Wat is nou leuker dan een beleving cadeau te geven?

U kunt bij mij een cadeaubon kopen waarmee u iemand anders ook een behandeling of producten van Perfect Skin & Beauty kunt geven. De ontvang(st)er heeft de vrije keuze hoe de cadeaubon te gaan besteden.

Wie gunt u een heerlijke behandeling of producten? U kunt zelf bepalen van welke waarde u de cadeaubon wilt ontvangen. Echter, wilt u natuurlijk wel een cadeaubon geven waarmee de ontvanger ook wat kan. Ik adviseer u dan ook de tarieven te raadplegen als u een cadeaubon wilt aankopen.

De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 10,00. Indien u wenst dat de cadeaubon bij u thuis wordt bezorgd is dit mogelijk. Binnen Huissen kom ik de bon bij u afleveren, buiten Huissen wordt de bon verzonden met een Track & Trace code, zodat u kunt volgen waar de bon is en wanneer u deze thuis kunt verwachten. (hier zitten wel verzendkosten aan verbonden)

Bij cadeaubonnen van € 50,00 en hoger, zal bij de cadeaubon een leuk cadeautje zitten. U kunt contact opnemen per mail of via de app om een cadeaubon te bestellen. Tevens kunt u via het online reserveringssysteem een afspraak van 15 minuten maken om een cadeaubon op te halen.

Ik wil iemand een cadeaubon geven

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit