Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Wat een bijzondere tijd waar we nu staan. Hoe kijken we hier later op terug? Een paar maanden geleden hadden we dit nooit kunnen bedenken!

Ondanks dit alles gaat Perfect Skin & Beauty, instituut voor huidverbetering, medio september verhuizen naar de Vierakkerstraat 40 te Huissen. Dit pand wordt momenteel volledig verbouwd zodat we in een compleet nieuw pand komen.

Ben jij een zelfstandige ondernemer in de schoonheidsbranche en heeft jouw bedrijf een toegevoegde waarde binnen ons bedrijf?

pedicure– masseuse – fysiotherapie  – etc.

In dit pand zijn 4 behandelruimtes waarvan er nog 2 beschikbaar zijn.

In de huur van deze behandelruimtes zit GWL, Internet, Wasmachine & Droger, een mooie ontvangstruimte, koffie/ thee. De ruimtes zijn respectievelijk 12,8 en 14,5 m2.

Het pand wordt nu verbouwd en opnieuw ingericht, alles is dus nieuw aanwezig bij start aanwezig!

Perfect Skin & Beauty zoekt een samenwerking met bijv. een zelfstandige (medisch) pedicure, masseur, mesoloog, orthomoluculaire behandelaar of iemand die aansluit bij het concept.

Ik hanteer vaste huurprijzen. (Ik hanteer vaste kortingen bij meerdere dagen) duidelijke contracten en ik wil zelfstandige ondernemers die kwaliteit leveren aan klanten en staat voor persoonlijk contact. De voorkeur gaat er naar uit om de ruimtes voor een hele week te verhuren. Het contract wordt aangegaan voor een jaar, met een opzegtermijn van 3 maanden vooraf.
Het pand zit midden in het centrum van Huissen op een A1 locatie en we kunnen elkaar versterken en elkaars klanten doorsturen.

Ben jij op zoek naar een behandelruimte? En wil jij graag in een team werken maar wel volledig zelfstandig? Of ken jij iemand die dit zou willen? Neem dan voor meer informatie contact op met Wendy Meyer van Perfect Skin & Beauty via wendy@perfectskinenbeauty.nl of 06 533 063 34. Vermeld hierbij wel je bedrijfsnaam en welke werkzaamheden je wilt gaan uitvoeren want ik wil geen dubbele diensten gaan aanbieden.

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01