Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Sinds kort ben ik met Cosmedix gaan werken en heb ik dit merk in mijn salon naast mijn producten van Klapp.

Met Cosmedix heb ik een High Level huidverbeteringsprogramma in de salon gehaald. Cosmedix is onderscheidend op de markt omdat ze streven naar het gebruik van de zuiverste ingredienten voor de huid. Cosmedix neemt geen concessies door formules te maken met harde irriterende actieve ingredienten. Cosmedix biedt de hoogste kwaliteit van professionele huidverbeterende behandelingen en producten voor thuiszorg.

Cosmedix is;

Exclusief

 • Parabenen
 • Kunstmatige kleurstoffen
 • Kunstmatige geurstoffen
 • Ruwe toevoegingen
 • Benzoyl Peroxide
 • Petroleumderivaat
 • Natrium Lauryl Sulfate (LSL)

Inclusief

 • Plantaardige ingredienten
 • Vriendelijke, effectieve AHA’s
 • Ingekapselde vitamine A
 • Anti aging peptide
 • Krachtige anti oxidanten
 • Nobel prijs winnende technologieen
 • Epidermal Grow Factors (EGF)
 • Chiraal gecorrigeerde actieve ingredienten

Ik bied in de salon diverse facials (gezichtsbehandelingen) aan van Cosmedix, deze werken op verschillende soorten huidprobleemgebieden. Bijvoorbeeld de Age Facial Hiermee verminder je de eerste tekenen van huidveroudering, inclusief fijne lijntjes en rimpels. De behandelingen maken de huid onmiddellijk zachter en geeft een stralende teint. Of wat denk je van de Clarity facial, deze vecht tegen overtollig talg met als gevolg een zuivere en gezonder uitziende huid. De Calming facial is geschikt voor mensen met een gevoelige huid, deze facial kalmeert de gevoelige en geirriteerde huid met een behandeling die ook de tekenen van veroudering op afstand houdt. De facial treatiment for dry skin helpt, de naam zegt het al, droge huidtypen de vochtbalans, vitaliteit en stevigheid van de huid te herstellen. Dan is er ook nog de Let’s get even, met deze facial minimaliseer je ouderdomsvlekjes, hyperpigmentatie en zonbeschadiging. Deze behandeling helpt ook erg goed bij het verfijnen van de huidstructuur.

Hele mooie resultaten bereik je met de metabolische peelings van Cosmedix.

De peelings zijn onderverdeeld in levels. Je start met level 1 en je kan doorstromen in de tijd naar level 1+, 2 en 2+. We kijken hierbij goed naar het huidtype en naar het doel wat jij als klant stelt. Daarbij is het belangrijk dat de huid goed wordt voorbereid op de peelingbehandeling. Dit doe je door de producten met de retinol een paar weken voorafgaande aan de peeling te gebruiken.

Cosmedix heeft mooie starterskits. Deze zijn voor iedere huidconditie aanwezig. Hiermee kan je de huid voorbereiden op de peeling en kan je de producten van Cosmedix ervaren voor een vriendelijke prijs. Het totaalpakket is € 130,00. Hierin zit een starterskit met 4 producten (miniformaat) en een toner (met de toner doe je ongeveer 4 maanden). Na 3 weken deze producten gebruikt te hebben is je huid voorbereid op de eerste peeling.

Retinoiden staan bekend om hun krachtige cel vernieuwende capaciteiten. Retnoiden prikkelen het cel vernieuwingsproces door een signaal naar de kern van de cel te sturen terwijl Aha’s de verbindingen tussen dode cellen afbreken. Dit zijn twee verschillende mechanismen die elkaar kunnen aanvullen wanneer zij in combinatie worden gebruikt. Deze combinatie heeft aangetoond dat het de celvernieuwing versnelt en versterkt.

Als gevolg hiervan zal de huid er onmiddellijk gladder en strakker uitzien, zal de huid oplichten en verhelderen waardoor er ook minder kans bestaat om pigmentverstoringen te ontwikkelen. En niet te vergeten; de huid zal zichtbaar verjongen.

Met cosmedix heb je gegarandeerd resultaat. Het resultaat wordt ook al snel behaald, vaak zie je binnen 3 weken al een heel mooi resultaat!

Ben jij benieuwd wat Cosmedix voor jouw huid kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01
skin-vignet-diap-2
feelgoodcadeau_white_137x50
170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant