Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Wat een bijzondere tijd waar we nu staan. Hoe kijken we hier later op terug? Dit hadden we vorig jaar nooit kunnen bedenken!

Ondanks dit alles gaat Perfect Skin & Beauty gewoon door! Recentelijk zijn we verhuisd naar een pand in het winkelcentrum van Huissen en werken hier al een paar maanden met vol enthousiasme!

Ben jij een zelfstandige ondernemer in de schoonheidsbranche en heeft jouw bedrijf een toegevoegde waarde binnen ons bedrijf?

In dit pand zijn 4 behandelruimtes waarvan er nog 2 beschikbaar zijn voor een aantal dagen per week! Inmiddels zijn er in het pand werkzaam;

  • Schoonheidsspecialiste
  • Masseuse
  • Nagel- en wimperstyliste
  • Waxspecialiste
  • PMU specialiste
  • Cosmetisch Arts
  • Huidspecialiste

In de huur van deze behandelruimtes zit GWL, Internet, Wasmachine & Droger, een mooie ontvangstruimte, koffie/ thee. De ruimtes zijn respectievelijk 12,8 en 14,5 m2 en zijn ook voorzien van een behandelstoel of welnessbank.

Perfect Skin & Beauty zoekt een samenwerking met bijv. een zelfstandige (medisch) pedicure, mesoloog, orthomoluculaire behandelaar of iemand die aansluit bij het concept.

Ik hanteer vaste huurprijzen. (Ik hanteer vaste kortingen bij meerdere dagen) duidelijke contracten en ik werk graag met zelfstandige ondernemers die kwaliteit leveren aan klanten en staan voor persoonlijk contact. Het contract wordt aangegaan voor een jaar, met een opzegtermijn van 3 maanden vooraf.

Het pand zit midden in het centrum van Huissen op een A1 locatie (vierakkerstraat 40) en we kunnen elkaar versterken en elkaars klanten doorsturen.

Ben jij op zoek naar een behandelruimte? En wil jij graag in een team werken maar wel volledig zelfstandig? Of ken jij iemand die dit zou willen? Neem dan voor meer informatie contact op met Wendy Meyer van Perfect Skin & Beauty via wendy@perfectskinenbeauty.nl of 06 533 063 34. Vermeld hierbij wel je bedrijfsnaam en welke werkzaamheden je wilt gaan uitvoeren want ik wil geen dubbele diensten gaan aanbieden.