header-blend

Onze huid is het grootste orgaan, daarom is het heel logisch dat het effect van gezonde voeding daar ook als eerste zichtbaar is! Gezonde voeding vermindert een droge huid, rimpelvorming maar ook acné en rosacea.

Daarom wil ik u graag ook helpen met gezonde voeding! Ik geef u graag dan ook adviezen over.

Ik werk samen met Blend New Day. Zij zorgen mee voor een ‘van binnen-uit-aanvulling’ gericht op huidverbetering. Onze huid is het grootste orgaan, daarom is het heel logisch dat het effect van gezonde voeding daar ook als eerste zichtbaar is! Met de coldpressed biologische slowjuices zitten zij aan de basis van de gezondheid. Een goede gezondheid begint namelijk met een goede conditie van je spijsvertering, want daarmee kan uw lichaam alle voedingsstoffen, mineralen, vitamines en antioxidanten opnemen.

Wij hebben een uitgebalanceerde detox kuur ontwikkeld met alleen maar gezonde ingrediënten. De speciale samenstelling zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen en activeert vetverbranding. Daardoor verliest u gewicht, krijgt u meer energie en voel u zich fitter. Huid, nagels en haren zullen hierdoor ook in conditie vooruitgaan.

Met deze kuur helpen we u met de verandering van uw eetgedrag. U werkt op een positieve manier aan een blijvende gezonde(re) levensstijl. Door regelmatig slowjuices te drinken zult u ervaren, dat u zich energieker, fitter en gezonder gaat voelen!

De detox bestaat uit 3 fases:

  1. opbouwfase van 3 dagen
  2. 3 dagen sapkuur (per dag: 6 slowjuices, 1 powershot, 1 soep, 1 amandelmelk)
  3. opbouwfase van 3 dagen

U ontvangt een glossy manual op A5-formaat, inclusief gezonde recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Hierna kunt u in balans blijven middels de balans box die speciaal hiervoor is samengesteld.

Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact met mij op, ik leg het u graag uit!

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit