaan staan en geef jij via het toestemmingsformulier je toestemming voor de behandeling. Met een speciale huidpen markeer ik de te behandelen probleemzones die dan bijna aan de beurt zijn. Eerst wordt nog – om je huid te beschermen tegen de kou – een speciale gelpad aangebracht. En dan start de behandeling.


Wat gebeurt er precies bij het bevriezen van vet?

Op dat moment breng ik de applicator aan op je huid. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid – inclusief de onderhuidse vetlaag – in de applicator gezogen, waarna het koelen van de vetcellen begint. In drie minuten tijd wordt de huid echter eerst opgewarmd tot 40 graden Celsius. Door het opwarmen van de huid wordt de vetlaag namelijk sponzig, en kan de laag waar de vetcellen moeten worden vernietigd beter worden bereikt. Direct daarna wordt de huid afgekoeld tot minus 11 graden Celsius, waardoor de vetcellen zelf een temperatuur van 2 tot 4 graden bereiken. Dit proces wordt cryolipolyse genoemd.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een vetcel bij een temperatuur van 2 tot 4 graden wordt afgebroken. Om dit te bereiken, dient minimaal zestig minuten te worden gekoeld tot min 11 graden Celsius. Na een uur haal ik de applicator dan weer van je lichaam en masseer ik het behandelde gebied intensief. Je huid kan hierdoor rood kleuren, maar kleurt al snel – meestal binnen een half uur – weer bij.

Hoewel de behandeling pijnloos is, kan weliswaar een trekkerig gevoel worden ervaren. Waar de huid in het begin erg koud zal aanvoelen, verdwijnt dit gevoel binnen de eerste tien minuten en zal het al snel overgaan in gevoelloosheid. Als afleiding kun je tijdens de sessie iets lezen, internetten of (eindelijk) even ontspannen.

Zijn de behandelde vetcellen eenmaal gekristalliseerd, oftewel bevroren, dan voert je lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke wijze af. De behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. En is de behandeling geslaagd – en jouw doel bereikt!


Zone

Minimaal aantal plaatsingen per keer

Benen2-6 plaatsingen
Armen2 plaatsingen
Buik1-4 plaatsingen
Taille2-4 plaatsingen
Rug2-4 plaatsingen
Kaakcontour2 plaatsingen

Klik op onderstaande button en maak direct jouw afspraak voor een gratis intake.

Wil je telefonisch een afspraak maken?

Bel dan naar 06 533 063 34

 

Ontvang nu jouw voordeel!

Ik ben genomineerd voor de Beauty Award “Newcomer of the Year 2020”

Mijn naam is Wendy Meyer en ik ben trotse eigenaresse van Perfect Skin & Beauty. Sinds 2018 ben ik gevestigd in mijn salon in Huissen en heb ik al vele gasten geholpen met een mooiere en stralende huid. Hierdoor hoeven ze zichzelf niet meer te verstoppen en hebben ze veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Heel veel vrouwen voelen zich onzeker over hun huid. Ik wil je helpen om weer zelfvertrouwen te krijgen!

Daarom is het mijn missie om jou weer te laten stralen met een mooie huid! Alleen door samen te werken gaan we dit bereiken! Jij bepaalt!

 

Waarom kies je voor Perfect Skin & Beauty

  • Persoonlijke aandacht

  • Genomineerd voor de Beauty Award en daarmee behorende tot de beste 3 nieuwkomers van Nederland

  • Ruime openingstijden (2 avonden & zaterdag geopend)

  • Ruime kennis van het vak wat net een stapje verder gaat (opleiding tot medisch schoonheidsspecialist)

Recensies

Ik ging zoeken online naar een nieuwe schoonheidssalon want ik ben verhuisd en deze kwam gelijk op een hele hoge score. Mooie website en onverzichtelijk. Toen ik aan kwam werd ik warm ontvangen en kon ik ook fijn kletsen met de gene die mij geholpen heeft dat voelt dan gelijk prettig aan. Er werd ook heel erg geluisterd naar mijn wensen hoe ik het wou hebben en er werd niet gezegd oh dat zou ik niet doen dat is zonde of wat dan ook dat voelt gelijk goed aan. Ik heb na mijn afspraak gelijk een vervolg afspraak gemaakt! Heel erg bedankt!

Noortje van Veen

Wendy neemt alle tijd voor je, analyseert je huid goed om vervolgens uitgebreid advies te geven. Samen neemt ze het behandelplan goed met je door. En daarna de behandeling die heerlijk is en maakte dat ik ontspannen en met een mooi resultaat naar buiten liep.

Margreet Kaemingk

Super goed resultaat van de behandeling, voelt heerlijk fris aan! Wendy is een enorm fijne vrouw om door behandeld te worden. Mooie behandelkamer en erg relaxed.

Wendy Elshout

Nu ter kennismaking

Wij geven je tijdens het intakegesprek een totaal prijs voor jouw Cryolipolyse programma.

 

Maak nu gebruik van ons speciale aanbod:

√ Eerste twee plaatsingen voor €98 (i.p.v. €175) per plaatsing.*

√ Ontvang een gezichtsbehandeling t.w.v. €97,50 bij het inboeken van een cryolipolyse programma (geldig t/m 30/9/2020).*

*Geldig bij minimaal 3 behandelingen. Het programma moeten binnen 1 jaar voldaan zijn.

 

Klik op de button en maak direct je afspraak voor een vrijblijvende intake en adviesgesprek

Of bel naar 06 533 063 34

Ja! Ik wil graag een intake voor de Body Wizard

Contactgegevens

Perfect Skin & Beauty
Limes 84
6852 SG HUISSEN

06 533 06 334
06 533 06 334
info@perfectskinenbeauty.nl

KvK: 72112212
BTW: NL001685276B91
IBAN: NL41 RABO 0331145871

Contact opnemen

    We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.